Contra-adevăruri la dogmele centrale ale protecționiștilor climei

Există cu adevărat o singură cale de a obține 100 de energie regenerabilă? Există cu adevărat o singură cale de a proteja clima? Este obiectivul suficient și realizabil?

Prelegerea de la Conferința primarilor din Austria Superioară din 14 iunie 2023 a avut deja ceva din cele 95 de teze de la biserica din Wittenberg: contra-teze la întrebările centrale de credință ale activiștilor pentru climă.
 • Prosperitate globală în loc de economisire Restricție Renunțare Renunțare
 • Curățarea planetei, revenind la 350 ppm CO2 în loc de emisii nete zero și obiectivul de 1,5°.
 • O societate optimistă și motivată, în locul unor oameni frânți și lipsiți de motivație
 • Așezări cu case de protecție a climeiSuperioritateCase în loc de și mai mult teren pentru energie din plante
 • De asemenea, funcționează doar cu energie fotovoltaică și stocare de energie electrică, în loc de o expansiune extremă a energiei eoliene.
 • Case noi cu multă producție de energie electrică în loc de rușine edilitară
 • Viața de familie în loc să renunțăm la copii pentru climă
 • Proprietatea de locuințe în loc de locuințe dense, înghesuind tot mai mult oamenii împreună


  Nu schismă, ci știință împotriva ideologiei și dogmei


Casa de generație următoare GEMINI este baza unei tranziții energetice funcționale, cu un nivel ridicat de acceptare în rândul populației. Cei mai bogați 90 la sută din populație ar trebui să își permită una, cel puțin în zonele cu prețuri scăzute ale terenurilor. Fiecare casă contribuie la tranziția energetică prin vânzarea de energie electrică în funcție de cerere și prin autosuficiență de 100 %.

Cu toate acestea, 1.000 sau chiar 10.000 de case noi nu sunt suficiente pentru o tranziție energetică funcțională. Prin urmare, producția de energie electrică de 17 MWh pe hectar a unui câmp de porumb pentru biogaz a fost comparată cu producția de 850 MWh pe hectar a unei așezări cu 16 case.Centrala fotovoltaică de mari dimensiuni acoperă drumul de acces, garajele, locurile de parcare și zonele de sport și de agrement pentru rezidenți.

Înlocuirea a numai jumătate din suprafețele cultivate în prezent pentru biocombustibil și biogaz cu astfel de structuri de colonizare ar reprezenta aproximativ 2/3 dintr-o tranziție energetică funcțională.Intrarea în paradis pentru 16 familii pe un hectar. Acceptarea populației este un criteriu decisiv pentru a obține o energie 100 % regenerabilă.

În vecinătatea orașelor cu prețuri ridicate, s-a propus transformarea pășunilor în "terenuri pentru energie": prețul de închiriere este de 600 MWh pe an și hectar. Acolo pot fi ridicate numai case certificate conform standardului de construcție KlimaSchutzÜberlegenheitsHaus.Crearea unui mediu care să crească rata natalității pentru a menține populația.

  În sfârșit, să trateze problema schimbărilor climatice cu seriozitate și în mod științific


Există criterii clare pentru evaluarea științifică a soluțiilor la probleme:
 • Stabilirea unor obiective suficiente
 • Acceptarea de către populație
 • Fezabilitate
Pe toate criteriile, dogmele activiștilor climatici eșuează lamentabil:
 • Emisiile nete zero nu sunt suficiente, avem nevoie de o curățare planetară pentru a reveni la 350 ppm
 • Acceptarea populară este inexistentă, dar cine ar fi împotriva prosperității globale?
 • Practicitate, următoarea parabolă:


  Parabola Trondheim Hammerfest


Zile foarte reci de decembrie în Scandinavia. Puteți lua fie un CityEl de la Oslo la Trondheim, fie un Tesla Y de la Oslo la Hammerfest. CityEl a fost un vagon rulant cu un singur loc din anii '90. Bateria cu plumb, sensibilă la frig, ceda după cel mult 30 km, la prima pantă în urcare.Trondheim reprezintă simbolic obiectivul de a avea emisii nete zero, iar CityEl reprezintă metodele condamnate de atingere a acestui obiectiv.Hammerfest reprezintă aici, în mod simbolic, obiectivul reabilitării planetare. Este de aproape 4 ori mai departe, dar este ușor de atins cu Tesla Y.

  EEG sabotează tranziția energetică bazată pe piață


Modelul actual al unei tranziții energetice bazate pe piață este piața spot pentru ziua următoare, cu prețurile sale orare. Fixarea are loc la ora 14:00, moment în care sunt publicate prețurile pentru fiecare oră a zilei următoare.

Cererea și oferta determină prețul, iar totul ar fi bine și ar fi o piață liberă dacă nu ar exista un participant la piață care ar fi obligat din punct de vedere legal să se comporte în mod neeconomic: Conform legii, energia electrică produsă de centralele EEG trebuie să fie oferită la orice preț. Orice preț înseamnă și prețuri negative. Diferența dintre prețul EEG și prețul pieței a fost plătită de către clientul de energie electrică până în 2022. Din 2022, aceasta trebuie să fie plătită de către contribuabil.

  Economia planificată comunistă: chibrituri gigantice


Pe vremea blocului comunist din est, exista o economie planificată. Obiectivele de producție erau adesea rezolvate într-un mod foarte original: "Producția trebuie să crească de la 10 t la 20 t de chibrituri în noul plan cincinal". Soluția: Produceți chibrituri de două ori mai grele, pentru că acest lucru era mai ușor decât să produceți de două ori mai mult. EEG este exact un astfel de obiectiv de producție ineficient.

  Nici o hrană posibilă timp de 7 ore astăzi


Există furnizori precum Spottyenergie.at, unde puteți cumpăra și vinde energie electrică la prețul pieței spot pentru ziua următoare. Dar există un comision de serviciu, care se adaugă în plus atunci când cumpărați și se deduce atunci când vindeți. Așadar, astăzi sunt 7 ore în care nu puteți vinde energie electrică. În prezent, acest fenomen are loc la sfârșit de săptămână și în zilele de sărbători legale. Dar în 2024 Germania va avea 80 GW de energie fotovoltaică, iar în 2025 90 GW. Prețurile negative vor apărea și în zilele lucrătoare.

Nu există niciun fel de discuție în Germania despre reformarea acestei nebunii. Probabil că veți fi numit radical de dreapta dacă spuneți că "soarele nu strălucește noaptea".

  Diferența dintre un membru de asociație și un acționar


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată detaliile.
          Contra-adevăruri la dogmele centrale ale protecționiștilor climei: Există cu adevărat o singură cale de a obține 100 de energie regenerabilă? Există cu adevărat o singură cale de a proteja clima? Este obiectivul suficient și realizabil? https://2023.pege.org/06-25/romanian.htm