Prețurile ridicate la energie fac mai accesibilă proprietatea asupra locuinței

Factura pentru o casă GEMINI de ultimă generație este împărțită între partea privată și sistemul energetic. Sistemul energetic este înregistrat ca o companie care are dreptul de a deduce impozitul pe consum.
  Prețurile ridicate la energie fac mai accesibilă proprietatea asupra locuinței


Cum se implementează noul standard de construcție KlimaSchutzÜberlegenheitsHaus reduce costurile prin vânzarea de energie electrică pe piața la vedere.

Această conferință este disponibilă la Târgul de construcții din Salzburg, pe 5 februarie, între orele 14:30 și 15:00, fiind posibilă datorită BauundEnergie.info.

  Piața spot și comunitățile energetice


Factura pentru o casă GEMINI de ultimă generație este împărțită între partea privată și sistemul energetic. Sistemul energetic este înregistrat ca o companie care are dreptul de a deduce impozitul pe consum. În mod obișnuit, 20 reprezintă consumul de 25igen și 75 reprezintă 80% din vânzarea energiei electrice generate. Cei care nu au încă o mașină electrică se vor descurca cu un consum mai mic de 10 la sută.

La prețurile actuale de pe piața la vedere, sistemul energetic se amortizează singur și furnizează gratuit energie electrică locuitorilor.

În funcție de evoluția pieței, modelul comunității energetice sau vânzarea pe piața spot poate aduce venituri mai mari. În Austria, comunitatea energetică prezintă avantaje în materie de costuri datorită taxelor de rețea mai mici și eliminării taxei pe electricitate. Astfel, este foarte probabil să se ajungă la 20 de cenți fără TVA pe kWh.

La finalul împrumutului, poate mai cumpărăm o baterie, pentru că cele vechi au ajuns la 70 sau 80 de capacitate inițială, dar acestea sunt lucruri mărunte în comparație cu veniturile.

În Austria, o mașină se amortizează în 8 ani. Valoarea reziduală este atunci de 20 sau 30%. Un sistem fotovoltaic se amortizează pe 20 de ani. Dar aici valoarea reziduală este mai degrabă de 70 sau 80 din prețul unui sistem nou în 20 de ani.

  Deveniți acționar de la 200 EUR


Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Prețurile ridicate la energie fac mai accesibilă proprietatea asupra locuinței: Factura pentru o casă GEMINI de ultimă generație este împărțită între partea privată și sistemul energetic. Sistemul energetic este înregistrat ca o companie care https://2023.pege.org/01-22/romanian.htm