Germania nu trebuie să devină Coreea de Nord

Ce este mai important? Supraviețuirea democrației sau supraviețuirea umanității? Ar fi justificată o dictatură climatică dacă ar salva omenirea?  Germania nu trebuie să devină Coreea de Nord


Pe Twitter apar meme-uri: "Ce este mai important? Supraviețuirea democrației sau supraviețuirea umanității? Ar fi justificată o dictatură climatică dacă ar salva omenirea?". Din septembrie 2020, Sarah Bosetti scrie și prezintă formatul "Bosetti vrea să vorbească!" pentru ZDFkultur.

Au existat apeluri pentru fabrici fotovoltaice și fabrici de baterii subvenționate de stat? Bineînțeles că nu, doar cum să restricționăm cât mai mult posibil oamenii. Marea viziune a controlului de stat, ca în Coreea de Nord.

  Ce poate face o dictatură și nu poate face o democrație?


Cu astfel de viziuni macabre, prima întrebare care se pune este, desigur: Ce ar trebui să poată face mai bine o dictatură? SUA au reușit să investească 37% din PNB în armament în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Au fost promovate proiecte enorme: Bombardierul cu rază lungă de acțiune B29, fuzibilul de proximitate, penicilina și bomba atomică.

Toate acestea sunt componente esențiale pentru a câștiga și pentru a-și menține pierderile la un nivel scăzut. Un efort de echipă enorm din partea oamenilor și a guvernului. Dar ce se întâmplă dacă tot ce aveți de oferit poporului sunt viziuni de groază de austeritate-restricție-renunțare la austeritate? Cum ar fi cinicul "Nu veți deține nimic, dar veți fi fericiți"? Acesta este singurul mod de a te gândi măcar la o dictatură. La fel ca și deviza "Și dacă nu sunteți de acord, atunci am nevoie de violență!".

  Nicio evaluare timp de trei decenii


Tot ceea ce faci, sau chiar și ceea ce ceri, trebuie să fie în mod constant evaluat. Parametrii sunt în continuă schimbare. Dacă în urmă cu 60 de ani, blocul mare de apartamente era considerabil mai ieftin din punct de vedere energetic decât casa unifamilială, acest lucru se inversează complet în casa de generație următoare GEMINI. Cu toate acestea, așa-numiții "protectori ai climei" nu au fost pregătiți timp de zeci de ani să evalueze cererile lor constante de "economisire restricționează renunțarea".

Cât de mare este efectul? Cât de mare este dorința de a participa? Se ține în mod dogmatic de ea ca singura metodă de beatificare a propriei credințe. Dacă crezi în ea cu suficientă tărie, poți obține chiar și un doctorat onorific în teologie, precum Greta Thunberg.

Până la urmă, ideea unei dictaturi arată că, după atâtea decenii, întrebarea "Cât de dispuși sunt oamenii să participe? Din moment ce doar o minoritate nesemnificativă este dispusă să salveze, ei vor pur și simplu să-i forțeze pe restul să facă acest lucru.

  Soluțiile proaste nu sunt potrivite pentru democrație


Cu cât o soluție este mai proastă, cu atât mai multă violență este necesară pentru a o pune în aplicare. Cu cât este nevoie de mai multă violență, cu atât este mai probabil ca soluția să eșueze. Marile soluții au nevoie de cooperarea populației. Soluțiile mărețe sunt posibile doar cu capitalismul atât de disprețuit de așa-numiții "protectori ai climei".

"Capitalismul este bun pentru consumator, pentru că atât de mulți capitaliști avizi de bani încearcă să acapareze cote de piață cu produse mai ieftine și mai bune". Acesta este modul în care Tesla și BYD au reușit să devină cei mai mari producători de mașini electrice din lume. Desigur, ambele au obiective mai înalte, dar este nevoie de bani pentru a face o companie mare. În același mod, aș dori să fac din GEMINI next Generation AG cel mai mare producător de case până în 2045.

Acum, un fan al dictaturii ar putea cita China ca exemplu. Nu se poate să se înșele mai mult. Un sondaj de opinie la nivel mondial a fost realizat în 2022. Surpriză mare, chinezii cred că trăiesc în cel mai democratic stat din lume. De ce? Pentru că chinezii văd guvernul de partea poporului. În SUA, pe de altă parte, există două partide din care poți alege. Ambele partide sunt de partea marilor corporații, în special a industriei de armament. Iată un videoclip în care este explicat acest lucru.

  Iată cum funcționează, în mod democratic, adevărata protecție a climei


Începând cu anul 2025, vor fi disponibile primele case ClimateProtectionSuperiorityHouses. După cum arată alegerile din landul Salzburg, "locuințele la prețuri accesibile" reprezintă un argument foarte puternic în alegeri. Așa că atunci un partid va include "Locuințe pentru energie" în programul său electoral. Celelalte partide nu vor putea să i se opună. 20 de milioane de astfel de case în Germania ar însemna 1.000 GW de fotovoltaice, 3.000 GWh de baterii, 2/3 dintr-o tranziție energetică funcțională.

  Deveniți acționar de la 200 EUR


În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Germania nu trebuie să devină Coreea de Nord: "Ce este mai important? Supraviețuirea democrației sau supraviețuirea umanității? Ar fi justificată o dictatură climatică dacă ar salva omenirea?" https://2023.pege.org/05-07/romanian.htm