Ενεργοποιήστε ξανά τη διαφορά

Υπάρχουν "επιστήμονες για το μέλλον", αλλά στο ερώτημα πώς και πότε θα επιτευχθούν και πάλι τα 350 ppm CO2 απαντούν με σιωπή.


Αν δεν υπάρχει διαφωνία στην επιστήμη, επειδή κάθε απόκλιση από μια ενιαία άποψη καταστέλλεται με μέτρα που καταστρέφουν την ύπαρξη, τότε η επιστήμη εκφυλίζεται σε προπαγάνδα.

Υπάρχουν "επιστήμονες για το μέλλον", αλλά στο ερώτημα πώς και πότε θα επιτευχθούν και πάλι τα 350 ppm CO2 απαντούν με σιωπή. Υπάρχουν οι λεγόμενοι επιστήμονες του κλίματος που δεν γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας του αέρα και της θερμοκρασίας του εδάφους. Παρεμπιπτόντως, στο Σάλτσμπουργκ είχε συχνά 60°. Ζει κανείς ακόμα στο Σάλτσμπουργκ; Βέβαια, οι 60° ήταν η θερμοκρασία της επιφάνειας ενός μαύρου αυτοκινήτου.

Μια εικόνα από μια τηλεοπτική εκπομπή εμφανίστηκε στο Twitter: 42°, θανατηφόρα ζέστη, ενώ, ντροπιαστικά, μια ψηφιακή οθόνη της θερμοκρασίας του αέρα μπήκε επίσης στην εικόνα, δείχνοντας 32°. Υπάρχει επίσης μια διαφορά στον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται οι διαφορετικές θερμοκρασίες στους μετεωρολογικούς χάρτες: το κόκκινο, το σκούρο κόκκινο, το μαύρο υποτίθεται ότι υποδηλώνουν θανατηφόρα ζέστη. Όλα αυτά δεν έχουν πια καμία σχέση με την επιστήμη, είναι ψυχολογικός πόλεμος.

  70, 82, 94, 106 GW φωτοβολταϊκών στη Γερμανία


Προς το παρόν, η ετήσια επέκταση των φωτοβολταϊκών στη Γερμανία θα πρέπει να φτάσει τα 12 GW. Σήμερα είναι άλλη μια Κυριακή με πολλές ώρες αρνητικών τιμών ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι προβλέψιμο ότι αυτό θα συμβαίνει σύντομα και τις καθημερινές. Υπάρχουν σχέδια για επέκταση των μπαταριών; Φυσικά όχι, η δήλωση ότι ο ήλιος δεν λάμπει τη νύχτα είναι, τελικά, δεξιά ριζοσπαστική σκέψη. Μόνο ένα τρολ του Πούτιν θα μπορούσε να ισχυριστεί κάτι τέτοιο.

  Λισενκοϊσμός ή κάτι χειρότερο;


Αυτό είναι ένα βίντεο για τον Lyssenko, πώς ένας μόνο επιστήμονας προκάλεσε την πείνα πάνω από 50 εκατομμυρίων ανθρώπων.

  Η αντι-απόδειξη μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική


Στη δεκαετία του '90, υπήρχαν τα πιο παράξενα κυλιόμενα διακριτικά που ονομάζονταν ηλεκτρικά αυτοκίνητα: CityEl, Peugeot 106 electrique, Think, Twike. Στη συνέχεια ήρθε μια εντελώς νέα ιδέα: τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πρέπει να είναι καλύτερα από τα συμβατικά αυτοκίνητα. Το 2003, ιδρύθηκε μια εταιρεία για να αποδείξει την αλήθεια αυτού του ισχυρισμού. Το 2008, είχε έρθει η ώρα: το Tesla Roadster έδειξε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν επίσης να είναι διασκεδαστικά.

Οι ιστορικές τιμές εδώ δυστυχώς πηγαίνουν πίσω μόνο μέχρι το 2010. Παρ' όλα αυτά, ακόμη και με μια είσοδο στην Tesla το 2010, θα είχατε υπερδιπλασιάσει αυτή την επένδυση.

Η Tesla ήταν κάτι περισσότερο από το "Κατασκευάζουμε ένα σπουδαίο ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο". Η Tesla είναι κάτι περισσότερο από το "Φτιάχνουμε το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο". Το αν η Tesla θα γίνει ο μεγαλύτερος ή ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο εξαρτάται μόνο από την BYD. Η Toyota και η Volkswagen έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η επόμενη γενιά είναι κάτι περισσότερο από το "Χτίζουμε ένα σπουδαίο σπίτι".

Προσέγγιση του προγράμματος του ενός εκατομμυρίου εκταρίων στη Γερμανία:
1.000 GW φωτοβολταϊκά
Μπαταρίες 3.000 GWh
850 TWh ετήσια απόδοση
Στέγαση με το υψηλότερο επίπεδο άνεσης για 16 εκατομμύρια οικογένειες αντί για γελοία αναποτελεσματική καλλιέργεια αραβοσίτου για βιοαέριο.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

Προσέγγιση του προγράμματος 100.000 εκταρίων για την Αυστρία:
100 GW φωτοβολταϊκά
Μπαταρίες 300 GWh
85 TWh ετήσια απόδοση
Στέγαση με το υψηλότερο επίπεδο άνεσης για 1,6 εκατομμύρια οικογένειες αντί για γελοία αναποτελεσματική καλλιέργεια αραβοσίτου για βιοαέριο.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

  Άρθρο στο Ενέργεια:Κατασκευές


Το Energie:Bau αναφέρθηκε λεπτομερώς στην παρουσίασή μου στο συνέδριο των δημάρχων της Άνω Αυστρίας. Πηγαίνετε στο άρθρο.

Ένα μέλος της ένωσης δωρίζει τη συνδρομή του στην ένωση και είναι ευτυχής αν η ένωση είναι επιτυχής. Αν όχι, έχω υποστηρίξει έναν καλό σκοπό.

Ένας μέτοχος αγοράζει μετοχές από μια ανώνυμη εταιρεία. Εάν η AG είναι επιτυχής, οι μετοχές του αξίζουν πολύ περισσότερο. Στην περίπτωση της GEMINI next Generation AG, η ανταμοιβή του για την υποστήριξη ενός καλού σκοπού.

Ως μέτοχος, εργαζόμενος ή αγοραστής κατοικίας, γίνεστε επίσης μέρος της αντιπολίτευσης ενάντια σε πολλές αρνητικές, αντι-επιβιωτικές εξελίξεις στην κοινωνία μας.

Ένας νέος μέτοχος είπε "Εγώ με την πολύ μικρή μου επένδυση", αλλά 4.000 επί 1.000 € είναι επίσης 4 εκατομμύρια για όλες τις επενδύσεις μέχρι το άνοιγμα του οικισμού στο Unken ως αφετηρία για παγκόσμια επέκταση.

Μόνο η Ετήσια Γενική Συνέλευση μπορεί να αποφασίσει για τις μεγάλες αυξήσεις κεφαλαίου, αλλά το Εκτελεστικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο μπορούν να αποφασίσουν τα εξής. Το νέο μετοχικό κεφάλαιο χρησιμεύει για την τελειοποίηση των εγγράφων για τις μεγαλύτερες προγραμματισμένες αυξήσεις κεφαλαίου.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.
          Ενεργοποιήστε ξανά τη διαφορά: Υπάρχουν "επιστήμονες για το μέλλον", αλλά στο ερώτημα πώς και πότε θα επιτευχθούν και πάλι τα 350 ppm CO2 απαντούν https://2023.pege.org/07-23/greek.htm