Total galskab: Batterierne er glemt

Eksporter elektricitet til negative priser om dagen og importer den til positive priser om natten. Konsekvenser af ideologiske vrangforestillinger og dogmatisk stædighed.
  Total galskab: Batterierne er glemt


På grund af den helt vanvittige situation på elmarkedet var der næsten et særligt nyhedsbrev 2. pinsedag. Der er 7 lørdage, søndage, helligdage i træk i Tyskland og Østrig med delvist negative elpriser i løbet af dagen.

På den anden side importerede Tyskland 4,8 GW lige før solopgang 2. pinsedag. Eksporter elektricitet til negative priser om dagen og importer den til positive priser om natten.

  Inden 2017: 70 GW fotovoltaisk udbygning er målet i Tyskland


Hvordan kan nogen få den idé, at 70 GW fotovoltaik er nok for Tyskland? Man skal bare tro meget stærkt på, at efterspørgslen efter elektricitet vil falde. Større efterspørgsel efter elektricitet på grund af overgangen til elbiler? Nej, du er nødt til at tro på det! Større efterspørgsel efter elektricitet ved at skifte til varmepumper? Nej, du er nødt til at tro på det!

70 GW er den maksimale mængde solceller, der kan håndteres uden nye ellagringsfaciliteter, så 70 GW blev udpeget som udbygningsmålet. EEG - Energy Feed-In Act blev vedtaget under den SPD-grønne koalitionsregering fra 1998 til 2005. Designeren af EEG, Hans Josef Fell, viste stadig 2014-diagrammer over faldende efterspørgsel på elektricitet ved forelæsninger.

I 2013 førte dette helt latterlige udbygningsmål på 70 GW til, at den tyske solcelleindustri, som netop var blevet møjsommeligt opbygget, blev knust. I øjeblikket er der installeret 69,1 GW solceller i Tyskland.

  I 2 år kontinuerligt hele ugen muligt


Om 2 år kan der allerede være 90 GW solceller. Så ville det være muligt i en hel uge at have negative elpriser i nogle timer hver dag. Men negative elpriser koster skatteyderne mange penge: Forskellen mellem EEG-indfødningstariffen og børsprisen for en bestemt time bæres af skatteyderne. Indtil 2022 blev denne forskel betalt af elkunden.

En time med 40 GW feed-in ifølge EEG, spotmarkedspris -10 cent/kWh, gennemsnitlig EEG-aflønning 10 cent og allerede 8 millioner € af skatteydernes penge, der går ned i afløbet. Hvis det sker 500 timer om året, er det 4 milliarder euro. Det vil være muligt om et par år. Denne regering gør ikke det mindste ved det. Oppositionen tager ikke dette emne op. Oppositionen? CDU/CSU kan faktisk kaldes sort-grøn.

Hvis det eneste oppositionsparti nævnte dette, kunne der bestemt ikke være nogen diskussion om det. I stedet ville de blive kaldt højreorienterede klimaforandringsbenægtere, fordi de gjorde det. Det er sådan, politik fungerer i Tyskland i dag.

  Krav om obligatorisk opbevaring


For første gang den 5. marts 2008:Igen behandlet i detaljer i august 2008:Det er 15 år siden. 15 år, hvor dette emne systematisk blev ignoreret. Det kan kun forklares med ideologisk blindhed og dogmatisk stædighed. Egenskaber, som tilskrives religiøse samfund, men som er helt uforenelige med videnskab.

Katastrofer af total uvidenhed fandt selvfølgelig også sted inden for videnskaben. For eksempel da læger fortsatte med at dræbe hundredvis af mødre, som ignorerede Dr. Ignaz Semmelweis' konklusioner om hygiejne. Ja, man er nødt til at ty til så drastiske sammenligninger, når man skal forklare denne energipolitik. At drive elnettet i dag er en balancegang.

Funktionel energiomstilling vs. tysk energiomstilling Funktionel energiomstilling vs. tysk energiomstilling
Vi skal fordømme den groteske tyske Energiewende i al dens alvor for at gøre alle fjender af denne groteske energiewende til tilhængere af en brugbar Energiewende.


  Forskellen mellem et foreningsmedlem og en aktionær


Et foreningsmedlem donerer sit kontingent til foreningen og er glad, hvis foreningen får succes. Hvis ikke, har jeg støttet en god sag.

En aktionær køber aktier i et aktieselskab. Hvis AG'et får succes, bliver hans aktier meget mere værd. I GEMINI next Generation AG's tilfælde er det hans belønning for at støtte en god sag.

Som aktionær, medarbejder eller boligkøber bliver du også en del af modbevægelsen mod mange negative, overlevelsesfjendtlige udviklinger i vores samfund.

En ny aktionær sagde "Mig med min meget beskedne investering", men 4.000 gange 1.000 € er også 4 millioner for alle investeringer indtil åbningen af bosættelsen i Unken som et udgangspunkt for verdensomspændende ekspansion.

Det er kun generalforsamlingen, der kan beslutte de store kapitaludvidelser, men her er, hvad direktionen og bestyrelsen kan beslutte. Den nye aktiekapital tjener til at gøre dokumenterne til de større planlagte kapitaludvidelser perfekte.

Her er detaljerne.
          Total galskab: Batterierne er glemt: Eksporter elektricitet til negative priser om dagen og importer den til positive priser om natten. Konsekvenser af ideologiske vrangforestillinger og dogmatisk stædighed. https://2023.pege.org/06-04/danish.htm