Nebunie totală: baterii uitate

Exportă energie electrică la prețuri negative în timpul zilei și o importă la prețuri pozitive pe timp de noapte. Consecințele iluziei ideologice și ale încăpățânării dogmatice.
  Nebunie totală: baterii uitate


Din cauza situației absolut nebunești de pe piața energiei electrice, a existat aproape un buletin special în Lunea de Rusalii. Sunt 7 sâmbete, duminici, sărbători la rând în Germania și Austria cu prețuri parțial negative la electricitate în timpul zilei.

Pe de altă parte, în lunea de Rusalii, Germania a importat 4,8 GW chiar înainte de răsăritul soarelui. Exportă energie electrică la prețuri negative în timpul zilei și o importă la prețuri pozitive pe timp de noapte.

  Până în 2017: obiectiv de extindere a energiei fotovoltaice de 70 GW în Germania


Cum poate cineva să creadă că 70 GW de energie fotovoltaică este suficient pentru Germania? Trebuie doar să crezi cu tărie că cererea de energie electrică va scădea. O cerere mai mare de energie electrică datorită trecerii la mașini electrice? Nu, trebuie să crezi! Mai multă cerere de electricitate prin trecerea la pompe de căldură? Nu, trebuie să credeți!

70 GW este cantitatea maximă de energie fotovoltaică care poate fi gestionată fără noi instalații de stocare a energiei electrice, astfel încât 70 GW a fost desemnată ca obiectiv de extindere. Legea privind alimentarea cu energie electrică (EEG) a fost adoptată în timpul guvernului de coaliție SPD-Verzi din 1998 până în 2005. Proiectantul EEG, Hans Josef Fell, încă mai proiecta 2014 diagrame de scădere a cererii de energie electrică la cursuri.

În 2013, acest obiectiv de expansiune absolut ridicol de 70 GW a dus la crucișarea industriei fotovoltaice germane, care tocmai fusese construită cu greu. În prezent, în Germania sunt instalați 69,1 GW de energie fotovoltaică.

  În 2 ani, în mod continuu întreaga săptămână posibilă


În 2 ani, ar putea exista deja 90 GW de energie fotovoltaică. Atunci ar fi posibil ca, timp de o săptămână întreagă, prețurile energiei electrice să fie negative pentru unele ore din fiecare zi. Dar prețurile negative la electricitate costă contribuabilul o mulțime de bani: diferența dintre tariful de introducere a energiei electrice în rețea EEG și prețul de schimb pentru o anumită oră este suportată de contribuabil. Până în 2022, această diferență a fost plătită de către clientul de energie electrică.

O oră de introducere a 40 GW de energie electrică conform EEG, prețul pieței la vedere -10 cenți/kWh, remunerația medie a EEG de 10 cenți și deja 8 milioane de euro din banii contribuabililor s-au dus pe apa sâmbetei. Dacă acest lucru se întâmplă 500 de ore pe an, se ajunge la 4 miliarde de euro. Acest lucru va fi posibil în câțiva ani. Acest guvern nu face nici cel mai mic lucru în această privință. Opoziția nu ridică această problemă. Opoziția? CDU/CSU poate fi numită de fapt negru-verde.

Dacă singurul partid de opoziție a menționat acest lucru, cu siguranță nu ar putea exista nicio discuție pe această temă. În schimb, ar fi numiți negaționiști de dreapta ai schimbărilor climatice pentru că ar face acest lucru. Acesta este modul în care funcționează politica în Germania de astăzi.

  Cererea de depozitare obligatorie


Pentru prima dată la 5 martie 2008:A fost din nou tratată în detaliu în august 2008:Asta a fost acum 15 ani. 15 ani în care această problemă a fost ignorată în mod sistematic. Acest lucru poate fi explicat doar prin orbire ideologică și încăpățânare dogmatică. Calități care sunt atribuite comunităților religioase, dar care sunt absolut incompatibile cu știința.

Catastrofe ale ignoranței totale au avut loc, desigur, și în știință. De exemplu, când medicii au continuat să ucidă sute de mame care au ignorat descoperirile doctorului Ignaz Semmelweis privind igiena. Da, trebuie să recurgem la astfel de comparații drastice atunci când explicăm această politică energetică. Exploatarea rețelei de electricitate astăzi este un act de echilibru.

Tranziția energetică funcțională vs tranziția energetică germană Tranziția energetică funcțională vs tranziția energetică germană
Trebuie să denunțăm grotescul tranziția energetică german în toată severitatea sa, pentru a-i transforma pe toți dușmanii acestui grotesc în fani ai funcțional.


  Diferența dintre un membru de asociație și un acționar


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Nebunie totală: baterii uitate: Exportă energie electrică la prețuri negative în timpul zilei și o importă la prețuri pozitive pe timp de noapte. Consecințele iluziei ideologice și ale încăpățânării dogmatice. https://2023.pege.org/06-04/romanian.htm