Grecia și Maroc

Trebuie să se evite cu orice preț ca politicienii să impună restricții suplimentare asupra terenurilor disponibile pentru construcții, pentru că altfel locuințele vor deveni inaccesibile.
  Grecia și Maroc


Două dezastre de la ultimul buletin informativ: Inundațiile din Grecia și cutremurul din Maroc. Există hărți de inundații pentru fiecare municipalitate din Austria. Este suficient să căutați "harta inundațiilor numele localității". Cu siguranță există hărți similare în Grecia.

Iată un videoclip despre inundații. Cu siguranță pe harta de inundații pentru această zonă nu figurează 3 sau 4 m.

  Ce procentaj din toate așezările?


Ce procentaj din toate zonele de locuit ar putea fi inundate în acest mod în timpul unor precipitații extreme? Ce ar rămâne în urma unei reevaluări a riscurilor de inundații? Cum ar putea evolua tarifele de asigurare? Cum vor evolua prețurile terenurilor dacă câteva procente din zonele de locuit vor fi eliminate din cauza riscului de inundații? Oferta și cererea determină prețul. Dacă părți din ofertă sunt eliminate, atunci prețurile explodează.

  Opțiunea Venezia


Trebuie să se evite cu orice preț ca politicienii să impună restricții suplimentare asupra terenurilor disponibile pentru construcții, pentru că altfel locuințele vor deveni inaccesibile pentru mulți. Un "oamenii trebuie protejați de prostia lor de a construi în zone inundabile" trebuie respins cu fermitate. Această propoziție include persoanele fără adăpost în corturi, pentru că locuințele vor deveni inaccesibile pentru mulți.

Răspunsul corect este Opțiunea Venezia, casa plutitoare de ultimă generație GEMINI. Nu doar casa, desigur, ci și garajul sau CarPort. Pregătirile pentru următorul videoclip despre casa GEMINI next Generation au început încă de la jumătatea lunii august: marea inundație. O așezare de un hectar este inundată până la o înălțime de 4,5 m, la fel de mare ca în acest videoclip din Grecia. Acest nou videoclip va fi gata în noiembrie.

  Case de piatră cu capcană mortală


Acum câțiva ani în Croația, apoi în Turcia, acum în Maroc: case de piatră capcană a morții. Să trăiești într-o astfel de casă este ca și cum ai juca la ruleta rusească: va fi sau nu va fi cutremur? Desigur, casele din lemn pot fi construite mult mai rezistente la cutremure decât cele din piatră. Dar de unde să faci rost de atâta lemn? Aceasta este o întrebare fundamentală: ciclul biologic sau tehnic al materiilor prime.

În acest caz, ciclul biologic înseamnă că acolo cresc copaci. Acești copaci sunt transformați în materiale de construcție. La un moment dat, clădirea construită cu ei este demolată din nou, iar lemnul putrezește. CO2 produs în acest proces este absorbit de copacii în creștere, iar carbonul este utilizat pentru creștere.

Ciclul tehnic înseamnă că, la sfârșitul unui ciclu de utilizare, totul este reciclat cu ajutorul sistemelor tehnice. De exemplu, pereții din oțel-PU și cadrul din oțel al casei. Dacă această reciclare se face cu ajutorul energiei solare, atunci este nevoie de mult mai puțin teren decât în cazul reciclării biologice: Rămâne mai mult teren pentru natură. Plantațiile de lemn pot fi considerate natură doar într-o măsură limitată.

  Optimism într-o perioadă de colaps


Ce perspective de viitor pot fi numite pentru copiii de astăzi? Majoritatea societății are doar o viziune extrem de negativă asupra viitorului. Acest lucru este valabil numai în ceea ce privește locuința, o nevoie centrală a fiecărei ființe umane. Interogarea de căutare "locuințe Germania" aduce în rezultatele căutării doar rapoarte de dezastru. Problemele nu mai pot fi depășite prin metode convenționale. Sunt necesare abordări complet noi.

Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, peste câțiva ani, nu numai că veți putea spune "am contribuit la acest lucru", dar probabil că veți putea aștepta cu nerăbdare și o creștere considerabilă a valorii acestor acțiuni.  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

De la ultimul buletin informativ au apărut 5 noi acționari și încă 15.800 de euro în contul escrow pentru majorarea de capital. Există un program de recompensă pentru recomandarea acțiunii. Doi dintre noii acționari au devenit acționari prin acest program de recompensă.

Iată care sunt detaliile.
          Grecia și Maroc: Trebuie să se evite cu orice preț ca politicienii să impună restricții suplimentare asupra terenurilor disponibile pentru construcții, pentru că altfel locuințele vor deveni inaccesibile. https://2023.pege.org/09-10/romanian.htm