Aktivér tvist igen

Der er "forskere for fremtiden", men spørgsmålet om, hvordan og hvornår 350 ppm CO2 skal nås igen, besvares med larmende tavshed.


Hvis der ikke er nogen uenighed i videnskaben, fordi enhver afvigelse fra en fælles mening undertrykkes med eksistensødelæggende foranstaltninger, så degenererer videnskaben til propaganda.

Der er "fremtidsforskere", men spørgsmålet om, hvordan og hvornår 350 ppm CO2 skal nås igen, besvares med larmende tavshed. Der er såkaldte klimaforskere, som ikke kender forskellen mellem lufttemperatur og jordtemperatur. Forresten har der ofte været 60° i Salzburg. Bor der stadig nogen i Salzburg? Ja, de 60° var overfladetemperaturen på en sort bil.

Et billede fra et tv-program dukkede op på Twitter: 42°, dødelig varme, pinligt nok kom en digital visning af lufttemperaturen også ind i billedet og viste 32°. Der er også forskel på, hvordan forskellige temperaturer vises på vejrkort: rød, mørkerød, sort skal antyde dødelig varme. Alt dette har intet med videnskab at gøre længere, det er psykologisk krigsførelse.

  70, 82, 94, 106 GW fotovoltaik i Tyskland


I øjeblikket skal man nå op på 12 GW årlig solcelleudbygning i Tyskland. I dag er endnu en søndag med mange timer med negative elpriser. Det er forudsigeligt, at det snart også vil være tilfældet på hverdage. Er der planer om at udbygge batterierne? Selvfølgelig ikke, påstanden om, at solen ikke skinner om natten, er trods alt højreradikal tankegang. Kun en Putin-troll kan påstå noget sådant.

  Lyssenkoisme eller det, der er værre?


Her er en video om Lyssenko, hvordan en enkelt videnskabsmand var skyld i, at over 50 millioner mennesker døde af sult.

  Modbeviser kan være meget givende


I 90'erne var der de mest besynderlige rullende ansvarsfraskrivelser kaldet elbiler: CityEl, Peugeot 106 electrique, Think, Twike. Så kom der en helt ny idé: elbiler skal være bedre end konventionelle biler. I 2003 blev en virksomhed grundlagt for at bevise sandheden i denne påstand. I 2008 var tiden kommet: Tesla Roadster viste, at elbiler også kan være sjove.

Historiske priser her går desværre kun tilbage til 2010. Men selv med en indtræden i Tesla i 2010 ville du have mere end fordoblet denne investering.

Tesla var mere end "Vi bygger en fantastisk elektrisk sportsvogn". Tesla er mere end "Vi bygger den bedst sælgende bil i verden". Om Tesla bliver den største eller næststørste bilproducent i verden, afhænger kun af BYD. Toyota og Volkswagen er i de dybeste problemer.

GEMINI next Generation er mere end "Vi bygger et godt hus".

Tilgang til programmet for en million hektar i Tyskland:
1.000 GW fotovoltaik
3.000 GWh batterier
850 TWh årligt udbytte
Boliger med den højeste grad af komfort til 16 millioner familier i stedet for latterligt ineffektiv majsdyrkning til biogas.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

Tilgang til 100.000 hektar-programmet for Østrig:
100 GW fotovoltaik
300 GWh batterier
85 TWh årligt udbytte
Boliger med den højeste grad af komfort til 1,6 millioner familier i stedet for latterligt ineffektiv majsdyrkning til biogas.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

  Artikel i Energy:Construction


Energie:Bau rapporterede detaljeret om min præsentation på den oberösterreichske borgmesterkonference. Gå til artiklen.

Et foreningsmedlem donerer sit kontingent til foreningen og er glad, hvis foreningen får succes. Hvis ikke, har jeg støttet en god sag.

En aktionær køber aktier i et aktieselskab. Hvis AG'et får succes, bliver hans aktier meget mere værd. I GEMINI next Generation AG's tilfælde er det hans belønning for at støtte en god sag.

Som aktionær, medarbejder eller boligkøber bliver du også en del af modbevægelsen mod mange negative, overlevelsesfjendtlige udviklinger i vores samfund.

En ny aktionær sagde "Mig med min meget beskedne investering", men 4.000 gange 1.000 € er også 4 millioner for alle investeringer indtil åbningen af bosættelsen i Unken som et udgangspunkt for verdensomspændende ekspansion.

Det er kun generalforsamlingen, der kan beslutte de store kapitaludvidelser, men her er, hvad direktion og bestyrelse kan beslutte. Den nye aktiekapital tjener til at gøre dokumenterne til de større planlagte kapitaludvidelser perfekte.

Her er detaljerne.
          Aktivér tvist igen: Der er "forskere for fremtiden", men spørgsmålet om, hvordan og hvornår 350 ppm CO2 skal nås igen, besvares med larmende tavshed. https://2023.pege.org/07-23/danish.htm