Penny și costurile de impact asupra mediului

Așadar, suprataxa de 2,35 euro filtrează CO2 pentru producerea acestor alimente din atmosferă și inversează poluarea solului?

Dacă întrebați pe Google "costuri de urmărire a costurilor de mediu Penny price action", următorul răspuns apare direct:

Conform calculelor oamenilor de știință, la prețul convențional se adaugă costuri ascunse de 2,35 euro: 85 de cenți numai pentru emisiile dăunătoare pentru climă provenite din agricultură, cum ar fi metanul sau CO₂. În plus, 76 de cenți pentru poluarea solului cauzată de agricultura intensivă pentru producția de furaje.

  Minciuna prețurilor și vânzarea de indulgențe


Timp de mai multe decenii, producția mondială de energie fotovoltaică a crescut, iar prețurile au scăzut. De multe decenii, producția mondială de baterii a crescut, iar prețurile au scăzut. Cu toate acestea, se menține minciuna că protecția climei costă foarte mult.

Bineînțeles, cândva, energia fotovoltaică era atât de scumpă încât era profitabilă doar pentru sateliți. Un grafic în acest sens arăta un vârf de 77 USD pe watt la început. La acest preț, cei 44 kW de panouri fotovoltaice pentru o casă și un garaj GEMINI de ultimă generație ar fi costat 3.338.000 USD. Dar a existat și o perioadă în care Bertha Benz trebuia să cumpere benzina pentru mașina ei de la farmacie. Probabil la prețurile proverbiale de la farmacie. Ca să vă faceți o idee despre cât a costat benzina la prima călătorie a lui Bertha Benz: Benzina Spot costă 3,29 euro pentru 90 cc la magazinul de bricolaj OBI, adică 36,56 euro pe litru. Acestea sunt prețurile magazinelor de bricolaj și nu cele ale farmaciilor.

Așadar, suprataxa de 2,35 euro filtrează CO2 pentru producerea acestor alimente din atmosferă și inversează poluarea solului? Nu, cu siguranță nu! Acești "oameni de știință" au calculat doar pagubele, dar nimic despre eliminarea lor.

Ce se va schimba în agricultură? Tractorul diesel va fi înlocuit cu un tractor electric. Camionul diesel care transportă furaje și produse va fi înlocuit cu un camion electric.

Sarcina la sol cauzată de tractoare extrem de grele. Oops, am scris cumva "tractorul diesel este înlocuit cu un tractor electric"? Nu! Tractorul diesel uriaș și foarte greu va fi probabil înlocuit de mai multe tractoare electrice autopropulsate mai mici.

Motivul pentru toate aceste conversii: pentru că este mai ieftin.

  Crearea tranziției energetice prin oportunități


Cine ar fi dispus să locuiască în propria casă în loc de un apartament închiriat dacă ar putea economisi bani? Destul de mulți, ceea ce lipsește este posibilitatea. Lucrez la prima condiție prealabilă pentru acest lucru: producția de case GEMINI de generație următoare. Celelalte condiții prealabile sunt dobânzile scăzute la credite și șantierele favorabile.00:00Un hectar de zonă rezidențială, 1 MW de panouri fotovoltaice, baterii pentru alimentarea la cerere a rețelei.
00:12În mijlocul așezării se află un acoperiș fotovoltaic de mari dimensiuni, care acoperă drumul de acces, locurile de parcare și zonele destinate diverselor activități ale locuitorilor.
00:25Acoperișul fotovoltaic de mari dimensiuni oferă protecție împotriva soarelui și a ploii pentru diversele activități în aer liber ale rezidenților. Acesta are 44\ndin producția de energie electrică a așezării.
00:42Consumul propriu al așezării, inclusiv al mașinilor electrice, reprezintă mai puțin de 1/6 din producția de energie electrică. Mai la sud, acesta poate fi chiar mai mic de 1/10.
01:05Pompele de căldură ale caselor alimentează și piscina cu căldură. Acest lucru înseamnă că piscina poate fi folosită timp de 2/3 din an.
01:21Locuitorii obișnuiau să aibă un consum de energie semnificativ mai mare atunci când locuiau în clădiri vechi. Așadar, pe lângă producția de energie electrică, există și o economie de energie considerabilă.
01:38Regiunile puternic urbanizate au prea puțini copii. Reruralizarea și un mediu favorabil familiei contribuie la combaterea acestui fenomen.
01:52Trebuie să ne concentrăm pe rezolvarea mai multor probleme în același timp, să folosim efectele sinergice pentru a economisi resurse.
02:03Un deșert agro-industrial. Aici, tot ceea ce nu este o cultură este distrus.
02:21Nu există deloc biodiversitate. O parte din an aici crește porumb, o parte din an este doar pământ gol.
02:34Porumbul este acum recoltat și transformat în biogaz. În Germania, producția de energie electrică este de numai 17 MWh la hectar.
02:43Acest deșert agro-industrial aduce doar 2 es randament de energie electrică dintr-o zonă de locuire optimizată.
02:52În Germania, 2,6 milioane de hectare de teren agricol sunt irosite pentru a cultiva plante pentru producția de energie, cu un randament ridicol de scăzut.
03:04Programul "Land for Energy" de un milion de hectare pentru Germania: spațiu de locuit foarte confortabil pentru 16 milioane de familii, 850 TWh de energie electrică pe an, 2/3 dintr-o tranziție energetică funcțională și optimizată din punct de vedere al costurilor.
03:23În mod analog, programul "Land for Energy" de 100.000 de hectare pentru Austria.


Dacă programul de e-mail nu poate reda videoclipul sau dacă doriți să îl vedeți la o rezoluție mai mare: Direcționați-vă către site-ul cu videoclipul.

  7 dintr-o singură lovitură


  • Tranziția energetică funcțională
  • Locuințe la prețuri accesibile
  • Protecția reală a climei
  • Reducerea cerințelor de spațiu
  • Evitați costurile de renovare inaccesibile
  • Reducerea sărăciei în rândul persoanelor în vârstă
  • Creșterea ratei natalității mult prea scăzute
Un deșert agro-industrial este o zonă folosită 100% de oameni și nu are absolut nimic de-a face cu natura. Este discutabil dacă se poate numi o astfel de zonă de colonizare 50% natură sau doar 20% natură. În Germania, 2,6 milioane de hectare sunt irosite pentru cultivarea de plante pentru producția de energie. Rezultatul este ridicol de mic.

Pe de altă parte, cu doar un milion de hectare, ar fi acoperite 2/3 dintr-o tranziție energetică funcțională.

  Subiect de disertație în domeniul tehnologiei energetice


Acest grotesc se numește în mod serios o lucrare științifică despre tranziția energetică. Nu se poate presupune că țările vecine vor furniza 37 GW de energie electrică Germaniei într-o perioadă de acalmie întunecată doar pentru că Germania nu are un sistem electric funcțional.

Un studiu științific serios trebuie să fie realizat împotriva acestui grotesc. Utilizând date privind energia eoliană și solară din anii 2008-2014 inclusiv, Germania va fi simulată cu diferite echipamente de generare și stocare a energiei electrice.

Cine ar putea scrie această lucrare? Cine cunoaște studenți care ar putea scrie această lucrare?

  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Penny și costurile de impact asupra mediului: Așadar, suprataxa de 2,35 euro filtrează CO2 pentru producerea acestor alimente din atmosferă și inversează poluarea solului? https://2023.pege.org/08-13/romanian.htm