Proiectarea de arme mentale de distrugere în masă

Exemplu: schimbările climatice: creați un argument artificial în acest sens, în așa fel încât, indiferent dacă câștigă activiștii pentru climă sau cei care neagă schimbările climatice, este un dezastru în ambele cazuri.  Arme mentale de distrugere a mase


Prima armă mentală de distrugere în masă s-a întâmplat să fie proiectată de un teoretician confuz. Cu toate acestea, bomba Lenin a avut efecte catastrofale. Trebuie să presupunem că, în prezent, omenirea este atacată cu o armă mentală de distrugere în masă mult mai gravă, concepută de profesioniști.

Punându-ne în mintea celor care au proiectat această armă mentală de distrugere în masă, putem înțelege mai bine concepția și efectele sale.

  Problema CO2 ca gaz cu efect de seră


Revoluția industrială s-a bazat pe utilizarea masivă a energiei fosile. Acest proces a dus la creșterea conținutului de CO2 din atmosferă de la 280 ppm la peste 420 ppm CO2 până în prezent. În cealaltă direcție, 190 ppm reprezintă epoca glaciară. Se știe că dezghețarea permafrostului poate provoca o fugă termică. Acest lucru duce la următorul proces:
 • Conversia sistemului energetic în unul fără CO2
 • Determinarea conținutului ideal de CO2
 • Obținerea conținutului ideal de CO2
În anii 1800, la o concentrație de 280 ppm, clima lumii era oarecum rece. Astăzi, 420 ppm duce la fenomene meteorologice extreme, iar dezghețul permafrostului ar putea elibera cantități enorme de gaze cu efect de seră. Nivelul ideal ar putea fi de 350 ppm.

  Să ne gândim la sabotarea maximă a acestuia


 • Promovarea unui obiectiv greșit
 • Promovarea unor metode greșite
 • Să provoace o rezistență maximă din partea populației
Obiectivul greșit, emisii nete zero, este menționat peste tot. Se susține că pot fi emise 2 tone de emisii de CO2 pe persoană pe an. Așa spune Greenpeace, o presupusă organizație de mediu.

Obiectivele greșite ar duce direct la metode greșite: economisire, limitare, renunțare. Se schițează viziuni teribile ale viitorului, în care această economisire, limitare, renunțare este impusă prin constrângere.

Rezistența maximă a populației rezultă direct din metodele greșite.

  Nu contează cine câștigă, e un dezastru.


Presupușii apărători ai climei ar putea câștiga. Odată cu dezindustrializarea, omenirea ar fi departe de a se putea apropia măcar de obiectivul unor niveluri ideale de CO2. Rezistența la protecția climei ar putea câștiga. În ambele cazuri, un dezastru, în ambele cazuri, dușmanii umanității ar fi câștigat.

  Anulați cultura și anulați orice discuție


Acest capitol a fost deja publicat în ultimul buletin informativ. Procedura menționată mai sus trebuie, bineînțeles, să fie protejată în cel mai bun mod posibil. Într-o discuție deschisă, prostiile ar dispărea foarte repede. Așadar, adepții prostiei distructive trebuie să fie făcuți să considere ideile lor ca fiind singurul, unicul, incontestabilul adevăr, orice altceva este dușman. Biserica Catolică a avut succes cu această abordare pentru o lungă perioadă de timp în Evul Mediu.

Ai crede că forumul fotovoltaic ar fi plin de oameni cu vederi tehnice. Am salvat 22 de pagini din această discuție pe 6 iunie. Acum, toate paginile, cu excepția uneia, au fost șterse. Iată discuția. Am fost dat afară de acolo o dată ca "fondator" și apoi m-am logat ca "Robert Wilden". Ideea unei alimentări a rețelei în funcție de cerere este respinsă cu vehemență.

Vă rog să mai citiți o dată acest capitol, acum că ați văzut cum sunt tratat pe forumul fotovoltaic.

Primul semn sigur al ideilor, ideologiilor și dogmelor distructive este interzicerea discuțiilor și atacurile organizate împotriva disidenților.

Pentru asta vă recomand acest video al unui teoretician al jocurilor
 • Eu nu discut cu tine
 • Întrerup discuția din cauza opiniilor lor stupide
 • Nu vorbești cu radicalii de dreapta
 • Nu se vorbește cu naziștii.
 • Nu vorbești cu rasiștii
 • Sunteți un sabotor plătit de lobby-ul combustibililor fosili.
 • Nici un răspuns la argumente, ci insulte imediate
Cei care răspândesc o ideologie dăunătoare doresc, în mod natural, să o protejeze cât mai bine. Prin urmare, anularea culturii și anularea oricărei discuții trebuie văzute ca un mecanism de protecție pentru o ideologie dăunătoare.

O idee bună, pro-supraviețuire, poate câștiga orice discuție. O idee bună, pro-supraviețuire, caută în mod constant discuții pentru a demonstra că este mai bună. Discuțiile deschise din Epoca Luminilor au dus Europa înainte. Pe de altă parte, cultura de anulare ne aruncă înapoi în Evul Mediu. Nu cred că nici măcar în Evul Mediu nu existau atâția oameni fără adăpost câți sunt astăzi în California.

Trebuie să ne scuturăm de ideologiile distructive, la fel cum oamenii din blocul estic s-au scuturat de regimul comunist în 1989.

  VEE Saxonia live pe YouTube


Doar pentru a dovedi circumstanțele de mai sus într-un experiment practic, am fost la transmisiunea live a VEE-Saxony vineri de la 11:00 la 12:40 pe "#LIVE | Energiewende im Lichte von Ausbau und Akzeptanz - Zum Umgang mit Bürgerprotesten". VEE Sachsen e.V.".

Am avut o mulțime de contribuții în cadrul discuțiilor, desigur.
În obișnuitul bla bla politic, s-a răspuns la una.

Cât de mare ar fi necesar să se extindă rețeaua dacă ar fi imediat necesare 3 kWh de baterii și alimentarea rețelei în funcție de cerere pentru fiecare kW de vârf de energie fotovoltaică? Cum ar trebui să funcționeze o tranziție energetică fără baterii? Nimeni nu a vrut să răspundă la această întrebare ieri.

  Articol în Energy:Construction


Energie:Bau a relatat în detaliu despre prezentarea mea la Conferința primarilor din Austria Superioară. Vezi articolul.

Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată detaliile.
          Proiectarea de arme mentale de distrugere în masă: Exemplu: schimbările climatice: creați un argument artificial în acest sens, în așa fel încât, indiferent dacă câștigă activiștii pentru climă sau cei care neagă schimbările climatice, est https://2023.pege.org/07-16/romanian.htm