Vânătoare de oameni în Germania: Aiwanger

Iată 3 declarații care pun sub semnul întrebării calificarea lui Aiwanger pentru a fi ministru al Economiei. Dar cu ce este hăituit? Cu o lucrare ciudată din timpul școlii sale.
  Cât CO2 absoarbe un m² de pădure?


Google răspunde: Regula de bază: Un hectar de pădure "înmagazinează" aproximativ 6 tone de CO2 pe an în toate clasele de vârstă.

Un pic mai jos: Un hectar de pădure înmagazinează aproximativ 13 tone de CO2 pe an în toate clasele de vârstă.

Întotdeauna am folosit acolo 1 m² 1 an 1 kg CO2, care se află la mijlocul celor două afirmații. Prin urmare, pentru a absorbi 36 de miliarde de tone de emisii de CO2 ar fi nevoie de 36 de milioane de km² de noi păduri. De aici provine, de asemenea, zicala "Avem nevoie de 2 Pământuri" și Ziua surplusului de pământ.

Emisiile de CO2 ale Germaniei în 2022 au fost de 666 de milioane de tone. Deci, în orice caz, ar fi nevoie de mai multe păduri decât suprafața totală a Germaniei.

Aiwanger a strălucit cu afirmația că 25 km² de pădure în plus ar fi de ajuns. Această afirmație este cu peste 4 ordine de mărime mai mult decât greșită. Să presupunem că am putea instala instalații fotovoltaice într-un deșert foarte însorit și să le folosim pentru a filtra și separa CO2 din atmosferă. Acoperire de 60%, eficiență de 20%. Asta înseamnă 120 kWh/m²/a și 6 kWh de energie electrică pe kg de CO2 filtrat și divizat 20 kg de CO2 filtrat și divizat. De 20 de ori mai bine decât un copac, dar chiar și așa este încă la 3 ordine de mărime distanță de afirmația lui Aiwanger.

Dar totuși, nu avem loc pentru 36 de milioane de km² pentru mai multe păduri, dar 1,8 milioane de km² de deșert însorit sunt ușor de folosit.

  Încălzire cu lemne


A fost odată ca niciodată o cameră caldă, iar în restul casei era frig iarna. Cu câteva zile în urmă, Wolfgang Löser mi-a descris că acest "a fost odată ca niciodată" a fost și pentru el o experiență personală din copilărie. Pe atunci erau mult mai puțini oameni, dar și pentru mult mai puțini oameni nu existau suficiente lemne pentru a încălzi întreaga casă.

Cu o cerere medie de căldură de 150 kWh pe m² și pe an, ar trebui să se ardă aproximativ 40 kg de lemn pe m². Dacă un hectar de pădure are un randament anual de 3 000 kg, atunci puteți încălzi 75 m² de spațiu de locuit mediu. 40 de milioane de locuințe de 75 m² necesită, prin urmare, 40 de milioane de hectare de pădure. Aceasta înseamnă 400 000 km², puțin mai mult decât întreaga Germanie.

Aiwanger a spus că ar trebui să ne încălzim mai mult cu lemne.

  Automobilul cu hidrogen


Trebuie să mărturisesc că am căzut în capcana prostiei în 2004, făcând un reportaj despre Opel Zafira Hydrogen. Dar deja în 2005 strigam "Salzburg bullwashers in modern times".

Din 2005, prețul bateriilor cu litiu a scăzut de la 1 500 EUR la 100 EUR pe kWh. Densitatea energetică a crescut de la 120 Wh la 250 Wh pe kg în vehiculele de serie. CATL a anunțat 500 Wh per kg pentru viitorul apropiat. Fibrele de carbon sunt mult mai rezistente la tracțiune decât la presiune. Hidrogenul este stocat în rezervoarele de înaltă presiune la 700 bar. Submarinul de pe Titanic a făcut implozie la o presiune a apei de 350 bar din exterior. În cazul în care hidrogenul este stocat sub formă lichidă la o stație de alimentare cu hidrogen, acesta trebuie răcit la -260°, ceea ce necesită o cantitate enormă de energie. Apoi trebuie să fie presat în rezervorul de înaltă presiune la 700 de bari.

Aiwanger promovează chiar și un camion pe hidrogen, a cărui dezvoltare a fost deja întreruptă, deoarece nu are nicio șansă în fața camionului electric cu baterii.

  Calificarea de ministru bavarez al afacerilor economice


Iată 3 declarații care pun sub semnul întrebării calificarea lui Aiwanger pentru a fi ministru al Economiei. Dar cu ce este hăituit? Cu o bucată de hârtie ciudată din timpul școlii, pe care o colporta peste tot un profesor mâncat de ură. Acesta este nivelul politicii de astăzi: o vânătoare de oameni dezgustătoare.

  Vârful petrolului


Șocul prețurilor petrolului din 2008 ne-a oferit o primă imagine a ceea ce înseamnă vârful petrolului. Fracturarea în SUA ne-a mai oferit aproximativ un deceniu până la vârful petrolului. Este o cursă interesantă între cantitatea de petrol care poate fi produsă și trecerea la mobilitatea electrică. China a făcut o treabă excelentă în acest sens.
  • Conversia de la mopede pe benzină la mopede electrice
  • Trenuri de mare viteză în loc de avion
  • Conversia la mașini electrice
Asta este ceea ce se așteaptă de la politică: Să recunoască problemele viitoare și să reacționeze la timp la ele. Și să crească nivelul de trai, găsind în același timp soluții. 40.000 km de cale ferată de mare viteză în China costă aproximativ 2 ani din bugetul militar al SUA.

Aici la un video despre China și vârful petrolului

Germania ar fi putut realiza lucruri mărețe. Totul era acolo, dar politica, afacerile și mass-media cântau în cor: "Vreți ignoranță totală?

  Optimism într-o perioadă de colaps


Ce perspective de viitor se pot numi pentru copiii de astăzi? Majoritatea societății are doar o viziune extrem de negativă asupra viitorului. Acest lucru este valabil doar pentru locuință, o nevoie centrală a fiecărei ființe umane. Interogarea de căutare "locuințe Germania" aduce în rezultatele căutării doar rapoarte de dezastru. Problemele nu mai pot fi depășite prin metode convenționale. Sunt necesare abordări complet noi.

Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, peste câțiva ani, nu numai că veți putea spune "am contribuit la acest lucru", dar probabil că veți putea aștepta cu nerăbdare și o creștere considerabilă a valorii acestor acțiuni.  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Iată care sunt detaliile.
          Vânătoare de oameni în Germania: Aiwanger: Iată 3 declarații care pun sub semnul întrebării calificarea lui Aiwanger pentru a fi ministru al Economiei. Dar cu ce este hăituit? Cu o lucrare ciudată din timpul școlii sale. https://2023.pege.org/09-03/romanian.htm