Activați din nou disputa

Există "oameni de știință pentru viitor", dar la întrebarea cum și când se va ajunge din nou la 350 ppm CO2 se răspunde cu o tăcere mormăitoare.


Dacă nu există nicio dispută în știință, deoarece orice abatere de la o opinie unitară este suprimată prin măsuri care distrug existența, atunci știința degenerează în propagandă.

Există "oameni de știință pentru viitor", dar la întrebarea cum și când se va ajunge din nou la 350 ppm CO2 se răspunde cu o tăcere mormăitoare. Există așa-ziși oameni de știință în domeniul climei care nu cunosc diferența dintre temperatura aerului și temperatura solului. Apropo, în Salzburg au fost deseori 60°. Mai locuiește cineva în Salzburg? Sigur, cei 60° au fost temperatura de la suprafața unei mașini negre.

Pe Twitter a apărut o imagine dintr-o emisiune TV: 42°, căldură mortală, în mod jenant a intrat și un afișaj digital al temperaturii aerului, care arăta 32°. Există, de asemenea, o diferență în modul în care sunt afișate diferite temperaturi pe hărțile meteo: roșu, roșu închis, negru ar trebui să sugereze căldură mortală. Toate acestea nu mai au nimic de-a face cu știința, ci cu războiul psihologic.

  70, 82, 94, 106 GW de energie fotovoltaică în Germania


În prezent, în Germania ar trebui să se ajungă la o expansiune anuală de 12 GW de energie fotovoltaică. Astăzi este o altă duminică cu multe ore de prețuri negative la electricitate. Este previzibil că acest lucru se va întâmpla în curând și în zilele lucrătoare. Aveți planuri de extindere a bateriilor? Bineînțeles că nu, afirmația că soarele nu strălucește noaptea este, până la urmă, o gândire radicală de dreapta. Numai un trol Putin ar putea afirma așa ceva.

  Lyssenkoism sau mai rău?


Iată un videoclip despre Lyssenko, despre cum un singur om de știință a provocat înfometarea a peste 50 de milioane de oameni.

  Contradovezile pot fi foarte satisfăcătoare


În anii '90, existau cele mai ciudate discuri rulante numite mașini electrice: CityEl, Peugeot 106 electrique, Think, Twike. Apoi a apărut o idee complet nouă: mașinile electrice trebuie să fie mai bune decât mașinile convenționale. În 2003, a fost înființată o companie pentru a dovedi adevărul acestei afirmații. În 2008, a sosit momentul: Tesla Roadster a arătat că mașinile electrice pot fi și distractive.

Prețurile istorice de aici datează, din păcate, doar din 2010. Cu toate acestea, chiar și cu o intrare în Tesla în 2010, ați fi mai mult decât dublat această investiție.

Tesla a fost mai mult decât "Construim o mașină sport electrică grozavă". Tesla este mai mult decât "Construim cea mai bine vândută mașină din lume". Faptul că Tesla va deveni cel mai mare sau al doilea producător auto din lume depinde doar de BYD. Toyota și Volkswagen sunt în cele mai mari probleme.

GEMENI următoarea generație este mai mult decât "Construim o casă mare".

Abordarea programului de un milion de hectare în Germania:
1.000 GW de energie fotovoltaică
Baterii de 3.000 GWh
850 TWh randament anual
Locuințe cu cel mai înalt nivel de confort pentru 16 milioane de familii, în loc de cultivarea ridicol de ineficientă a porumbului pentru biogaz.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

Abordarea programului de 100.000 de hectare pentru Austria:
100 GW de energie fotovoltaică
Baterii de 300 GWh
85 TWh randament anual
Locuințe cu cel mai înalt nivel de confort pentru 1,6 milioane de familii, în loc de cultivarea ridicol de ineficientă a porumbului pentru biogaz.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

  Articol în Energy:Construction


Energie:Bau a relatat în detaliu despre prezentarea mea la Conferința primarilor din Austria Superioară. Vezi articolul.

Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată detaliile.
          Activați din nou disputa: Există "oameni de știință pentru viitor", dar la întrebarea cum și când se va ajunge din nou la 350 ppm CO2 se răspunde cu o tăcere mormăitoare. https://2023.pege.org/07-23/romanian.htm