Propuneri și teme de discuție pentru politică

Politica nu poate funcționa decât cu ceea ce este posibil în conformitate cu stadiul actual al tehnicii. Noi schimbăm drastic această stare a tehnicii și creăm astfel noi posibilități.  Propunerile noastre și temele de discuție cu politicienii


Politica nu poate funcționa decât cu ceea ce este posibil în conformitate cu stadiul actual al tehnicii. Noi schimbăm drastic această stare a tehnicii și creăm astfel noi posibilități.

  Clădire Standard KlimaSchutzÜberlenheitsHaus


Criteriul central de evaluare este factorul de replicare: câte case similare ar putea fi produse cu surplusul de energie electrică al unei case. Criteriul uniform în contabilitatea foarte strictă este kWh de energie electrică. Pe lângă electricitatea menajeră, apa caldă, încălzirea și răcirea spațiilor, se ia în calcul și încărcarea mașinilor electrice ale locuitorilor.

Casa superioară de protecție a climei CPSH Casa superioară de protecție a climei CPSH
O civilizație durabilă, cu respect și spațiu pentru natură, necesită ca locuințele, producția de energie și producția de alimente să fie combinate într-un mod care să economisească spațiu.


  Terenuri pentru energie


Cea mai ieftină metodă pentru o tranziție energetică funcțională: Să rezervăm terenuri speciale pentru construcții în jurul orașelor cu prețuri ridicate și să plătim pentru închirierea acestora cu energie electrică.

Teren pentru energie: Locuințe la prețuri accesibile, tranziție energetică funcțională Teren pentru energie: Locuințe la prețuri accesibile, tranziție energetică funcțională
Să stopeze cu hotărâre declinul economic cauzat de explozia costurilor locuințelor și de creșterea vertiginoasă a costurilor energiei.


  Marele duel al transformărilor energetice


Costurile, securitatea aprovizionării, utilizarea terenurilor, evaluarea impactului și acceptarea publică trebuie să fie luate în considerare pentru diferite formele tranziției energetice trebuie să fie discutate și evaluate. Trebuie elaborat un mix optim de soare, vânt, extindere a rețelei și diverse tehnologii de stocare.

Pentru aceasta, un studiu care ar fi posibil și cu energie solară 100%.

Ar fi posibilă Germania cu energie electrică 100% solară? Ar fi posibilă Germania cu energie electrică 100% solară?
Expansiunea energiei eoliene este în scădere. Este energia eoliană cu adevărat indispensabilă pentru redresarea energetică sau ar funcționa chiar și cu energie solară 100%?


  Avem nevoie de o tranziție energetică funcțională


Încă din 2008, Roland Mösl a cerut ca energia solară și eoliană să fie introdusă în rețea în funcție de necesități, prin stocare intermediară în baterii.

Tranziția energetică funcțională vs tranziția energetică germană Tranziția energetică funcțională vs tranziția energetică germană
Trebuie să denunțăm grotescul tranziția energetică german în toată severitatea sa, pentru a-i transforma pe toți dușmanii acestui grotesc în fani ai funcțional.


  Sfârșitul basmului "zero emisii nete și totul va fi din nou bine"


Obiectivele inadecvate duc la măsuri inadecvate și, mai rău, ca urmare a acestora, sunt împiedicate măsuri suficiente.

Raportul IPCC 2021: Basmul cu 'emisii nete zero' și consecințele sale devastatoare Raportul IPCC 2021: Basmul cu 'emisii nete zero' și consecințele sale devastatoare
Contrazicându-se în mod constant, Raportul IPCC 2021 aderă la obiectivul complet inadecvat al 'zero emisii nete'.


  Obiectiv Restaurare planetară


Obiectivul de emisii nete zero este total insuficient. Este necesară reducerea conținutului de CO2 din atmosferă la 350 ppm.

-250% din emisiile de CO2 până când se ating din nou 350 ppm -250% din emisiile de CO2 până când se ating din nou 350 ppm
Mai puține emisii de CO2 sunt mult prea puține, chiar și emisii zero sunt insuficiente. Numai o curățare planetară cu filtre de CO2 pe scară largă din atmosferă va ajuta.


  Un viitor locuibil este posibil


În prezent, există două întrebări cruciale pentru viitorul omenirii:
  • Treceți la energie regenerabilă înainte ca vârful petrolului, al gazului, al cărbunelui și al uraniului să lovească puternic
  • Reducerea conținutului de CO2 din atmosferă pentru o climă stabilă
350 ppm sunt menționate ca valoare pentru o climă stabilă. Cu 70 ppm mai puțin decât în prezent, cu 70 ppm mai mult decât la începutul revoluției industriale, cu 160 ppm mai mult decât în ultima eră glaciară.

  Întrebarea de 10 miliarde


Din nou și din nou apar rapoarte despre "marea resetare". Totul în jurul "marii resetări" poate fi urmărit până la o singură idee: "Cu tehnologia din 1972, 8 miliarde de oameni nu pot exista permanent". În acea perioadă a fost publicată o carte extrem de neștiințifică, care a devenit biblia cultului apocaliptic "The Limits to Growth". Din ea au apărut Guide Stones, Degrowth, Great Reset.

Ar putea exista 2 miliarde de oameni cu tehnologia din 1858? Nu, dar 50 de ani mai târziu, în 1908, sinteza amoniacului dezvoltată de Fritz Haber a fost adusă la producția industrială de Carl Bosch. Haber a fost celebrat ca fiind omul care a făcut pâine din aer.

Încă din 1992, am scris despre problema celor 10 miliarde în cartea "Ascent to the Solar Age". La acea vreme, întrebarea era dacă o tehnologie era potrivită pentru întreaga umanitate. Astăzi, pe de altă parte, este vorba de a arăta că Pietrele de ghidare, descreșterea, marea resetare este un nonsens inuman, deoarece chiar și mult mai mult de 10 miliarde de oameni sunt permanent posibili cu un nivel de trai ridicat.

Fiecare investiție în GEMINI next Generation AG face posibilă furnizarea și diseminarea mai rapidă a acestor dovezi.

  Deveniți acționar de la 200 EUR


Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Propuneri și teme de discuție pentru politică: Politica nu poate funcționa decât cu ceea ce este posibil în conformitate cu stadiul actual al tehnicii. Noi schimbăm drastic această stare a tehnicii și creăm astfel noi posibilități. https://2023.pege.org/01-01/romanian.htm