Revendicări legitime pentru cei care protejează clima

Subvenții pentru producția de energie fotovoltaică și de baterii - Terenuri pentru energie - Repornirea tuturor centralelor nucleare funcționale
  Revendicări legitime pentru cei care protejează clima


Iată o listă de cereri pe care ar trebui să le facă activiștii pentru climă.

  Subvenții pentru producția de energie fotovoltaică și de baterii


O producție mondială de 320 GW împărțită la 8 miliarde de oameni înseamnă doar 40 W. Nici măcar producția chineză nu este suficientă pentru China, chiar și 150 W per chinez este mult prea puțin, minimul absolut ar fi de aproximativ 1.000 W producție anuală per persoană. Cu 30 de ani de utilizare și 10 miliarde de oameni, acest lucru ar însemna apoi, treptat, 300 TW de energie fotovoltaică pentru o producție de electricitate de aproximativ 390.000 TWh.

Această cantitate ia deja în considerare cerințele de refacere a planetei, filtrând și divizând CO2 până când se va ajunge din nou la 350 ppm.

În ceea ce privește tehnologia bateriilor, ar trebui promovată doar tehnologia de viitor. Chiar săptămâna trecută am sunat un start-up german. Baterie de 60 kWh, 2,2 m înălțime, 1 m lățime, 0,4 m adâncime, 700 kg, poate fi instalată doar pe verticală, doar pentru utilizare staționară, prețurile vor fi dezvăluite în 2 luni. Îndrăznesc să pariez astăzi că nu sunt competitive.

  repunerea în funcțiune a tuturor centralelor nucleare operaționale


Înlocuirea energiei nucleare cu energie pe bază de cărbune este o crimă climatică. Închiderea centralelor nucleare va crește emisiile de CO2 ale Germaniei chiar și în 2040. Mai ales cei care se tem de radioactivitate ar trebui să fie strict împotriva centralelor pe cărbune. În condiții normale de funcționare, o centrală electrică pe cărbune emite de multe ori mai multă radioactivitate. Acest lucru nu este susținut de fanii AKW, ci de BUND - Bund für Umweltschutz und Naturschutz Deutschland.

Pe de altă parte, fanii energiei nucleare susțin că există atât de mult toriu în gazele de eșapament ale unei centrale pe cărbune, încât un nou tip de reactor ar putea să-l folosească pentru a produce de 12 ori mai multă electricitate decât o centrală pe cărbune.

  Repararea și utilizarea conductelor Nordstream


Cei care sunt îngrijorați de emisiile de CO2 nu au niciun drept să înlocuiască importul de gaze dintr-o conductă cu importul de gaze fracturate pe navă. Gazul ieftin poate fi furnizat cu o taxă ridicată pe CO2 . Politicienii pot apoi să facă orice cred că este util cu veniturile fiscale. Pe de altă parte, în cazul gazului scump, banii migrează către țările exportatoare.

  Protecție climaticăSuperioritateCasa ca standard de construcție


Convertoarele catalitice obligatorii au fost introduse în SUA în 1975. Plângerile totale ale producătorilor de automobile din UE au întârziat-o în Europa până în 1985. O industrie similară care se plânge este cea a construcțiilor. Compania GEMINI next Generation AG se implică pentru a demonstra că locuințele construite conform standardului de construcție KlimaSchutzÜberlegenheitsHaus sunt mai ieftine decât cele convenționale. Acest lucru spulberă argumentul conform căruia "nimeni nu-și poate permite case construite în conformitate cu norme de construcție atât de stricte".

  Terenuri pentru energie


Locuințele la prețuri accesibile nu sunt totul. Este nevoie și de terenuri la prețuri accesibile. În Germania, urmează să se construiască 800.000 de locuințe pe an. Mai bine ar fi 800.000 de case conform standardului de construcție KlimaSchutzÜberlegenheitsHaus. Aceasta ar însemna 40 GW de energie fotovoltaică și 120 GWh de baterii pe an. 20 de milioane de astfel de locuințe ar reprezenta aproximativ 2/3 dintr-o transitie energetică viabilă: 1.000 GW de energie fotovoltaică și 3.000 GWh de baterii.

Un hectar cu 16 case de protecție a climei are o producție de energie electrică de 45 de ori mai mare decât un hectar de porumb pentru așa-numitul "biogaz", un termen extrem de înșelător de spălare ecologică.

"Land for Energy" descrie un acord de schimb. În jurul orașelor cu prețuri ridicate, pășunile sunt transformate în terenuri pentru construcții. Acolo pot fi construite doar casele ClimateProtectionSuperiorityHouse, iar contractul de închiriere este plătit cu energie electrică. Prețul închirierii ar putea fi de 50 kWh de electricitate pe m² și pe an, bineînțeles alimentat în rețea în funcție de cerere.

  Fără limită de viteză sau cu viteză foarte mare


În urmă cu 50 de ani, limita de viteză în SUA era de 55 mph, adică 88 km/h. La acea vreme, în SUA existau mașini de croazieră uriașe, cu o ținută de drum extrem de slabă și cu valori de consum de combustibil de peste 20 de litri. La acea vreme, încă mai existau articole în revistele de specialitate conform cărora nu se puteau construi mașini adecvate pentru utilizarea zilnică cu un coeficient de rezistență la înaintare sub cw=0,4. Criza petrolului din 1973 a dus la o aerodinamică mult mai bună, în mare parte până la un coeficient puțin peste cw=0,3.

Tesla a atins apoi valori complet noi cu cw=0,23. Să lăsăm să se întâmple ca, în câțiva ani, un producător de automobile să poată anunța o medie legală de 180 km/h de la Munchen la Hamburg fără pauză de încărcare. "Acest lucru a devenit posibil doar cu noile noastre baterii și cu cw=0,18". Consumul de energie electrică al tuturor automobilelor va fi mai mic fără o limită de viteză sau cu o limită de viteză foarte mare decât cu o limită de viteză restrictivă, care frânează motivația pentru inovare.

Pentru a face acest lucru, am comparat pur și simplu consumul mediu al mașinilor de acum 50 de ani în SUA și Germania.

  Prosperitate globală în loc de economisire Restricție Renunțare Renunțare


Câți dintre cei care neagă schimbările climatice ar mai fi existat dacă prosperitatea globală prin energie regenerabilă, mașini electrice și case mai bune ar fi fost promovată de la început ca fiind singurul mijloc eficient de combatere a schimbărilor climatice? Numărul celor care neagă schimbările climatice este proporțional cu cererile de reducere a standardelor de viață.

  Deveniți acționar de la 200 EUR


În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

          Revendicări legitime pentru cei care protejează clima: Subvenții pentru producția de energie fotovoltaică și de baterii - Terenuri pentru energie - Repornirea tuturor centralelor nucleare funcționale https://2023.pege.org/04-30/romanian.htm