Görögország és Marokkó

Mindenáron meg kell akadályozni, hogy a politikusok további korlátozásokat vezessenek be a rendelkezésre álló építési területekre, mert különben a lakhatás megfizethetetlenné válik.
  Görögország és Marokkó


Két katasztrófa történt a legutóbbi hírlevél óta: Görögországban árvíz és Marokkóban földrengés. Ausztria minden településére vonatkozóan árvízi térképek állnak rendelkezésre. Csak keressen rá az "árvízi térkép a helység neve" kifejezésre. Görögországban is vannak hasonló térképek.

Itt egy videó az árvízről. Biztos, hogy az árvízi térkép erre a területre nem 3-4 m-t mutat.

  Az összes település hány százaléka?


Az összes települési terület hány százaléka kerülhet ilyen módon elárasztásra szélsőséges esőzések során? Mi maradna meg az árvízi kockázatok újraértékeléséből? Hogyan alakulhatnának a biztosítási díjak? Hogyan alakulnak a telekárak, ha a települési területek néhány százaléka megszűnik az árvízkockázat miatt? A kereslet és a kínálat határozza meg az árat. Ha a kínálat egy része megszűnik, akkor az árak robbanásszerűen emelkednek.

  Venezia opció


Mindenáron meg kell akadályozni, hogy a politikusok további korlátozásokat vezessenek be a rendelkezésre álló építési területekre, mert különben a lakhatás sokak számára megfizethetetlenül drágává válik. Határozottan el kell utasítani az "embereket meg kell védeni attól a butaságuktól, hogy árvízveszélyes területeken építkezzenek". Ez a mondat magában foglalja a sátrakban élő hajléktalanokat is, mert a lakhatás sokak számára megfizethetetlenné válik.

A helyes válasz az Option Venezia, a GEMINI új generációs úszóháza. Természetesen nem csak a ház, hanem a garázs vagy a CarPort is. A GEMINI next Generation házról szóló következő videó előkészületei már augusztus közepén elkezdődtek: a nagy árvíz. Egy egyhektáros települést 4,5 méteres magasságig elöntött a víz, olyan magasan, mint ebben a görögországi videóban. Ez az új videó novemberre készül el.

  Halálcsapda kőházak


Néhány évvel ezelőtt Horvátországban, majd Törökországban, most pedig Marokkóban: halálos csapdák kőházai. Ilyen házban élni olyan, mintha orosz rulettet játszanánk: lesz-e földrengés vagy sem? Természetesen a faházak sokkal földrengésbiztosabbak lehetnek, mint a kőházak. De honnan szerezni annyi fát? Ez egy alapvető kérdés: a nyersanyagok biológiai vagy technikai körforgása.

A biológiai ciklus ebben az esetben azt jelenti, hogy ott fák nőnek. Ezeket a fákat építőanyaggá dolgozzák fel. Egy bizonyos ponton a belőlük épített épületet újra lebontják, és a fa elkorhad. A folyamat során keletkező CO2-t a növekvő fák elnyelik, és a szén-dioxidot a növekedéshez használják fel.

A műszaki ciklus azt jelenti, hogy a használati ciklus végén mindent újrahasznosítanak a műszaki rendszerekkel. Például az acél-PU falak és a ház acélváza. Ha ez az újrahasznosítás napenergiával történik, akkor sokkal kevesebb földterület szükséges hozzá, mint a biológiai újrahasznosításhoz: Több föld marad a természet számára. A faültetvények csak korlátozottan tekinthetők természetnek.

  Optimizmus az összeomlás idején


Milyen jövőképet lehet megnevezni a mai gyerekek számára? A társadalom többsége csak rendkívül negatívan látja a jövőt. Ez egyedül a lakhatásra vonatkozik, amely minden ember központi szükséglete. A "lakhatás Németországban" keresőkérdésre csak katasztrófajelentéseket találunk a keresési eredmények között. A problémákat hagyományos módszerekkel már nem lehet leküzdeni. Teljesen új megközelítésekre van szükség.

Ha részvényvásárlással támogatja ezeket a teljesen új gondolkodásmódokat, akkor néhány év múlva nemcsak azt mondhatja majd, hogy "én is hozzájárultam ehhez", hanem valószínűleg a részvények értékének jelentős növekedésére is számíthat.  Legyen a GEMINI next Generation AG részvényese!


Az egyesületi tag felajánlja tagdíját az egyesületnek, és örül, ha az egyesület sikeres. Ha nem, akkor is egy jó ügyet támogattam.

Egy részvényes részvényt vásárol egy részvénytársaságtól. Ha az AG sikeres, a részvényei sokkal többet érnek. A GEMINI next Generation AG esetében a jó ügy támogatásának jutalma.

Részvényesként, alkalmazottként vagy lakásvásárlóként Ön is részese lesz a ellenmozgalomnak, amely a társadalmunkban zajló számos negatív, túlélésellenes fejlemény ellen irányul.

Egy új részvényes azt mondta: "Én az én nagyon szerény befektetésemmel", de 4.000-szer 1.000 € is 4 millió az összes befektetéshez az unkeni telep megnyitásáig, mint a világméretű terjeszkedés kiindulópontja.

A nagy tőkeemelésekről csak az éves közgyűlés dönthet, de a következőkről az igazgatóság és a felügyelőbizottság dönthet. Az új alaptőke a tervezett nagyobb tőkeemelések dokumentumainak tökéletesítésére szolgál.

A legutóbbi hírlevél óta 5 új részvényes érkezett, és 15 800 euróval több van a tőkeemeléshez szükséges letéti számlán. A részvények ajánlásáért jutalomprogram van érvényben. Az új részvényesek közül ketten a jutalmazási program révén váltak részvényessé.

Itt vannak a részletek.
          Görögország és Marokkó: Mindenáron meg kell akadályozni, hogy a politikusok további korlátozásokat vezessenek be a rendelkezésre álló építési területekre, mert különben a lakhatás megfizethetetlenné válik. https://2023.pege.org/09-10/hungarian.htm