Engedélyezze a vita újra

Vannak "tudósok a jövőért", de arra a kérdésre, hogy hogyan és mikor érjük el újra a 350 ppm CO2-t, csak mormogó csenddel válaszolnak.


Ha a tudományban nincs vita, mert az egységes véleménytől való minden eltérést létromboló intézkedésekkel elfojtanak, akkor a tudomány propagandává fajul.

Vannak "tudósok a jövőért", de arra a kérdésre, hogy hogyan és mikor érjük el újra a 350 ppm CO2-t, csak a dörgő hallgatás a válasz. Vannak úgynevezett klímatudósok, akik nem tudják, mi a különbség a levegő hőmérséklete és a talajhőmérséklet között. Egyébként Salzburgban gyakran volt már 60 fok. Él még valaki Salzburgban? Persze, a 60° egy fekete autó felszíni hőmérséklete volt.

Egy tévéműsor képe jelent meg a Twitteren: 42 fok, halálos hőség, kínos módon a levegő hőmérsékletének digitális kijelzője is bekerült a képbe, amely 32 fokot mutatott. Az időjárási térképeken is van különbség a különböző hőmérsékletek megjelenítésében: a piros, a sötétvörös, a fekete állítólag halálos hőséget sugall. Mindennek már semmi köze a tudományhoz, ez pszichológiai hadviselés.

  70, 82, 94, 106 GW fotovoltaika Németországban


Jelenleg Németországban 12 GW-os éves fotovoltaikus bővítést kell elérni. A mai vasárnap is sok órán át negatív villamosenergia-árakkal telt. Előre látható, hogy ez hamarosan a hétköznapokon is így lesz. Tervezik az akkumulátorok bővítését? Természetesen nem, az a kijelentés, hogy éjszaka nem süt a nap, végül is jobboldali radikális gondolkodás. Csak egy Putyin-troll állíthat ilyet.

  Liszenkoizmus vagy még rosszabb?


Itt egy videó Liszenkóról, hogyan okozta egyetlen tudós több mint 50 millió ember éhezését.

  Az ellenbizonyíték nagyon kifizetődő lehet


A 90-es években voltak a legkülönösebb guruló diszkók, amelyeket elektromos autóknak hívtak: CityEl, Peugeot 106 electrique, Think, Twike. Aztán jött egy teljesen új ötlet: az elektromos autóknak jobbnak kell lenniük, mint a hagyományos autóknak. 2003-ban egy céget alapítottak, hogy bebizonyítsák ennek az állításnak az igazságát. 2008-ban eljött az idő: a Tesla Roadster megmutatta, hogy az elektromos autók is lehetnek szórakoztatóak.

A történeti árak itt sajnos csak 2010-ig visszamenőleg értendők. Mindazonáltal, még a Teslába való 2010-es belépéssel is több mint kétszeresére növelte volna ezt a befektetést.

A Tesla több volt, mint "nagyszerű elektromos sportautót építünk". A Tesla több, mint "A világ legkelendőbb autóját építjük". Az, hogy a Tesla lesz-e a világ legnagyobb vagy második legnagyobb autógyártója, csak a BYD-től függ. A Toyota és a Volkswagen van a legnagyobb bajban.

A GEMINI next Generation több, mint "építünk egy nagyszerű házat".

Az egymillió hektáros németországi program megközelítése:
1,000 GW fotovoltaika
3,000 GWh akkumulátorok
850 TWh éves hozam
A legmagasabb szintű komfortot nyújtó lakhatás 16 millió család számára a nevetségesen gazdaságtalan kukoricatermesztés helyett biogáz előállítására.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

Az Ausztriára vonatkozó 100 000 hektáros program megközelítése:
100 GW fotovoltaika
300 GWh akkumulátorok
85 TWh éves hozam
A legmagasabb komfortfokozatú lakhatás 1,6 millió család számára a nevetségesen gazdaságtalan kukoricatermesztés helyett biogáz előállítására.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

  Cikk az Energia:Építőiparban


Az Energie:Bau részletesen beszámolt a felső-ausztriai polgármesterek konferenciáján tartott előadásomról. Lépjen a cikkhez.

Az egyesületi tag felajánlja tagdíját az egyesületnek, és örül, ha az egyesület sikeres. Ha nem, akkor is egy jó ügyet támogattam.

Egy részvényes részvényt vásárol egy részvénytársaságtól. Ha az AG sikeres, a részvényei sokkal többet érnek. A GEMINI next Generation AG esetében a jó ügy támogatásának jutalma.

Részvényesként, alkalmazottként vagy lakásvásárlóként Ön is részese lesz a ellenmozgalomnak, amely a társadalmunkban zajló számos negatív, túlélésellenes fejlemény ellen irányul.

Egy új részvényes azt mondta: "Én az én nagyon szerény befektetésemmel", de 4.000-szer 1.000 € is 4 millió az összes befektetéshez az unkeni telep megnyitásáig, mint a világméretű terjeszkedés kiindulópontja.

A nagy tőkeemelésekről csak az éves közgyűlés dönthet, de a következőkről az igazgatóság és a felügyelőbizottság dönthet. Az új alaptőke a tervezett nagyobb tőkeemelések dokumentumainak tökéletesítésére szolgál.

Itt vannak a részletek.
          Engedélyezze a vita újra: Vannak "tudósok a jövőért", de arra a kérdésre, hogy hogyan és mikor érjük el újra a 350 ppm CO2-t, csak mormogó csenddel válaszolnak. https://2023.pege.org/07-23/hungarian.htm