Aktivera tvist igen

Det finns "forskare för framtiden", men frågan om hur och när 350 ppm CO2 skall nås igen besvaras med drönande tystnad.


Om det inte finns några dispyter inom vetenskapen eftersom varje avvikelse från en enhetlig åsikt undertrycks med existensförstörande åtgärder, då degenererar vetenskapen till propaganda.

Det finns "forskare för framtiden", men frågan om hur och när 350 ppm CO2 skall nås igen besvaras med drönande tystnad. Det finns så kallade klimatforskare som inte känner till skillnaden mellan lufttemperatur och marktemperatur. Förresten har det ofta varit 60° i Salzburg. Bor det fortfarande någon i Salzburg? Visst, de 60 graderna var yttemperaturen på en svart bil.

En bild från ett TV-program dök upp på Twitter: 42°, dödlig hetta, pinsamt nog kom också en digital visning av lufttemperaturen in i bilden och visade 32°. Det finns också en skillnad i hur olika temperaturer visas på väderkartor: rött, mörkrött och svart ska tyda på dödlig hetta. Allt detta har inte längre något med vetenskap att göra, det är psykologisk krigföring.

  70, 82, 94, 106 GW solceller i Tyskland


För närvarande bör 12 GW årlig solcellsutbyggnad uppnås i Tyskland. Idag är det ännu en söndag med många timmar med negativa elpriser. Det är förutsebart att detta snart kommer att vara fallet även på vardagar. Några planer på batteriutbyggnad? Naturligtvis inte, påståendet att solen inte skiner på natten är trots allt högerradikalt tänkande. Bara ett Putintroll kan påstå något sådant.

  Lyssenkoism eller värre?


Här är en video om Lyssenko, hur en enda forskare orsakade svält för över 50 miljoner människor.

  Motbevisning kan vara mycket givande


På 90-talet fanns det de mest märkliga rullande ansvarsfriskrivningar som kallades elbilar: CityEl, Peugeot 106 electrique, Think, Twike. Sedan kom en helt ny idé: elbilar måste vara bättre än konventionella bilar. År 2003 grundades ett företag för att bevisa sanningshalten i detta påstående. År 2008 var det dags: Tesla Roadster visade att elbilar också kan vara roliga.

Historiska priser här går tyvärr bara tillbaka till 2010. Men även med ett inträde i Tesla 2010 skulle du ha mer än fördubblat denna investering.

Tesla var mer än "Vi bygger en fantastisk elektrisk sportbil". Tesla är mer än "Vi bygger den mest sålda bilen i världen". Om Tesla blir den största eller näst största biltillverkaren i världen beror bara på BYD. Toyota och Volkswagen är i de djupaste problemen.

GEMINI nästa Generation är mer än "Vi bygger ett bra hus".

Tillvägagångssätt för programmet om en miljon hektar i Tyskland:
1 000 GW solceller
3 000 GWh batterier
850 TWh årlig produktion
Bostäder med högsta komfortnivå för 16 miljoner familjer i stället för löjligt ineffektiv majsodling för biogas.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

Inriktning på programmet för 100 000 hektar i Österrike:
100 GW solceller
300 GWh batterier
85 TWh årlig avkastning
Bostäder med högsta komfortnivå för 1,6 miljoner familjer i stället för löjligt ineffektiv majsodling för biogas.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

  Artikel i Energi:Byggande


Energie:Bau rapporterade utförligt om min presentation vid borgmästarkonferensen i Oberösterreich. Gå till artikeln.

En föreningsmedlem skänker sin medlemsavgift till föreningen och är glad om föreningen är framgångsrik. Om inte, har jag stöttat en god sak.

En aktieägare köper aktier i ett publikt aktiebolag. Om AG är framgångsrikt är hans aktier värda mycket mer. I GEMINI next Generation AG:s fall är det hans belöning för att stödja en god sak.

Som aktieägare, anställd eller bostadsköpare blir du också en del av motrörelsen mot många negativa, överlevnadsfientliga utvecklingar i vårt samhälle.

En ny aktieägare sa "Jag med min mycket blygsamma investering", men 4 000 gånger 1 000 € är också 4 miljoner för alla investeringar fram till öppnandet av bosättningen i Unken som utgångspunkt för en världsomspännande expansion.

Endast årsstämman kan besluta om de stora kapitaltillskotten, men här följer vad direktionen och tillsynsnämnden kan besluta. Det nya aktiekapitalet tjänar till att fullborda dokumenten för de större planerade kapitalökningarna.

Här är detaljerna.
          Aktivera tvist igen: Det finns "forskare för framtiden", men frågan om hur och när 350 ppm CO2 skall nås igen besvaras med drönande tystnad. https://2023.pege.org/07-23/swedish.htm