Aktiver tvist igjen

Det finnes "fremtidsforskere", men spørsmålet om hvordan og når 350 ppm CO2 skal nås igjen, besvares med larmende taushet.


Hvis det ikke finnes noen uenighet i vitenskapen fordi ethvert avvik fra en enhetlig oppfatning undertrykkes med eksistensødeleggende tiltak, degenererer vitenskapen til propaganda.

Det finnes "fremtidsforskere", men spørsmålet om hvordan og når 350 ppm CO2 skal nås igjen, besvares med larmende taushet. Det finnes såkalte klimaforskere som ikke vet forskjellen på lufttemperatur og bakketemperatur. Det har forresten ofte vært 60° i Salzburg. Bor det fortsatt noen i Salzburg? Jo da, de 60° var overflatetemperaturen på en svart bil.

Et bilde fra et TV-program dukket opp på Twitter: 42°, dødelig varme, og pinlig nok kom også en digital visning av lufttemperaturen inn i bildet, som viste 32°. Det er også forskjell på hvordan ulike temperaturer vises på værkart: rødt, mørkerødt og svart skal antyde dødelig varme. Alt dette har ikke lenger noe med vitenskap å gjøre, det er psykologisk krigføring.

  70, 82, 94, 106 GW solcelleanlegg i Tyskland


For øyeblikket skal det bygges ut 12 GW solceller årlig i Tyskland. I dag er det nok en søndag med mange timer med negative strømpriser. Det er sannsynlig at dette snart vil være tilfelle også på hverdager. Har dere planer om å bygge ut batteriene? Selvsagt ikke, påstanden om at solen ikke skinner om natten er tross alt høyreradikal tenkning. Bare et Putin-troll kan hevde noe slikt.

  Lyssenkoisme eller det som verre er?


Her er en video om Lyssenko, hvordan en enkelt forsker forårsaket at over 50 millioner mennesker døde av sult.

  Motbeviser kan være svært givende


På 90-tallet var det de mest besynderlige rullende ansvarsfraskrivelsene som ble kalt elbiler: CityEl, Peugeot 106 electrique, Think, Twike. Så kom en helt ny idé: elbiler må være bedre enn konvensjonelle biler. I 2003 ble det grunnlagt et selskap som skulle bevise sannheten i denne påstanden. I 2008 var tiden inne: Tesla Roadster viste at elbiler også kan være morsomme.

Historiske priser her går dessverre bare tilbake til 2010. Likevel, selv med en inntreden i Tesla i 2010 ville du ha mer enn doblet denne investeringen.

Tesla var mer enn "Vi bygger en fantastisk elektrisk sportsbil". Tesla er mer enn "Vi bygger verdens mest solgte bil". Om Tesla blir den største eller nest største bilprodusenten i verden, avhenger bare av BYD. Toyota og Volkswagen har de største problemene.

GEMINI next Generation er mer enn "Vi bygger et flott hus".

Tilnærming til en million hektar-programmet i Tyskland:
1 000 GW solcelleanlegg
3 000 GWh batterier
850 TWh årlig avkastning
Boliger med høy komfort for 16 millioner familier i stedet for latterlig ineffektiv maisdyrking til biogass.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

Tilnærming til 100 000 hektar-programmet for Østerrike:
100 GW solcelleanlegg
300 GWh batterier
85 TWh årlig avkastning
Boliger med høy komfort for 1,6 millioner familier i stedet for latterlig ineffektiv maisdyrking til biogass.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

  Artikkel i Energy:Construction


Energie:Bau rapporterte i detalj om presentasjonen min på ordførerkonferansen i Oberösterreich. Gå til artikkelen.

Et foreningsmedlem donerer medlemskontingenten sin til foreningen og er glad hvis foreningen lykkes. Hvis ikke, har jeg støttet en god sak.

En aksjonær kjøper aksjer i et allmennaksjeselskap. Hvis aksjeselskapet lykkes, blir aksjene hans mye mer verdt. I GEMINI next Generation AGs tilfelle er dette belønningen for å støtte en god sak.

Som aksjonær, ansatt eller boligkjøper blir du også en del av motbevegelsen mot mange negative, overlevelsesfiendtlige utviklingstrekk i samfunnet vårt.

En ny aksjonær sa "Jeg med min svært beskjedne investering", men 4 000 ganger 1 000 € er også 4 millioner for alle investeringer frem til åpningen av anlegget i Unken som utgangspunkt for en verdensomspennende ekspansjon.

Det er kun generalforsamlingen som kan beslutte de store kapitalforhøyelsene, men her er hva hovedstyret og representantskapet kan beslutte. Den nye aksjekapitalen tjener til å perfeksjonere dokumentene for de større planlagte kapitalforhøyelsene.

Her er detaljene.
          Aktiver tvist igjen: Det finnes "fremtidsforskere", men spørsmålet om hvordan og når 350 ppm CO2 skal nås igjen, besvares med larmende taushet. https://2023.pege.org/07-23/norwegian.htm