Cum devii un ignorant?

Există diverse forumuri despre fotovoltaice și construcții. Experții de acolo sunt foarte repede de acord că scriu doar prostii.  Cum devii un Ignorant?


Mi s-a trimis un link către un videoclip. Eram destul de stresat la momentul respectiv, cu dezvoltarea unui software, configuratorul pentru casă. Așa că am urmărit videoclipul până când am crezut că știu totul despre el.

A devenit rapid clar că problema era coeficientul de temperatură al energiei fotovoltaice. Îl cunosc din 1992! O pot dovedi chiar cu pagina 27 din prima mea carte! Așa că m-am gândit repede, știu totul despre acest videoclip!

Câteva zile mai târziu am sunat persoana care mi-a trimis link-ul. Așa că am vizionat restul videoclipului. Oh! Nu doar eficiența curentă, ci și degradarea unui fotovoltaic depinde de temperatură. Cumva mi-a scăpat asta în ultimii 31 de ani.

Videoclipul era despre ventilatoarele mici care răcesc instalațiile fotovoltaice. Dintr-o dată au apărut două argumente: eficiență mai mare și, pentru mine, mai puțină degradare. Asta înseamnă că, chiar dacă energia electrică folosită pentru răcire corespunde randamentului suplimentar, rămâne o durată de viață mai mare.

Pe acoperișul casei GEMINI există ventilatoare destul de mari în pompa de căldură. Trebuie făcute calcule de rentabilitate. Poate nu aici și acum, ci de îndată ce primele case vor pleca în țări mult mai însorite.

Dacă în 100 de ani fotovoltaicele nu se schimbă de 3 ori, ci doar de 2 ori?

  Cei mai mari ignoranți


Există diverse forumuri despre fotovoltaice și construcții. Experții de acolo sunt de acord foarte repede că scriu doar prostii. A argumenta nu are rost, pentru că ei știu totul mai bine. Pe unele dintre aceste forumuri mă aflu deja sub un nume fals, deoarece sunt blocat ca Roland Mösl. Pe forumul fotovoltaic, de exemplu, mi-au șters contul după o discuție despre alimentarea rețelei orientată spre cerere. Câteva luni mai târziu m-am înregistrat sub un alt nume. Din nou, a fost vorba despre bateriile necesare pentru o introducere în rețea orientată spre cerere. Discuția a fost apoi mutată în colțul dedicat laboratoarelor. Tocmai când mă pregăteam să dovedesc acest lucru cu un link, am descoperit că această discuție fusese ștearsă între timp.

Apoi, există un agent imobiliar din Düsseldorf pe care îl cunosc din 1994. El nu a înțeles primul proiect GEMINI în 1994. În 2020 și 2022, următoarea încercare: "Nu înțeleg proiectul, noi deja facem case cu fotovoltaice". Cum îi explici că există o diferență la fel de mare ca între un Peugeot 106 Elektro și o Tesla S? Poate un test trăind în decembrie în varianta lui și a mea fără conexiune electrică? O mulțime de îngheț în varianta lui, încă suficient pentru a încărca mașina electrică în varianta mea.

Protecționiștii climei știu exact că doar economisirea, limitarea și renunțarea la ele ajută. Postările despre Casa GEMENI sunt aproape întotdeauna percepute ca o provocare sau sunt ignorate.

Trăim într-o lume de ignoranți, trebuie să învățăm să ne descurcăm cu ea, mai ales după ce am aflat cât de repede pot deveni un ignorant.

Una dintre interpretările privind originea cuvântului religie este cuvântul latin "relegere": "A se gândi din nou și din nou la o chestiune importantă". Cumva o invitație "nu fiți ignoranți".

  Deveniți acționar de la 200 EUR


Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Cum devii un ignorant?: Există diverse forumuri despre fotovoltaice și construcții. Experții de acolo sunt foarte repede de acord că scriu doar prostii. https://2023.pege.org/01-15/romanian.htm