Filozofia fundamental diferită

Modul de gândire determină care dintre dezvoltările de produse sunt posibile. Barierele mentale pot fi mult mai importante decât cele tehnice.  Filozofia fundamental diferită din spatele produsului


Cea mai mare parte a ultimului buletin informativ a fost din gemini-next-generation.house/politică. Astăzi continuăm cu: gemini-next-generation.haus/philosophy. De aceea se tot spune "Roland Mösl" în loc de "eu".

  Filozofia fundamental diferită din spatele produsului


Modul de gândire determină care dintre dezvoltările de produse sunt posibile. Barierele mentale pot fi mult mai importante decât cele tehnice.

  PEGE - Grupul de inginerie planetară Pământ


În toamna anului 1991, a fost proiectată centrala solară locuibilă GEMINI. În scurt timp a devenit clar că acest concept ar putea contribui în mod semnificativ la rezolvarea problemelor energetice și de mediu la nivel mondial. Acest lucru a dat naștere termenului PEGE.

PEGE - Grupul de inginerie planetară Pământ PEGE - Grupul de inginerie planetară Pământ
Se străduiește să conducă omenirea în era solară din 1991. O civilizație are sarcini care pot fi identificate în mod clar cu teoria jocurilor din matematică.


  Cei care văd oamenii ca pe niște dăunători nu pot rezolva problemele


În 1992, Roland Mösl se afla pe drumuri cu proiectul "GEMINI, o centrală solară locuibilă" și a avut întâlniri șocante cu un cult distructiv care nu dorește să rezolve nicio problemă, ci tânjește după o reducere drastică a umanității.

Cultul distructiv împiedică tranziția energetică funcțională Cultul distructiv împiedică tranziția energetică funcțională
Un roman de groază despre o lume fără energie regenerabilă și reciclare a întârziat cu zeci de ani o tranziție energetică viabilă și, prin urmare, protecția climei.


  Greșeli grave de calcul în economie


Cu ocazia decernării Premiului Gusi pentru Pace în Filipine, în noiembrie 2011, Roland Mösl a scris a doua sa carte.

Eroare de calcul Eroare de calcul
De ce omenirea nu se află la jumătatea drumului spre era solară, așa cum s-a dorit a fi atunci când PEGE a fost fondată în 1991. Există o eroare fatală de calcul!


  Prosperitatea globală este numele unui partid


La 31 decembrie 2014, mișcarea WWW WeltWeiter Wohlstand (WorldWide Prosperity) a fost înregistrată la Ministerul de Interne al Austriei BMI. De atunci, Roland Mösl este președintele partidului.

WWW - WorldWide Prosperity Movement (Mișcarea Mondială pentru Prosperitate) WWW - WorldWide Prosperity Movement (Mișcarea Mondială pentru Prosperitate)
Omenirea are tehnologia necesară pentru un paradis permanent, dar o politică pentru iadul pe pământ. Misiunea noastră este de a schimba această situație.


  O civilizație poate exista timp de multe miliarde de ani.


La 20 martie 2015, în Austria a fost înființată Asociația pentru promovarea infinitismului. De atunci, Roland Mösl este președintele asociației.

Paradigma Infinitism Paradigma Infinitism
Poate o civilizație să dezvolte capacitatea de supraviețuire nelimitată? Noi credem că da! Iată cum sunt posibile prosperitatea globală și un viitor fără limite.


  Cel mai bun exemplu de bariere mentale în știință


În septembrie 2017, Johanna, fiica cea mică a lui Roland Mösl, a trebuit să aleagă tema pentru lucrarea sa VWA. VWA înseamnă muncă preștiințifică și face parte din Matura din Austria. Ea a fost entuziasmată de nivelul de civilizație "împingerea planetelor" și a fost uimită să descopere că nu există nicio lucrare științifică serioasă pe această temă nicăieri în lume.

Motivul pentru acest lucru nu poate fi decât presupus a fi barierele mentale care împiedică gândirea în aceste intervale de timp și la aceste scări.

Schimbarea orbitei Pământului pe măsură ce Soarele cedează treptat mai multă energie Schimbarea orbitei Pământului pe măsură ce Soarele cedează treptat mai multă energie
Producția de energie a Soarelui a crescut de la începutul existenței sale, în urmă cu 4,6 miliarde de ani.


  Nivelurile de civilizație


Teoria privind nivelurile de civilizație, prezentată pentru prima dată în cartea "Calculul ERROR", în cea mai recentă prezentare extinsă.

Nivelurile de civilizație și statutul civilizației pe planeta Pământ Nivelurile de civilizație și statutul civilizației pe planeta Pământ
Fără să știe, omenirea a făcut un salt de civilizație timp de 1/4 de mileniu. Acest lucru trebuie acum completat cu reabilitarea planetară necesară.


  Despre păstrarea și aruncarea lucrurilor


Configuratorul de case este în lucru. Nu orice configurator de case, trebuie să fie absolut excepțional. Am vizitat câteva configuratoare de case. Dădeai nevinovat click pe "cu subsol" și prețul crescuse deja de la 498.000 de euro la 597.000 de euro.

În urmă cu câteva zile, am fost invitat de Franz Nahrada să mă alătur grupului de Facebook "Trăind împreună la bătrânețe". Acolo a apărut imediat o așezare Tiny House. A locui acolo înseamnă să arunci totul. Nu există spațiu, trebuie chiar să îți sortezi singur hainele.

Acest lucru este în contrast puternic cu casa generației următoare GEMENI. Există 24 de sertare cu un volum de puțin peste 800 de litri. Împreună, 20 m² de spațiu de depozitare.

  Sugestii și fotografii despre ce ar putea fi depozitat acolo


În paralel cu configuratorul, este în curs de realizare un videoclip în care sunt prezentate posibilitățile acestor 24 de sertare. De exemplu, un sertar cu 4 perechi de schiuri, cizme de schi, căști de schi și tot ce mai aveți nevoie pentru schi. Dar, cumva, rămân fără idei după 8 sertare. Vă rog să mă ajutați cu idei și fotografii pentru cele 16 sertare rămase. Până nu rămân sertare goale, ai putea să le închiriezi.

Aceste sertare sunt un punct de vânzare unic foarte important al Casei GEMINI, pentru că acolo se află decizia:
  • Aruncă 95% și pleacă la o casă mică
  • Plata pentru un subsol nebunesc de scump într-o casă convențională
  • GEMENI următoarea generație Achiziție de casă
Pentru mulți, o casă care vinde energie electrică pe piața la vedere este ceva destul de abstract, dar spațiul pentru a depozita lucruri este ceva destul de real pentru ei.

  Deveniți acționar de la 200 EUR


Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Filozofia fundamental diferită: Modul de gândire determină care dintre dezvoltările de produse sunt posibile. Barierele mentale pot fi mult mai importante decât cele tehnice. https://2023.pege.org/01-08/romanian.htm