Ponovno omogočite spor

Obstajajo "znanstveniki za prihodnost", vendar na vprašanje, kako in kdaj bo ponovno doseženih 350 ppm CO2, odgovarjajo z grobim molkom.


Če v znanosti ni spora, ker je vsako odstopanje od enotnega mnenja zatrto z ukrepi, ki uničujejo obstoj, se znanost izrodi v propagando.

Obstajajo "znanstveniki za prihodnost", vendar na vprašanje, kako in kdaj bo ponovno doseženih 350 ppm CO2, odgovarjajo z grobim molkom. Obstajajo tako imenovani podnebni znanstveniki, ki ne poznajo razlike med temperaturo zraka in temperaturo tal. Mimogrede, v Salzburgu je bilo pogosto 60 stopinj Celzija. Ali kdo še živi v Salzburgu? Seveda je bilo 60° temperatura na površini črnega avtomobila.

Na Twitterju se je pojavila slika iz televizijskega programa: 42°, smrtonosna vročina, v zadregi pa je bil tudi digitalni prikaz temperature zraka, ki je kazal 32°. Razlika je tudi v tem, kako so različne temperature prikazane na vremenskih zemljevidih: rdeča, temno rdeča in črna barva naj bi kazale na smrtonosno vročino. Vse to nima več nobene zveze z znanostjo, temveč gre za psihološko vojno.

  70, 82, 94, 106 GW fotovoltaike v Nemčiji


Trenutno naj bi v Nemčiji dosegli 12 GW letne širitve fotovoltaike. Danes je še ena nedelja z več urami negativnih cen električne energije. Predvideva se, da bo kmalu tako tudi ob delavnikih. Ali načrtujete širitev baterij? Seveda ne, izjava, da sonce ne sije ponoči, je navsezadnje desničarsko radikalno razmišljanje. Samo Putinov trol bi lahko trdil kaj takega.

  Lyssenkoizem ali kaj hujšega?


Tole je video o Lyssenku, kako je en sam znanstvenik povzročil lakoto več kot 50 milijonov ljudi.

  Nasprotni dokazi so lahko zelo koristni


V devetdesetih letih prejšnjega stoletja so bili na voljo najbolj nezaslišani potujoči napisi, imenovani električni avtomobili: CityEl, Peugeot 106 electrique, Think, Twike. Nato se je pojavila povsem nova zamisel: električni avtomobili morajo biti boljši od običajnih avtomobilov. Leta 2003 je bilo ustanovljeno podjetje, ki naj bi dokazalo resničnost te trditve. Leta 2008 je napočil čas: Tesla Roadster je pokazal, da so električni avtomobili lahko tudi zabavni.

Zgodovinske cene tukaj na žalost segajo samo do leta 2010. Kljub temu bi se ta naložba več kot podvojila tudi z vstopom v Teslo leta 2010.

Tesla je bila več kot "izdelujemo odličen električni športni avtomobil". Tesla je več kot "izdelujemo najbolje prodajani avtomobil na svetu". Ali bo Tesla postala največji ali drugi največji proizvajalec avtomobilov na svetu, je odvisno samo od BYD. Toyota in Volkswagen sta v največjih težavah.

GEMINI Naslednja generacija je več kot "Zgradili smo odlično hišo".

Pristop k programu milijon hektarjev v Nemčiji:
1.000 GW fotovoltaike
3.000 GWh baterij
850 TWh letnega donosa
Stanovanja z najvišjo stopnjo udobja za 16 milijonov družin namesto smešno neučinkovite pridelave koruze za bioplin.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

Pristop k programu 100.000 hektarjev za Avstrijo:
100 GW fotovoltaike
300 GWh baterij
85 TWh letnega donosa
Stanovanja z najvišjo stopnjo udobja za 1,6 milijona družin namesto smešno neučinkovite pridelave koruze za bioplin.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

  Članek v Energy:Construction


Energie:Bau je podrobno poročal o moji predstavitvi na konferenci županov Zgornje Avstrije. Najdi na članek.

Član združenja nameni svojo članarino združenju in je vesel, če je združenje uspešno. Če ne, sem podprl dober namen.

Delničar kupi delnice delniške družbe. Če je delniška družba uspešna, so njegove delnice vredne veliko več. V primeru družbe GEMINI next Generation AG je to nagrada za podporo dobremu namenu.

Kot delničar, zaposleni ali kupec stanovanja postanete tudi del protislovnega gibanja proti številnim negativnim, proti preživetju usmerjenim dogodkom v naši družbi.

Novi delničar je rekel: "Jaz s svojo zelo skromno naložbo." Toda 4.000 krat 1.000 EUR je tudi 4 milijone za vse naložbe do odprtja naselja v Unkenu kot izhodišča za širitev po vsem svetu.

O velikih povečanjih kapitala lahko odloča le letna skupščina delničarjev, vendar lahko o tem odločata tudi upravni odbor in nadzorni svet. Novi osnovni kapital je namenjen izpopolnitvi dokumentov za večja načrtovana povečanja kapitala.

Tole so podrobnosti.
          Ponovno omogočite spor: Obstajajo "znanstveniki za prihodnost", vendar na vprašanje, kako in kdaj bo ponovno doseženih 350 ppm CO2, odgovarjajo z grobim molkom. https://2023.pege.org/07-23/slovenian.htm