Videnskaben er blevet undermineret

Var kritik af Lyssenkos socialistiske biologi mulig under Stalin? Er kritik af den lagerløse energiomstilling mulig blandt uuddannede grønne dogmatikere?
  Videnskaben er blevet undermineret


Videnskab betyder en konstant søgen efter sandhed. Teorier testes med stadig bedre teknologi og stadig bedre metoder. Teorier udvikles kun for at blive modbevist eller anerkendt som videnskabens nye stade.

Hver gang denne proces afbrydes, fører det til katastrofe. Så Lyssenko opfandt en socialistisk biologi. Det var imod al videnskabelig viden på den tid. Men hvis man vinder Stalins venskab, så er det den eneste uangribelige videnskabelige sandhed i Stalins magtsfære.

Lyssenko var ansvarlig for mange millioner sultedødsfald. For mange henrettede bønder, der blev tvunget til at dyrke efter Lyssenko-metoden og derefter dømt til døden for sabotage efter fejlslagen høst.

  Graichen uden lagring af elektricitet


Den limitistiske teori om en energiomstilling uden ellagring er lige så dum som socialistisk biologi under Lyssenko. Limitisme er en ideologi, der ser "besparelse, begrænsning, afkald" som den eneste løsning på alle problemer.

Den tyske fotovoltaiske industri blev først ødelagt i 2013. Hvad angår det lobbyistiske 70 GW-udbygningsmål, kan man kun sige: Hvis man har sådan en lobby, har man ikke brug for flere fjender.

Men dette ødelæggelsesarbejde var ikke nok: Allerede i 2014 kom det næste slag mod en fungerende energiomstilling:
  • Deutschlandfunk: "Udbygningen af vedvarende energi behøver ikke at vente på ellagring". Agoras direktør Patrick Graichen er overbevist.
  • FAZ: Energiomstillingen har ikke brug for el-lagre
  • Photovoltaics.EU: Energiomstilling fungerer også uden lagring
  • PV-Magazine.de: Hovedbudskabet var, at energiomstillingen vil fungere i de næste 10 til 20 år uden ellagring, på trods af alle kritikerne.
I et normalt videnskabeligt etablissement ville en sådan udtalelse straks være blevet afmonteret. Var kritik af Lyssenkos socialistiske biologi mulig under Stalin? Er kritik af den lagerløse energiomstilling mulig blandt videnskabeligt analfabetiske grønne dogmatikere? Vi må antage, at det videnskabelige system i Tyskland er lige så korrumperet, som det var i Sovjetunionen under Stalin.

Kritik af nonsens? Tværtimod, hvis man vil have succes i den pseudovidenskabelige branche, er man nødt til at lefle for den slags nonsens. Som toppen af kransekagen har Fraunhofer Institute lavet en undersøgelse om et næsten lagerløst elsystem i 2050.

  Ineffektiv og slidstærk driftsmetode


Her er et uddrag fra en diskussion i Facebook-gruppen Energiewirtschaft Deutschland.

Peter Preusser
Roland Mösl Jeg var ansvarlig for planlægning af kraftværker, især kulfyrede kraftværker, i mange år. Det er rigtigt, at enhederne ikke er i stand til hurtig opstart. I dag kompenserer belastningsændringshastighederne, de roterende masser, dampgeneratorernes lagerkapacitet og - når det skal gå hurtigt - foranstaltninger som at omgå forvarmningslinjerne for volatiliteten i vindkraft og solceller. Nedenfor er et billede af dette.

Roland Mösl
Peter Preusser Det er alt sammen effektivitetsnedsættende foranstaltninger, som kun er nødvendige, fordi EEG-idioterne glemte batterierne. Beskriv venligst de effektivitetsgevinster og det ekstra slid, som sådanne foranstaltninger medfører.

Peter Preusser
Roland Mösl Alt dette og også det faktum, at kraftværkerne skal holdes klar/drives på minimumslast og dermed bidrager til negative priser, er, som du siger, skylden hos dem, der ikke mente, at lagerfaciliteterne var nødvendige før nu, især Patrick Graichen så sent som i 2014.

  Flutter power og standby-kraftværker


Hvad er de største kritikpunkter af energiomstillingen? Flutter power og standby-drift af kaloriefattige kraftværker for at kompensere for prognosefejl for vindenergi. Alt sammen problemer, fordi man ikke ønskede akkumulatorer i energiomstillingen. Graichen blev endda statssekretær i trafiklyskoalitionen. Hans begrundelse for at træde tilbage er også symptomatisk for systemet: Det uvidenskabelige nonsens om energiomstilling uden lagring var ikke grunden til hans afgang. Alt andet er helt ved siden af pointen. At udbrede og håndhæve komplet nonsens, som har ført til enorme økonomiske skader, burde have været grunden til en opsigelse.

  Total konditionering


To gange blev alle mine indlæg slettet, og jeg blev mobbet i Photovoltaikforum.com: Jeg skrev om de batterier, der er nødvendige for en funktionel energiomstilling. Jeg troede, at eksperter ville diskutere der, men langt fra, de havde internaliseret den lagringsløse energiomstilling i en sådan grad, at de så enhver kritik af den som et alvorligt angreb på deres personlighed.

På samme måde i mange andre diskussioner. Mange meningsdannere har gjort sig skyldige i at fremføre helt uvidenskabelige påstande.

  Optimisme i en tid med sammenbrud


Hvilke fremtidsudsigter kan man nævne for børn af i dag? Størstedelen af samfundet har kun et ekstremt negativt syn på fremtiden. Det gælder alene for boligen, som er et centralt behov for ethvert menneske. Hvis man søger på "bolig i Tyskland", kommer der kun katastroferapporter frem i søgeresultaterne. Problemerne kan ikke længere overvindes med konventionelle metoder. Der er brug for helt nye tilgange.

Hvis du støtter disse helt nye måder at tænke på ved at købe aktier, så vil du om nogle år ikke bare kunne sige "jeg har bidraget til dette", men sandsynligvis også kunne se frem til en betydelig stigning i værdien af disse aktier.  Bliv aktionær i GEMINI next Generation AG


Et foreningsmedlem donerer sit kontingent til foreningen og er glad, hvis foreningen får succes. Hvis ikke, har jeg støttet en god sag.

En aktionær køber aktier i et aktieselskab. Hvis AG'et får succes, bliver hans aktier meget mere værd. I GEMINI next Generation AG's tilfælde er det hans belønning for at støtte en god sag.

Som aktionær, medarbejder eller boligkøber bliver du også en del af modbevægelsen mod mange negative, overlevelsesfjendtlige udviklinger i vores samfund.

En ny aktionær sagde "Mig med min meget beskedne investering", men 4.000 gange 1.000 € er også 4 millioner for alle investeringer indtil åbningen af bosættelsen i Unken som et udgangspunkt for verdensomspændende ekspansion.

Det er kun generalforsamlingen, der kan beslutte de store kapitaludvidelser, men her er, hvad direktionen og bestyrelsen kan beslutte. Den nye aktiekapital tjener til at gøre dokumenterne til de større planlagte kapitaludvidelser perfekte.

Siden sidste nyhedsbrev er der kommet 5 nye aktionærer og 15.800 euro mere på spærret konto til kapitalforhøjelsen. Der er et belønningsprogram for at anbefale aktien. To af de nye aktionærer er blevet aktionærer gennem dette belønningsprogram.

Her er detaljerne.
          Videnskaben er blevet undermineret: Var kritik af Lyssenkos socialistiske biologi mulig under Stalin? Er kritik af den lagerløse energiomstilling mulig blandt uuddannede grønne dogmatikere? https://2023.pege.org/09-17/danish.htm