Rusia 1917 - California astăzi

Dacă ne uităm doar la PNB pe cap de locuitor, California ar trebui să fie paradisul pe pământ. Dar dacă ne uităm la detalii, este un iad pe pământ.  Arme mentale de distrugere în masă


Prima utilizare a unei arme mentale de distrugere în masă a fost lansarea bombei Lenin asupra Rusiei. Germania a reușit să elimine Rusia ca inamic în război. Consecințele au fost devastatoare și au avut un impact timp de 8 decenii.

Lyssenko trebuie, de asemenea, să fie considerată o consecință directă. Teoriile neștiințifice ale lui Lyssenko au fost puse în aplicare cu forța și au dus la foamete devastatoare. Cel mai recent, în China, în 1958.

Pierderile uriașe suferite de Armata Roșie în războiul de iarnă împotriva Finlandei trebuie văzute, de asemenea, ca o consecință directă. Ofițerii politici obsedați de dogmă și ideologie i-au împins pe soldații Armatei Roșii împotriva pozițiilor de mitraliere.

Ca urmare directă, Hitler a crezut că cucerirea Rusiei este o plimbare de duminică. Ar fi existat oare un Război Rece fără utilizarea bombei Lenin? Războiul din Coreea și războiul din Vietnam trebuie, de asemenea, să fie considerate consecințe directe.

  California astăzi


Dacă ne uităm doar la PNB și la PNB pe cap de locuitor, California ar trebui să fie paradisul pe pământ. Dacă ne uităm la detalii, însă, este un iad pe pământ.

Vă recomand să aruncați o privire la următoarele canale YouTube. California are un PNB pe cap de locuitor aproape dublu față de cel al Germaniei. Din punct de vedere economic, California a dovedit în trecut că poate realiza lucruri enorme. Ceea ce se întâmplă acolo este o nebunie absolută. Atunci când un guvern și o populație devin atât de nebunești, o singură suspiciune este evidentă: utilizarea unei arme mentale de distrugere în masă.

  Nivelul de trai al celor mai săraci 20%


Desigur, dacă faci parte din elită, California este minunată. Dar dacă ne uităm la nivelul de trai al celor mai săraci 20 de locuitori, California este o zonă dezastruoasă. Persoanele fără adăpost au o speranță de viață cu zeci de ani mai mică. Oricine este responsabil pentru circumstanțele unei asemenea lipse de adăpost în masă ar trebui să fie acuzat de crimă în masă.

  Fiecare idee trebuie să fie atent verificată pentru consecințe


În trecut, regii aveau degustători. Dacă degustătorul cădea mort, atunci aruncați mâncarea și începeați vânătoarea asasinului. Dar ideile greșite pot fi la fel de mortale ca și mâncarea otrăvită.

Prin urmare, toate ideile unei "societăți moderne" trebuie, de asemenea, să fie examinate cu atenție pentru a vedea dacă nu cumva sunt idei de autodistrugere a societății. California a fost cu siguranță considerată cândva una dintre cele mai moderne societăți, iar astăzi asistăm la autodistrugere.

Există o mulțime de viruși și programe malware pe computere. Există o mulțime de victime ale acestor programe malware. Hackerii încearcă să răspândească aceste programe malware pentru a șantaja sau distruge dușmani reali sau imaginari. În cazul virușilor de calculator, există metode de a împiedica programele antivirus să funcționeze.

  Anulați cultura și anulați orice discuție


Primul semn sigur al ideilor, ideologiilor și dogmelor distructive este interzicerea discuțiilor și atacurile organizate împotriva disidenților.

Pentru asta vă recomand acest video al unui teoretician al jocurilor
  • Eu nu discut cu tine
  • Întrerup discuția din cauza opiniilor lor stupide
  • Nu vorbești cu radicalii de dreapta
  • Nu se vorbește cu naziștii.
  • Tu nu vorbești cu rasiștii
  • Nici un răspuns la argumente, ci insulte imediate
Cei care răspândesc o ideologie dăunătoare doresc, în mod natural, să o protejeze cât mai bine. Prin urmare, anularea culturii și anularea oricărei discuții trebuie văzute ca un mecanism de protecție pentru o ideologie dăunătoare.

O idee bună, pro-supraviețuire, poate câștiga orice discuție. O idee bună, pro-supraviețuire, caută în mod constant discuții pentru a demonstra că este mai bună. Discuțiile deschise din Epoca Luminilor au dus Europa înainte. Pe de altă parte, cultura de anulare ne aruncă înapoi în Evul Mediu. Nu cred că nici măcar în Evul Mediu nu existau atâția oameni fără adăpost câți sunt astăzi în California.

Trebuie să ne scuturăm de ideologiile distructive, la fel cum oamenii din blocul estic s-au scuturat de regimul comunist în 1989.

  Articol în Energy:Construction


Energie:Bau a relatat în detaliu despre prezentarea mea la Conferința primarilor din Austria Superioară. Vezi articolul.

Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Rusia 1917 - California astăzi: Dacă ne uităm doar la PNB pe cap de locuitor, California ar trebui să fie paradisul pe pământ. Dar dacă ne uităm la detalii, este un iad pe pământ. https://2023.pege.org/07-09/romanian.htm