Protectorii extrem de neștiințifici ai climei

Măsurile propuse trebuie să fie acceptabile pentru populație. Trebuie să se țină seama de posibilitățile tehnice și economice.  Exemplu de relație medic-pacient


Înainte de a ne referi la climă, să ne uităm la relația medic-pacient. Medicul pune diagnosticul unei boli și îi sugerează pacientului o terapie. Pacientul ia apoi decizia de a urma sau nu terapia respectivă. De exemplu:
  • Medic: V-am diagnosticat cu cancer în stadiul 3. Vă propun termoterapia, care învinge cancerul cu 100 . Corpul dumneavoastră va fi încălzit la 62°.
  • Pacient: Credeam că mori la peste 42°?
  • Doctorul: Corect, dar cadavrul tău va fi 100% fără cancer!
Amintesc de "50% mai puține emisii până în 2030" și de vechea zicală "operația a reușit, pacientul a murit".
  • Medicul: Terapia este foarte dureroasă și extrem de costisitoare, dar cu 250.000 de euro această terapie i-ar putea prelungi viața cu 3 luni.
  • Pacient: Serios?


  Exemplu: criza petrolului din 2008


Astfel, acești dușmani ai științei cer să nu se deschidă noi puțuri de petrol și gaze. Dar aceste noi puțuri de petrol și gaze sunt în esență pentru a înlocui puțurile vechi care se usucă. Am putut observa din toamna anului 2007 până în vara anului 2008 ce se întâmplă atunci când în producția zilnică lipsesc doar 3,5 milioane de barili de petrol: prețul petrolului a crescut de la 70 la 147 de dolari SUA și a urmat criza economică mondială. Bietul constructor de case din SUA, care a construit departe de zonele scumpe, într-un cartier ieftin, a fost brusc pus în fața deciziei de a plăti benzina pentru a ajunge la serviciu sau ipoteca. Prin urmare, cele două bănci ipotecare afiliate statului, Fannie Mae și Freddie Mac, au primit un împrumut de salvare de 187 de miliarde de dolari în 2008.

Dar o criză a prețului petrolului se poate transforma rapid într-o criză de foamete dacă fermierii săraci nu-și pot permite motorina pentru pompele de irigații. Desigur, un sistem de irigații cu panouri fotovoltaice ar fi mai bun, dar pur și simplu nu poți înlocui toate acestea într-un an. Producția mondială de energie fotovoltaică este în prezent de doar 40 de wați pe an și locuitor.

  Criterii pentru protecția științifică a climei


Măsurile propuse trebuie să fie acceptabile pentru populație. Trebuie să se țină seama de posibilitățile tehnice și economice. Trebuie să se ia în considerare consecințele tuturor măsurilor. Mai presus de toate, trebuie să existe un obiectiv de revenire la 350 ppm CO2. În prezent, ne aflăm la o distanță de 70 ppm față de obiectivul de 350 ppm și ne deplasăm cu 2 ppm pe an în direcția greșită.

În acest moment, toți cei care se autoproclamă "protectori ai climei" eșuează în ceea ce privește problema revenirii la 350 ppm.

  Iată cum arată protecția climatică corectă din punct de vedere științific


Doriți un nivel de trai mai ridicat? Doriți prosperitate globală? Doar câțiva masochiști vor refuza acest lucru. Acest lucru este în contrast puternic cu predicile constante "reduceți, reduceți" ale autoproclamatelor "protecții ale climei" neștiințifice. Aceasta este ceea ce "protectorii climei" predică de mai bine de 3 decenii și încă nu vor să fi observat că acest lucru nu aduce nimic. Cât de inconștient poate fi cineva?

De asemenea, este clar că nu se poate reveni la 350 ppm CO2 cu ajutorul plantelor. "Avem nevoie de 2 planete" este o expresie tipică pentru a descrie aceste circumstanțe. Deci, ce rămâne? DAC - captarea directă a CO2 în aer și împărțirea acestuia în carbon și oxigen. Costă aproximativ 6 kWh de energie electrică pe kg de CO2. Un ppm de CO2 echivalează cu 7,8 Gt, adică 7.800.000.000.000.000 kg. Filtrarea și divizarea pentru acest un ppm costă 46.800 TWh.

Numai în ianuarie am vizitat un profesor de la Universitatea de Tehnologie din Viena care cercetează această tehnologie. Este nevoie doar de cantități enorme de energie electrică, care poate fi generată doar cu ajutorul energiei fotovoltaice. Pentru aceasta, industria fotovoltaică mai trebuie să crească cu aproape două ordine de mărime. Este acest lucru posibil? Desigur, din 1990, industria fotovoltaică a crescut cu aproape 4 ordine de mărime, adică de aproximativ 6 000 de ori mai multă producție. Dar prosperitatea globală este o condiție prealabilă pentru acest lucru, adică opusul a ceea ce cer fanaticii descreșterii și ai renunțării la austeritate și restricție.

  3 criterii: Obiectiv, acceptare, fezabilitate


Eu sunt în contrast total cu acest lucru:
  • Obiectiv Curățarea planetei până la 350 ppm CO2.
  • Acceptarea prosperității globale de către marea majoritate.
  • Mai multe probleme sunt rezolvate deodată


  Iată de ce se află pe pagina de start a AG


GEMINI next Generation AG

Îmbunătățim lumea prin case de superioritate pentru protecția climei. Declarația noastră de misiune: curățarea planetei până la 350 ppm CO2, noi contribuim casă cu casă.

Combinăm un trai cât mai confortabil și mai accesibil cu cea mai bună contribuție posibilă la o tranziție energetică funcțională și la combaterea schimbărilor climatice. GEMINI - cuvântul latin pentru geamăn - înseamnă dublă utilizare.

  Deveniți acționar de la 200 EUR


Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Protectorii extrem de neștiințifici ai climei: Măsurile propuse trebuie să fie acceptabile pentru populație. Trebuie să se țină seama de posibilitățile tehnice și economice. https://2023.pege.org/03-19/romanian.htm