Ελλάδα και Μαρόκο

Πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί ότι οι πολιτικοί επιβάλλουν περαιτέρω περιορισμούς στη διαθέσιμη οικοδομήσιμη γη, διότι διαφορετικά η στέγαση θα καταστεί απλησίαστη.
  Ελλάδα και Μαρόκο


Δύο καταστροφές από το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο: και σεισμός στο Μαρόκο. Υπάρχουν χάρτες πλημμυρών για κάθε δήμο στην Αυστρία. Απλά αναζητήστε "χάρτης πλημμύρας όνομα του τόπου". Σίγουρα υπάρχουν παρόμοιοι χάρτες και στην Ελλάδα.

Αυτό είναι ένα βίντεο για την πλημμύρα. Σίγουρα ο χάρτης πλημμυρών για την περιοχή αυτή δεν δείχνει 3 με 4 μέτρα.

  Ποιο είναι το ποσοστό όλων των οικισμών;


Ποιο ποσοστό του συνόλου των οικιστικών περιοχών θα μπορούσε να πλημμυρίσει με αυτόν τον τρόπο κατά τη διάρκεια ακραίων βροχοπτώσεων; Τι θα απέμενε από την επανεκτίμηση των κινδύνων πλημμύρας; Πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα ποσοστά ασφάλισης; Πώς θα εξελιχθούν οι τιμές της γης εάν ένα μικρό ποσοστό των περιοχών οικισμού εξαλειφθεί λόγω κινδύνου πλημμύρας; Η προσφορά και η ζήτηση καθορίζουν την τιμή. Αν εξαλειφθούν τμήματα της προσφοράς, τότε οι τιμές εκρήγνυνται.

  Επιλογή Venezia


Πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί ότι οι πολιτικοί επιβάλλουν περαιτέρω περιορισμούς στη διαθέσιμη οικοδομήσιμη γη, διότι διαφορετικά η στέγαση θα γίνει δυσβάσταχτα ακριβή για πολλούς. Ένα "οι άνθρωποι πρέπει να προστατεύονται από τη βλακεία τους να χτίζουν σε περιοχές με κίνδυνο πλημμυρών" πρέπει να απορριφθεί αποφασιστικά. Αυτή η πρόταση περιλαμβάνει και τους άστεγους σε σκηνές, γιατί η στέγαση θα γίνει απλησίαστη για πολλούς.

Η σωστή απάντηση είναι η Option Venezia, το πλωτό σπίτι νέας γενιάς της GEMINI. Όχι μόνο το σπίτι, φυσικά, αλλά και το γκαράζ ή το CarPort. Οι προετοιμασίες για το επόμενο βίντεο σχετικά με το σπίτι επόμενης γενιάς GEMINI ξεκίνησαν ήδη από τα μέσα Αυγούστου: η μεγάλη πλημμύρα. Ένας οικισμός ενός εκταρίου πλημμυρίζει μέχρι και 4,5 μέτρα ύψος, τόσο ψηλά όσο και στο αυτό το βίντεο από την Ελλάδα. Αυτό το νέο βίντεο θα είναι έτοιμο τον Νοέμβριο.

  Πέτρινα σπίτια παγίδα θανάτου


Πριν λίγα χρόνια στην Κροατία, μετά στην Τουρκία, τώρα στο Μαρόκο: πέτρινα σπίτια παγίδες θανάτου. Το να ζεις σε ένα τέτοιο σπίτι είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα: θα γίνει σεισμός ή όχι; Φυσικά, τα ξύλινα σπίτια μπορούν να χτιστούν πολύ πιο αντισεισμικά από τα πέτρινα σπίτια. Αλλά πού θα βρούμε τόσο ξύλο; Αυτό είναι ένα θεμελιώδες ερώτημα: βιολογικός ή τεχνικός κύκλος πρώτων υλών.

Ο βιολογικός κύκλος σε αυτή την περίπτωση σημαίνει ότι τα δέντρα αναπτύσσονται εκεί. Αυτά τα δέντρα μεταποιούνται σε οικοδομικό υλικό. Κάποια στιγμή, το κτίριο που κατασκευάστηκε με αυτά γκρεμίζεται ξανά και το ξύλο σαπίζει. Το CO2 που παράγεται κατά τη διαδικασία απορροφάται από τα αναπτυσσόμενα δέντρα και ο άνθρακας χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη.

Τεχνικός κύκλος σημαίνει ότι στο τέλος ενός κύκλου χρήσης τα πάντα ανακυκλώνονται με τεχνικά συστήματα. Για παράδειγμα, οι τοίχοι από χάλυβα-PU και ο χαλύβδινος σκελετός του σπιτιού. Εάν αυτή η ανακύκλωση γίνεται με ηλιακή ενέργεια, τότε απαιτείται πολύ λιγότερη γη γι' αυτήν απ' ό,τι με τη βιολογική ανακύκλωση: Περισσότερη γη απομένει για τη φύση. Οι φυτείες ξύλου μπορούν να θεωρηθούν φύση μόνο σε περιορισμένο βαθμό.

  Αισιοδοξία σε περίοδο κατάρρευσης


Ποιες είναι οι μελλοντικές προοπτικές των σημερινών παιδιών; Η πλειονότητα της κοινωνίας έχει μόνο εξαιρετικά αρνητικές απόψεις για το μέλλον. Αυτό ισχύει μόνο για τη στέγαση, μια κεντρική ανάγκη κάθε ανθρώπου. Το ερώτημα αναζήτησης "στέγαση Γερμανία" φέρνει στα αποτελέσματα αναζήτησης μόνο αναφορές καταστροφής. Τα προβλήματα δεν μπορούν πλέον να ξεπεραστούν με τις συμβατικές μεθόδους. Χρειάζονται εντελώς νέες προσεγγίσεις.

Αν υποστηρίξετε αυτούς τους εντελώς νέους τρόπους σκέψης αγοράζοντας μετοχές, τότε σε μερικά χρόνια δεν θα μπορείτε μόνο να πείτε "συνέβαλα σε αυτό", αλλά πιθανόν να προσβλέπετε και σε μια σημαντική αύξηση της αξίας των μετοχών αυτών.  Γίνετε μέτοχος της GEMINI next Generation AG


Ένα μέλος της ένωσης δωρίζει τη συνδρομή του στην ένωση και είναι ευτυχής αν η ένωση είναι επιτυχής. Αν όχι, έχω υποστηρίξει έναν καλό σκοπό.

Ένας μέτοχος αγοράζει μετοχές από μια ανώνυμη εταιρεία. Εάν η AG είναι επιτυχής, οι μετοχές του αξίζουν πολύ περισσότερο. Στην περίπτωση της GEMINI next Generation AG, η ανταμοιβή του για την υποστήριξη ενός καλού σκοπού.

Ως μέτοχος, εργαζόμενος ή αγοραστής κατοικίας, γίνεστε επίσης μέρος της αντιπολίτευσης ενάντια σε πολλές αρνητικές, αντι-επιβιωτικές εξελίξεις στην κοινωνία μας.

Ένας νέος μέτοχος είπε "Εγώ με την πολύ μικρή μου επένδυση", αλλά 4.000 επί 1.000 € είναι επίσης 4 εκατομμύρια για όλες τις επενδύσεις μέχρι το άνοιγμα του οικισμού στο Unken ως αφετηρία για παγκόσμια επέκταση.

Μόνο η Ετήσια Γενική Συνέλευση μπορεί να αποφασίσει για τις μεγάλες αυξήσεις κεφαλαίου, αλλά το Εκτελεστικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο μπορούν να αποφασίσουν τα εξής. Το νέο μετοχικό κεφάλαιο χρησιμεύει για την τελειοποίηση των εγγράφων για τις μεγαλύτερες προγραμματισμένες αυξήσεις κεφαλαίου.

Από το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο υπάρχουν 5 νέοι μέτοχοι και 15.800 ευρώ επιπλέον στον δεσμευμένο λογαριασμό για την αύξηση κεφαλαίου. Υπάρχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για τη σύσταση της μετοχής. Δύο από τους νέους μετόχους έγιναν μέτοχοι μέσω αυτού του προγράμματος ανταμοιβής.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.
          Ελλάδα και Μαρόκο: Πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί ότι οι πολιτικοί επιβάλλουν περαιτέρω περιορισμούς στη διαθέσιμη οικοδομήσιμη γη, διότι https://2023.pege.org/09-10/greek.htm