Programul 1 milion de hectare

Tranziție energetică funcțională, locuințe accesibile, protecție reală a climei, reducerea necesarului de terenuri, reducerea sărăciei în rândul persoanelor în vârstă, creșterea ratei natalității, care este mult prea scăzută.00:00Un hectar de zonă rezidențială, 1 MW de panouri fotovoltaice, baterii pentru alimentarea la cerere a rețelei.
00:12În mijlocul așezării se află un acoperiș fotovoltaic de mari dimensiuni, care acoperă drumul de acces, locurile de parcare și zonele destinate diverselor activități ale locuitorilor.
00:25Acoperișul fotovoltaic de mari dimensiuni oferă protecție împotriva soarelui și a ploii pentru diversele activități în aer liber ale rezidenților. Acesta are 44\ndin producția de energie electrică a așezării.
00:42Consumul propriu al așezării, inclusiv al mașinilor electrice, reprezintă mai puțin de 1/6 din producția de energie electrică. Mai la sud, acesta poate fi chiar mai mic de 1/10.
01:05Pompele de căldură ale caselor alimentează și piscina cu căldură. Acest lucru înseamnă că piscina poate fi folosită timp de 2/3 din an.
01:21Locuitorii obișnuiau să aibă un consum de energie semnificativ mai mare atunci când locuiau în clădiri vechi. Așadar, pe lângă producția de energie electrică, există și o economie de energie considerabilă.
01:38Regiunile puternic urbanizate au prea puțini copii. Reruralizarea și un mediu favorabil familiei contribuie la combaterea acestui fenomen.
01:52Trebuie să ne concentrăm pe rezolvarea mai multor probleme în același timp, să folosim efectele sinergice pentru a economisi resurse.
02:03Un deșert agro-industrial. Aici, tot ceea ce nu este o cultură este distrus.
02:21Nu există deloc biodiversitate. O parte din an aici crește porumb, o parte din an este doar pământ gol.
02:34Porumbul este acum recoltat și transformat în biogaz. În Germania, producția de energie electrică este de numai 17 MWh la hectar.
02:43Acest deșert agro-industrial aduce doar 2 es randament de energie electrică dintr-o zonă de locuire optimizată.
02:52În Germania, 2,6 milioane de hectare de teren agricol sunt irosite pentru a cultiva plante pentru producția de energie, cu un randament ridicol de scăzut.
03:04Programul "Land for Energy" de un milion de hectare pentru Germania: spațiu de locuit foarte confortabil pentru 16 milioane de familii, 850 TWh de energie electrică pe an, 2/3 dintr-o tranziție energetică funcțională și optimizată din punct de vedere al costurilor.
03:23În mod analog, programul "Land for Energy" de 100.000 de hectare pentru Austria.


Dacă programul de e-mail nu poate reda videoclipul sau dacă doriți să îl vedeți la o rezoluție mai mare: Direcționați-vă către site-ul cu videoclipul.

  7 dintr-o singură lovitură


  • Tranziția energetică funcțională
  • Locuințe la prețuri accesibile
  • Protecția reală a climei
  • Reducerea cerințelor de spațiu
  • Evitați costurile de renovare inaccesibile
  • Reducerea sărăciei în rândul persoanelor în vârstă
  • Creșterea ratei natalității mult prea scăzute
Un deșert agro-industrial este o zonă folosită 100% de oameni și nu are absolut nimic de-a face cu natura. Este discutabil dacă se poate numi o astfel de zonă de colonizare 50% natură sau doar 20% natură. În Germania, 2,6 milioane de hectare sunt irosite pentru cultivarea de plante pentru producția de energie. Rezultatul este ridicol de mic.

Pe de altă parte, cu doar un milion de hectare, ar fi acoperite 2/3 dintr-o tranziție energetică funcțională.

  Subiect de disertație în domeniul tehnologiei energetice


Acest grotesc se numește în mod serios o lucrare științifică despre tranziția energetică. Nu se poate presupune că țările vecine vor furniza 37 GW de energie electrică Germaniei într-o perioadă de acalmie întunecată doar pentru că Germania nu are un sistem electric funcțional.

Un studiu științific serios trebuie să fie realizat împotriva acestui grotesc. Utilizând date privind energia eoliană și solară din anii 2008-2014 inclusiv, Germania va fi simulată cu diferite echipamente de generare și stocare a energiei electrice.

Cine ar putea scrie această lucrare? Cine cunoaște studenți care ar putea scrie această lucrare?

  Contradovezile pot fi foarte satisfăcătoare


În anii '90, existau cele mai ciudate discuri rulante numite mașini electrice: CityEl, Peugeot 106 electrique, Think, Twike. Apoi a apărut o idee complet nouă: mașinile electrice trebuie să fie mai bune decât mașinile convenționale. În 2003, a fost înființată o companie pentru a dovedi adevărul acestei afirmații. În 2008, a venit momentul: Tesla Roadster a arătat că mașinile electrice pot fi și distractive.

Prețurile istorice de aici datează, din păcate, doar din 2010. Cu toate acestea, chiar și cu o intrare în Tesla în 2010, ați fi mai mult decât dublat această investiție.

Tesla a fost mai mult decât "Construim o mașină sport electrică grozavă". Tesla este mai mult decât "Construim cea mai bine vândută mașină din lume". Faptul că Tesla va deveni cel mai mare sau al doilea producător auto din lume depinde doar de BYD. Toyota și Volkswagen sunt în cele mai mari probleme.

GEMENI următoarea generație este mai mult decât "Construim o casă mare".

Abordarea programului de un milion de hectare în Germania:
1.000 GW de energie fotovoltaică
Baterii de 3.000 GWh
850 TWh randament anual
Locuințe cu cel mai înalt nivel de confort pentru 16 milioane de familii, în loc de cultivarea ridicol de ineficientă a porumbului pentru biogaz.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

Abordarea programului de 100.000 de hectare pentru Austria:
100 GW de energie fotovoltaică
Baterii de 300 GWh
85 TWh randament anual
Locuințe cu cel mai înalt nivel de confort pentru 1,6 milioane de familii, în loc de cultivarea ridicol de ineficientă a porumbului pentru biogaz.
https://www.energie-bau.at/energie-wirtschaft/4458-100-erneuerbare-energie-ist-nur-ein-etappenziel

  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Programul 1 milion de hectare: Tranziție energetică funcțională, locuințe accesibile, protecție reală a climei, reducerea necesarului de terenuri, reducerea sărăciei în rândul persoanelor în vârstă, creșterea ratei natalității, care este m https://2023.pege.org/08-06/romanian.htm