Noi suntem contramutația

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mișcării de combatere a multor evoluții negative din societatea noastră, care sunt în detrimentul supraviețuirii noastre.
  Noi suntem contramutația


Mulți oameni simt că există o evoluție în direcția greșită în multe domenii. Noi suntem mai mult decât un produs inovator, noi suntem o mișcare contrară.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mișcării de combatere a multor evoluții negative din societatea noastră, care sunt în detrimentul supraviețuirii noastre.

Noi suntem contramutația
Mulți oameni simt că există o evoluție în direcția greșită în multe domenii. Noi suntem mai mult decât un produs inovator, noi suntem o mișcare contrară.


Strict împotriva "Omul este un dăunător" Strict împotriva “Omul este un dăunător“
Nu suntem deloc de acord. Orice direcție care vede oamenii ca pe niște dăunători va fi complet incapabilă să dezvolte soluții pentru supraviețuirea umanității.


Timp de zeci de ani, toate predicile "Salvați Restrângeți renunțarea" Timp de zeci de ani, toate predicile “Salvați Restrângeți renunțarea“
Noi, pe de altă parte, credem că numai prosperitatea globală poate crea baza economică pentru o curățare planetară, până la 350 ppm CO2.


Împotriva lui "Nu vei avea nimic, dar vei fi fericit". Împotriva lui “Nu vei avea nimic, dar vei fi fericit“.
Noi, pe de altă parte, dorim să facem posibil ca o mare parte a populației să devină proprietara unei locuințe și a energiei. Producția proprie de alimente este, de asemenea, una dintre problemele noastre importante.


Securiștii iresponsabili cer renunțarea la copii Securiștii iresponsabili cer renunțarea la copii
Copiii sunt viitorul nostru! Să renunțăm la viitorul nostru din cauza iluziilor unui cult al apocalipsei? Re-ruralizarea creează un mediu favorabil familiei.


De la începutul Revoluției Industriale Urbanizarea De la începutul Revoluției Industriale Urbanizarea
Credem că limitele urbanizării au fost atinse și deja depășite, o bună parte din populație ar trebui să se întoarcă în mediul rural, o re-ruralizare.


  Dezvoltarea unei parabole


Orice direcție care vede oamenii ca pe niște dăunători va fi complet incapabilă să dezvolte soluții pentru supraviețuirea umanității.

Căutați un exemplu în acest sens, un exemplu perfect: protestele împotriva Tesla din Grünheide.

Să ne uităm la protestele împotriva fabricii Tesla din Grünheide. Declarația de misiune a Tesla este "accelerarea tranziției globale către energia durabilă". De ce să protesteze?

Care erau mașinile electrice înainte de Tesla? La acea vreme, ecologiștii au venit cu City-El. Un vehicul cu 3 roți pentru o persoană, cu o autonomie de aproximativ 80 km și o viteză maximă de 65 km/h. Acest vehicul electric a găsit foarte puțini cumpărători.

Wow! CityEl versus Tesla, ce exemplu mai perfect există că nu poți dezvolta nimic util cu o filozofie greșită?

  Emisii nete zero sau curățarea planenten până la 350 ppm


În comparație cu curățarea planetei până la 350 ppm CO2, emisia netă zero este ceva foarte mic, dar și foarte ineficient. S-ar putea ca peste 20 de ani natura să nu mai absoarbă 20 Gt de CO2 pe an, ci poate că va emite deja CO2, așa cum face Amazonul în prezent. Cum se pot prezenta costurile suplimentare enorme în comparație cu emisiile nete zero într-un mod ușor de înțeles? Din întâmplare, ambii actori principali ai parabolei au intrat deja pe scenă, acum lipsește doar scenariul.

Pe vremea când doamna Heidi Reiter era membră a parlamentului provinciei, era supărată că nu își putea încărca CityEl la Chimseehof, sediul guvernului provinciei Salzburg. Potrivit Google Maps, sunt doar 12,1 km de la Eugendorf la Chimseehof. Așadar, 24,2 km dus-întors. Cu toate acestea, s-a defectat o dată pe drumul spre casă, pe o pantă ușoară spre Eugendorf cu CityEl, când erau în jur de zero grade. Și când erau -36°?

Și deja există scenariul perfect pentru parabolă:

Economisirea Restricționarea Renunțarea pentru emisii nete zero este ca și cum ai conduce un CityEl 491 km de la Oslo la Trondheim într-o zi foarte rece de decembrie. Garantat că se va defecta în primii 30 km la prima pantă ușoară. Pe de altă parte, renovarea cu prelată este ca și cum ai conduce o Tesla S de 1966 km de la Oslo la Nordkapp.

  Exemplu "Părinți pentru viitorul Waldviertel


"Părinți pentru viitorul Waldviertel" tocmai m-a blocat pe Facebook. Acest lucru arată în mod clar că acești autoproclamați pseudo-protectori ai climei nu urăsc nimic mai mult decât o protecție eficientă a climei, în care oamenii nu pot fi intimidați cu cereri de "salvare, restricție, renunțare".

  Companii de construcții de case fără voința de a supraviețui


Din 2010, am susținut conceptul de "land for energy", transformând pășunile din jurul orașelor scumpe în terenuri pentru construcții, dar chiria trebuie plătită în energie electrică. Aceasta ar putea fi de 50 kWh pe an pe m² de teren construibil. Pentru acest concept, am contactat mai multe companii de case prefabricate și Asociația producătorilor de case prefabricate. Ei știu că piața este din ce în ce mai strânsă, dar nu sunt dispuși să facă ceva nou.

The Standard tocmai a scris un obituar pentru casa familiei din această cauză.

Când vine vorba de mașini, putem spune: mașina cu combustie a murit, trăiască noua mașină electrică! În cazul locuințelor unifamiliale, putem spune: Casa unifamilială a murit, trăiască noua casă unifamilială!

  Deveniți acționar de la 200 EUR


Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Noi suntem contramutația: În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mișcării de combatere a multor evoluții negative din societatea noastră, care sunt în detrimentul supraviețuirii noastre. https://2023.pege.org/04-02/romanian.htm