Să permitem speranța pentru un viitor mai bun

Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, în câțiva ani, nu veți putea spune doar "am contribuit".  Atenție! Ultima șansă la rata avantajoasă din decembrie 2022!


Noile condiții vor fi stabilite pe 29 august, la ora 11:00. În loc de 100 de acțiuni pentru 200 de euro, vor fi atunci mai puțin de 35.

  Să permitem speranța pentru un viitor mai bun


Tesla a fost fondată în 2003. Încă din 2008, Tesla a avut un motiv bun pentru a fi mai optimist în privința viitorului: Tesla Roadster. Până atunci, mașinile electrice erau niște dezmințiri care rulau. Dintr-o dată a apărut o dovadă: mașinile electrice pot avea o autonomie și performanțe decente. Au fost produse doar 2450 de exemplare, dar a schimbat opinia lumii despre mobilitatea electrică.

Transformarea unei societăți nu începe cu milioane de unități de producție anuală, ci deja cu viziunea că acest lucru este posibil. Dacă ONG-urile ar fi făcut demonstrații pentru mașini electrice la nivel mondial în 2003, ar fi fost doar ridicol. Nu orice demonstrații și campanii au fost cele care au dus la schimbarea de direcție pentru mașina electrică, ci înființarea companiei Tesla în 2003 și dezvoltarea modelului Tesla Roadster.

De aici și întrebarea: ce a adus mai mult în 2003? O donație către ONG-uri, activism, demonstrații sau o investiție în Tesla?

  Dinamica deciziilor
  Ce s-ar întâmpla fără Tesla și producătorii chinezi?


Ar fi fost la fel ca în cazul mașinii de 3 litri: o mașină electrică mică, cu o autonomie slabă, la un preț ridicat. După câțiva ani, companiile auto ar fi declarat: "Am încercat totul, dar mașina electrică nu a prins la consumatori. Din cauza lipsei cererii, a trebuit să luăm trista decizie de a opri producția".

  Optimism într-o perioadă de colaps


Ce perspective de viitor se pot numi pentru copiii de astăzi? Majoritatea societății are doar o viziune extrem de negativă asupra viitorului. Acest lucru este valabil doar pentru locuință, o nevoie centrală a fiecărei ființe umane. Interogarea de căutare "locuințe Germania" aduce în rezultatele căutării doar rapoarte de dezastru. Problemele nu mai pot fi depășite prin metode convenționale. Sunt necesare abordări complet noi.

Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, peste câțiva ani, nu numai că veți putea spune "am contribuit la acest lucru", dar probabil că veți putea aștepta cu nerăbdare și o creștere considerabilă a valorii acestor acțiuni.  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Atenție! Ultima șansă la rata avantajoasă din decembrie 2022!

Noile condiții vor fi stabilite pe 29 august, la ora 11:00. În loc de 100 de acțiuni pentru 200 de euro, atunci vor fi mai puțin de 35. Loviți acum, completați acum până la 5.000 de acțiuni dacă aveți deja acțiuni.

Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Să permitem speranța pentru un viitor mai bun: Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, în câțiva ani, nu veți putea spune doar "am contribuit". https://2023.pege.org/08-27/romanian.htm