Un sistem fiscal dăunător pentru oameni, mediu și economie

Oamenii nu-și mai pot permite oameni. De aceea, acest sistem de impozitare este dăunător pentru oameni. Sistemul fiscal împiedică schimbările rapide necesare.
  Atenție! Ultima șansă la rata avantajoasă din decembrie 2022!


Noile condiții vor fi stabilite pe 29 august, la ora 11:00. În loc de 100 de acțiuni pentru 200 de euro, vor fi atunci mai puțin de 35.

  E-mailul cititorului


După ultimul meu buletin am primit un e-mail de la un cititor, iată începutul acestuia:

Bună ziua,

abordări interesante, ca întotdeauna... dar întrebarea privind "evitarea costurilor de renovare inaccesibile":

ce se întâmplă dacă cineva deține și locuiește deja într-o casă veche existentă și, dacă se impune ideea de case GEMINI de generație următoare, casa sa devine nevandabilă / nu mai poate fi închiriată, deoarece nu mai este accesibil să locuiască în ea, din cauza costurilor de renovare "inaccesibile" și, adesea, și a renovării impracticabile în direcția "GEMINI"? inclusiv casele de la începutul secolului trecut....

  Ce am făcut între proiectele GEMINI?


Răspunsul cel mai scurt la această întrebare: am vrut să reformez sistemul fiscal pentru că este dăunător pentru oameni, mediu și economie. Practic, un sistem fiscal are două sarcini: să colecteze fondurile necesare pentru cheltuielile guvernamentale și să orienteze societatea în direcția corectă prin metoda de colectare a acestor fonduri necesare:

Dacă statul vrea ca oamenii să fumeze mai puțin, impune o taxă mare pe tutun.
Dacă statul dorește ca oamenii să bea mai puțin alcool, impune o taxă mare pe alcool, ca în Suedia.
Dacă statul dorește ca economia să angajeze mai puțini oameni, impune aceleași taxe de stimulare împotriva muncii umane pe care le avem acum.

Acesta a fost un fragment din videoclipul meu "Pachet de stimulare economică în valoare de 100 de miliarde de euro pentru Germania" publicat la 19 iulie 2009. De ce am primit o invitație guvernamentală din China în 2010? Pentru a susține un discurs despre transformarea sistemului fiscal.

În fine, în 2016, inițiativa mea parlamentară cetățenească "Dezlănțuie avalanșa de investiții, declanșează boom-ul economic".

  Sistemul fiscal împiedică o societate bazată pe diviziunea muncii


Diviziunea muncii înseamnă că pentru fiecare sarcină există un specialist care o gestionează foarte eficient. Neîmpărțirea muncii înseamnă să te uiți la câteva videoclipuri de pe YouTube, să mergi la magazinul de bricolaj și să faci în 5 ore ceva ce unui specialist i-ar fi luat 20 de minute.

Renovarea clădirilor vechi necesită foarte multă muncă. Un profesionist nu are nicio problemă în a renova singur o clădire veche. Cineva care nu poate face acest lucru trebuie să investească aproximativ 5 ore de salariu pentru a putea plăti o oră de muncă.

Oamenii nu-și mai pot permite oameni. De aceea, acest sistem de impozitare este dăunător pentru oameni.

  Sistemul fiscal împiedică conversiile rapide necesare


Ar trebui să ieșim cât mai curând posibil din sistemul de energie fosilă. Șocul prețurilor din 2008 a adus o avanpremieră a ceea ce înseamnă vârful petrolului. Înseamnă o mulțime de muncă extrem de taxată. În calculele de rentabilitate, acest lucru înseamnă deseori "nu se plătește", deoarece există emisii bune de CO2 împotriva muncii umane rele. Da, acesta este punctul de vedere al sistemului nostru fiscal. Oricine se poate documenta singur asupra cuantumului impozitelor. Fiind o taxă obligatorie, securitatea socială trebuie, prin urmare, să fie considerată, de asemenea, un impozit. Da, cunosc argumentul că securitatea socială este pentru asigurarea bătrâneții. Dar unde este prevederea privind emisiile de CO2 , astfel încât să putem reveni la un nivel sigur de 350 ppm CO2?

De aceea, acest sistem fiscal este dăunător pentru economie și mediu.

  Criterii pentru o bună guvernare


Un guvern bun folosește cât mai puțină presiune legală și folosește sistemul fiscal ca principal instrument de modelare a societății.
  • Să permită îndeplinirea sarcinilor civilizatoare
  • Un nivel de trai decent pentru cei mai săraci 20% din populație
  • Suficientă motivație pentru a face ceva astfel încât să ai un nivel de trai mai ridicat decât cel al celor mai săraci 20% din populație


  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Atenție! Ultima șansă la rata avantajoasă din decembrie 2022!

Noile condiții vor fi stabilite pe 29 august, la ora 11:00. În loc de 100 de acțiuni pentru 200 de euro, atunci vor fi mai puțin de 35. Loviți acum, completați acum până la 5.000 de acțiuni dacă aveți deja acțiuni.

Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Un sistem fiscal dăunător pentru oameni, mediu și economie: Oamenii nu-și mai pot permite oameni. De aceea, acest sistem de impozitare este dăunător pentru oameni. Sistemul fiscal împiedică schimbările rapide necesare. https://2023.pege.org/08-20/romanian.htm