Teljes őrület: elfelejtett elemek

Napközben negatív áron exportálja a villamos energiát, éjszaka pedig pozitív áron importálja. Az ideológiai téveszme és a dogmatikus makacsság következményei.
  Teljes őrület: elfelejtett elemek


A villamosenergia-piacon uralkodó teljesen őrült helyzet miatt pünkösdhétfőn szinte külön hírlevél jelent meg. Németországban és Ausztriában egymás után 7 szombat, vasárnap, ünnepnap van, ahol részben negatív áramárak vannak napközben.

Másrészt pünkösdhétfőn Németország 4,8 GW-ot importált közvetlenül napfelkelte előtt. Napközben negatív áron exportálnak villamos energiát, éjszaka pedig pozitív áron importálnak.

  2017-ig: 70 GW-os fotovoltaikus bővítési cél Németországban


Hogyan juthat valaki arra az ötletre, hogy 70 GW fotovoltaikus energia elegendő Németország számára? Csak nagyon erősen kell hinni abban, hogy az áram iránti kereslet csökkenni fog. Az elektromos autókra való átállás miatt nagyobb a villamosenergia-igény? Nem, hinni kell benne! Több villamosenergia-igény a hőszivattyúkra való átállás miatt? Nem, hinni kell benne!

A 70 GW a fotovoltaikus energia maximális mennyisége, amely új villamosenergia-tároló létesítmények nélkül kezelhető, ezért 70 GW-ot neveztek meg bővítési célként. Az EEG - energiabetáplálási törvényt az SPD és a Zöldek koalíciós kormánya alatt fogadták el 1998 és 2005 között. Az EEG tervezője, Hans Josef Fell, még az előadásokon 2014-es ábrák csökkenő villamosenergia-igényt vetített előre.

Ez a teljesen nevetséges 70 GW-os bővítési cél 2013-ban a német fotovoltaikus ipar összeomlásához vezetett, amelyet éppen akkor építettek fel fáradságos munkával. Jelenleg 69,1 GW fotovoltaikát telepítettek Németországban.

  2 év alatt folyamatosan egész héten lehetséges


2 év múlva már 90 GW fotovoltaikus energia állhat rendelkezésre. Ezáltal lehetővé válna, hogy egy egész héten át minden nap néhány órában negatív áramárakkal számoljunk. A negatív villamosenergia-árak azonban sokba kerülnek az adófizetőknek: az EEG betáplálási tarifa és az adott órára vonatkozó tőzsdei ár közötti különbséget az adófizetők viselik. Ezt a különbözetet 2022-ig az áramfogyasztó fizette.

Egy óra 40 GW betáplálás az EEG szerint, azonnali piaci ár -10 cent/kWh, átlagos EEG díjazás 10 cent, és máris 8 millió € az adófizetők pénzéből megy az ablakon. Ha ez évente 500 órát történik, akkor ez 4 milliárd €. Ez néhány éven belül lehetséges lesz. Ez a kormány a legkevesebbet sem tesz ellene. Az ellenzék nem veti fel ezt a kérdést. Ellenzék? A CDU/CSU tulajdonképpen fekete-zöldnek nevezhető.

Ha az egyetlen ellenzéki párt ezt megemlítené, akkor biztosan nem lehetne erről vitát folytatni. Ehelyett jobboldali klímaváltozás-tagadóknak neveznék őket, ha ezt tennék. Így működik ma a politika Németországban.

  A kötelező tárolás iránti igény


Először 2008. március 5-én:Ezzel a kérdéssel részletesen 2008 augusztusában foglalkoztunk:Ez 15 évvel ezelőtt volt. 15 év, amelyben ezt a kérdést rendszeresen figyelmen kívül hagyták. Ez csak ideológiai vaksággal és dogmatikus makacssággal magyarázható. Olyan tulajdonságok, amelyeket a vallási közösségeknek tulajdonítanak, de amelyek egyáltalán nem egyeztethetők össze a tudománnyal.

A teljes tudatlanság katasztrófái természetesen a tudományban is előfordultak. Például amikor az orvosok továbbra is anyák százait ölték meg, akik figyelmen kívül hagyták Dr. Semmelweis Ignác higiéniával kapcsolatos megállapításait. Igen, ilyen drasztikus összehasonlításokhoz kell folyamodnunk, amikor ezt az energiapolitikát magyarázzuk. A villamosenergia-hálózat működtetése ma egyensúlyozás.

Funkcionális energiaátállás vs. német energiaátállás Funkcionális energiaátállás vs. német energiaátállás
A groteszk német Energiewende-t a maga teljes szigorával kell elítélnünk, hogy ennek a groteszknek az összes ellenségét egy működőképes Energiewende rajongóivá tegyük.


  Az egyesületi tag és a részvényes közötti különbség


Az egyesületi tag felajánlja tagdíját az egyesületnek, és örül, ha az egyesület sikeres. Ha nem, akkor is egy jó ügyet támogattam.

Egy részvényes részvényt vásárol egy részvénytársaságtól. Ha az AG sikeres, a részvényei sokkal többet érnek. A GEMINI next Generation AG esetében a jó ügy támogatásának jutalma.

Részvényesként, alkalmazottként vagy lakásvásárlóként Ön is részese lesz a ellenmozgalomnak, amely a társadalmunkban zajló számos negatív, túlélésellenes fejlemény ellen irányul.

Egy új részvényes azt mondta: "Én az én nagyon szerény befektetésemmel", de 4.000-szer 1.000 € is 4 millió az összes befektetéshez az unkeni telep megnyitásáig, mint a világméretű terjeszkedés kiindulópontja.

A nagy tőkeemelésekről csak az éves közgyűlés dönthet, de a következőkről az igazgatóság és a felügyelőbizottság dönthet. Az új alaptőke a tervezett nagyobb tőkeemelések dokumentumainak tökéletesítésére szolgál.

Itt vannak a részletek.
          Teljes őrület: elfelejtett elemek: Napközben negatív áron exportálja a villamos energiát, éjszaka pedig pozitív áron importálja. Az ideológiai téveszme és a dogmatikus makacsság következményei. https://2023.pege.org/06-04/hungarian.htm