Ολική τρέλα: ξεχασμένες μπαταρίες

Εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε αρνητικές τιμές κατά τη διάρκεια της ημέρας και εισαγωγή σε θετικές τιμές τη νύχτα. Συνέπειες της ιδεολογικής πλάνης και του δογματικού πείσματος.
  Ολική τρέλα: ξεχασμένες μπαταρίες


Λόγω της απολύτως τρελής κατάστασης στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, υπήρχε σχεδόν ένα ειδικό ενημερωτικό δελτίο τη Δευτέρα της Πεντηκοστής. Υπάρχουν 7 Σάββατα, Κυριακές, αργίες στη σειρά στη Γερμανία και την Αυστρία με εν μέρει αρνητικές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Από την άλλη πλευρά, τη Δευτέρα της Πεντηκοστής η Γερμανία εισήγαγε 4,8 GW λίγο πριν από την ανατολή του ήλιου. Εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε αρνητικές τιμές κατά τη διάρκεια της ημέρας και εισαγωγή σε θετικές τιμές τη νύχτα.

  Μέχρι το 2017: στόχος επέκτασης των φωτοβολταϊκών 70 GW στη Γερμανία


Πώς μπορεί κάποιος να έχει την ιδέα ότι 70 GW φωτοβολταϊκών είναι αρκετά για τη Γερμανία; Πρέπει απλώς να πιστεύει κανείς πολύ έντονα ότι η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας θα μειωθεί. Περισσότερη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας λόγω της μετάβασης στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα; Όχι, πρέπει να το πιστέψετε! Περισσότερη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας λόγω της μετάβασης σε αντλίες θερμότητας; Όχι, πρέπει να το πιστέψετε!

Τα 70 GW είναι η μέγιστη ποσότητα φωτοβολταϊκών που μπορεί να διαχειριστεί χωρίς νέες εγκαταστάσεις αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, οπότε τα 70 GW ορίστηκαν ως στόχος επέκτασης. Ο νόμος EEG - Energy Feed-In Act ψηφίστηκε υπό την κυβέρνηση συνασπισμού SPD-Πράσινων από το 1998 έως το 2005. Ο σχεδιαστής του EEG, Hans Josef Fell, εξακολουθούσε να προβάλλει διαγράμματα του 2014 για τη μείωση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας στις διαλέξεις.

Το 2013, αυτός ο απολύτως γελοίος στόχος επέκτασης των 70 GW οδήγησε στην κατάρρευση της γερμανικής βιομηχανίας φωτοβολταϊκών, η οποία μόλις είχε οικοδομηθεί με κόπο. Επί του παρόντος, 69,1 GW φωτοβολταϊκών είναι εγκατεστημένα στη Γερμανία.

  Σε 2 χρόνια συνεχώς όλη την εβδομάδα δυνατόν


Σε 2 χρόνια, θα μπορούσαν να υπάρχουν ήδη 90 GW φωτοβολταϊκών. Τότε θα ήταν δυνατόν για μια ολόκληρη εβδομάδα να έχουμε αρνητικές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας για ορισμένες ώρες κάθε ημέρας. Αλλά οι αρνητικές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας κοστίζουν πολλά χρήματα στον φορολογούμενο: η διαφορά μεταξύ του τιμολογίου τροφοδότησης EEG και της τιμής ανταλλαγής για μια συγκεκριμένη ώρα επιβαρύνει τον φορολογούμενο. Μέχρι το 2022, η διαφορά αυτή καταβαλλόταν από τον πελάτη ηλεκτρικής ενέργειας.

Μία ώρα τροφοδοσίας 40 GW σύμφωνα με το EEG, τιμή spot market -10 λεπτά/kWh, μέση αμοιβή EEG 10 λεπτά και ήδη 8 εκατομμύρια € από τα χρήματα των φορολογουμένων πάνε χαμένα. Αν αυτό συμβαίνει 500 ώρες το χρόνο, πρόκειται για 4 δισεκατομμύρια €. Αυτό θα είναι δυνατόν να γίνει σε λίγα χρόνια. Αυτή η κυβέρνηση δεν κάνει το παραμικρό γι' αυτό. Η αντιπολίτευση δεν θέτει αυτό το θέμα. Η αντιπολίτευση; Το CDU/CSU μπορεί στην πραγματικότητα να αποκαλείται μαυροπράσινο.

Εάν το μόνο κόμμα της αντιπολίτευσης το ανέφερε αυτό, σίγουρα δεν θα μπορούσε να γίνει καμία συζήτηση γι' αυτό. Αντ' αυτού, θα αποκαλούνταν δεξιοί αρνητές της κλιματικής αλλαγής επειδή το έκαναν. Έτσι λειτουργεί η πολιτική στη Γερμανία σήμερα.

  Ζήτηση για υποχρεωτική αποθεματοποίηση


Για πρώτη φορά στις 5 Μαρτίου 2008:Εξετάστηκε και πάλι λεπτομερώς τον Αύγουστο του 2008:Αυτό ήταν πριν από 15 χρόνια. 15 χρόνια κατά τα οποία το θέμα αυτό αγνοήθηκε συστηματικά. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνο από ιδεολογική τύφλωση και δογματικό πείσμα. Ιδιότητες που αποδίδονται στις θρησκευτικές κοινότητες, αλλά οι οποίες είναι απολύτως ασύμβατες με την επιστήμη.

Καταστροφές πλήρους άγνοιας συνέβησαν φυσικά και στην επιστήμη. Για παράδειγμα, όταν οι γιατροί συνέχισαν να σκοτώνουν εκατοντάδες μητέρες που αγνοούσαν τα πορίσματα του Dr. Ignaz Semmelweis για την υγιεινή. Ναι, πρέπει να καταφύγει κανείς σε τόσο δραστικές συγκρίσεις όταν εξηγεί αυτή την ενεργειακή πολιτική. Η λειτουργία του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας σήμερα είναι μια πράξη εξισορρόπησης.

Λειτουργική ενεργειακή μετάβαση έναντι γερμανικής ενεργειακής μετάβασης Λειτουργική ενεργειακή μετάβαση έναντι γερμανικής ενεργειακής μετάβασης
Πρέπει να καταγγείλουμε το αλλόκοτο γερμανικό Energiewende σε όλη του τη σκληρότητα, ώστε να μετατρέψουμε όλους τους εχθρούς αυτού του αλλόκοτου σε οπαδούς ενός λειτουργικού Energiewende.


  Η διαφορά μεταξύ ενός μέλους της ένωσης και ενός μετόχου


Ένα μέλος της ένωσης δωρίζει τη συνδρομή του στην ένωση και είναι ευτυχής αν η ένωση είναι επιτυχής. Αν όχι, έχω υποστηρίξει έναν καλό σκοπό.

Ένας μέτοχος αγοράζει μετοχές από μια ανώνυμη εταιρεία. Εάν η AG είναι επιτυχής, οι μετοχές του αξίζουν πολύ περισσότερο. Στην περίπτωση της GEMINI next Generation AG, η ανταμοιβή του για την υποστήριξη ενός καλού σκοπού.

Ως μέτοχος, εργαζόμενος ή αγοραστής κατοικίας, γίνεστε επίσης μέρος της αντιπολίτευσης ενάντια σε πολλές αρνητικές, αντι-επιβιωτικές εξελίξεις στην κοινωνία μας.

Ένας νέος μέτοχος είπε "Εγώ με την πολύ μικρή μου επένδυση", αλλά 4.000 επί 1.000 € είναι επίσης 4 εκατομμύρια για όλες τις επενδύσεις μέχρι το άνοιγμα του οικισμού στο Unken ως αφετηρία για παγκόσμια επέκταση.

Μόνο η Ετήσια Γενική Συνέλευση μπορεί να αποφασίσει για τις μεγάλες αυξήσεις κεφαλαίου, αλλά το Εκτελεστικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο μπορούν να αποφασίσουν τα εξής. Το νέο μετοχικό κεφάλαιο χρησιμεύει για την τελειοποίηση των εγγράφων για τις μεγαλύτερες προγραμματισμένες αυξήσεις κεφαλαίου.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.
          Ολική τρέλα: ξεχασμένες μπαταρίες: Εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε αρνητικές τιμές κατά τη διάρκεια της ημέρας και εισαγωγή σε θετικές τιμ https://2023.pege.org/06-04/greek.htm