Știința a fost subminată

A fost posibilă o critică a biologiei socialiste a lui Lyssenko sub Stalin? Este posibilă o critică a tranziției energetice fără stocare în rândul dogmaticilor ecologiști needucați?
  Știința a fost subminată


Știința înseamnă o căutare constantă a adevărului. Teoriile sunt testate cu ajutorul unor tehnologii și metode din ce în ce mai bune. Teoriile sunt dezvoltate doar pentru a fi infirmate sau recunoscute ca fiind noua stare a științei.

De fiecare dată când acest proces este întrerupt, duce la dezastru. Așa că Lyssenko a inventat o biologie socialistă. Acest lucru era împotriva tuturor cunoștințelor științifice ale vremii. Dar dacă câștigi prietenia lui Stalin, atunci, în sfera de putere a lui Stalin, acesta este singurul adevăr științific de neclintit.

Lyssenko a fost responsabil pentru multe milioane de morți prin înfometare. Pentru mulți țărani executați care au fost forțați să cultive după metoda Lyssenko și apoi condamnați la moarte pentru sabotaj după recolte eșuate.

  Graichen fără stocare de energie electrică


Teoria limitaționistă a unei tranziții energetice fără stocare de energie electrică este la fel de stupidă ca și biologia socialistă sub Lyssenko. Limitismul este o ideologie care vede în "economisire, limitare, renunțare" singura soluție la toate problemele.

Industria fotovoltaică germană a fost distrusă abia în 2013. În ceea ce privește obiectivul de expansiune de 70 GW, se poate spune doar atât: Dacă ai un astfel de lobby, nu mai ai nevoie de dușmani.

Dar această opera de distrugere nu a fost suficientă: în 2014 a avut loc deja următoarea lovitură împotriva unei tranziții energetice funcționale:
  • Deutschlandfunk: "Extinderea energiilor regenerabile nu trebuie să aștepte stocarea energiei electrice". Directorul Agora, Patrick Graichen, este convins.
  • FAZ: Tranziția energetică nu are nevoie de instalații de stocare a energiei electrice
  • Photovoltaics.EU: Tranziția energetică funcționează și fără stocare
  • PV-Magazine.de: Mesajul principal a fost că tranziția energetică va funcționa în următorii 10-20 de ani fără stocare de energie electrică, în ciuda tuturor criticilor.
Într-o instituție științifică normală, o astfel de afirmație ar fi fost imediat demontată. Era posibilă critica biologiei socialiste a lui Lyssenko sub Stalin? Este posibilă o critică a tranziției energetice fără stocare în rândul dogmaticilor ecologiști analfabeți din punct de vedere științific? Trebuie să presupunem că sistemul științific din Germania este la fel de corupt ca și cel din URSS în timpul lui Stalin.

Critica prostiei? Dimpotrivă, dacă vrei să ai succes în afacerea pseudoștiințifică, trebuie să faci pe placul unor astfel de prostii. Ca o culme a susținerii prostiilor, Institutul Fraunhofer a realizat un studiu privind un sistem de energie electrică aproape fără stocare în 2050.

  Metodă de operare ineficientă și cu uzură intensă


Iată un extract dintr-o discuție din grupul de Facebook Energiewirtschaft Deutschland.

Peter Preusser
Roland Mösl Am fost responsabil pentru planificarea centralelor electrice, în special a centralelor pe cărbune, timp de mulți ani. Este adevărat că unitățile nu sunt capabile de o pornire rapidă. Astăzi, vitezele de schimbare a sarcinii, masele rotative, capacitatea de stocare a generatoarelor de abur și - atunci când lucrurile trebuie să meargă repede - măsuri precum ocolirea liniilor de preîncălzire compensează volatilitatea energiei eoliene și a celei fotovoltaice. Mai jos este o imagine în acest sens.

Roland Mösl
Peter Preusser Toate acestea sunt măsuri de reducere a eficienței care sunt necesare doar pentru că idioții de la EEG au uitat de baterii. Vă rugăm să descrieți creșterile de eficiență și uzura suplimentară cauzate de aceste măsuri.

Peter Preusser
Roland Mösl Toate acestea, precum și faptul că centralele electrice trebuie să fie menținute pregătite/operate la sarcină minimă, contribuind astfel la prețuri negative, sunt, așa cum spuneți, vina celor care nu au crezut că instalațiile de stocare sunt necesare până acum, în special Patrick Graichen, încă din 2014.

  Centrale electrice de rezervă și centrale electrice de rezervă


Care sunt principalele critici aduse tranziției energetice? Puterea de fluturași și funcționarea în regim de așteptare a centralelor termice pentru a compensa erorile de prognoză pentru energia eoliană. Toate problemele pentru că nu s-au dorit acumulatori în tranziția energetică. Graichen a devenit chiar secretar de stat în cadrul coaliției pentru semafoare. Motivul demisiei sale este, de asemenea, simptomatic pentru sistem: prostia neștiințifică a tranziției energetice fără stocare nu a fost motivul demisiei sale. Orice altceva este complet în afara subiectului. Răspândirea și punerea în aplicare a unui nonsens complet care a dus la daune economice enorme ar fi trebuit să fie motivul demisiei.

  Condiționare totală


De două ori toate postările mele au fost șterse și am fost asaltat pe Photovoltaikforum.com: am postat despre bateriile necesare pentru o tranziție energetică funcțională. Credeam că experții vor discuta acolo, dar departe de asta, ei internalizaseră tranziția energetică fără stocare în așa măsură încât vedeau orice critică a acesteia ca pe un atac grav la adresa personalității lor.

La fel și în multe alte discuții. Mulți lideri de opinie s-au făcut vinovați de perpetuarea unor afirmații complet neștiințifice.

  Optimism într-o perioadă de colaps


Ce perspective de viitor se pot numi pentru copiii de astăzi? Majoritatea societății are doar o viziune extrem de negativă asupra viitorului. Acest lucru este valabil doar pentru locuință, o nevoie centrală a fiecărei ființe umane. Interogarea de căutare "locuințe Germania" aduce în rezultatele căutării doar rapoarte de dezastru. Problemele nu mai pot fi depășite prin metode convenționale. Sunt necesare abordări complet noi.

Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, peste câțiva ani, nu numai că veți putea spune "am contribuit la acest lucru", dar probabil că veți putea aștepta cu nerăbdare și o creștere considerabilă a valorii acestor acțiuni.  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

De la ultimul buletin informativ au apărut 5 noi acționari și încă 15.800 de euro în contul escrow pentru majorarea de capital. Există un program de recompensă pentru recomandarea acțiunii. Doi dintre noii acționari au devenit acționari prin acest program de recompensă.

Iată care sunt detaliile.
          Știința a fost subminată: A fost posibilă o critică a biologiei socialiste a lui Lyssenko sub Stalin? Este posibilă o critică a tranziției energetice fără stocare în rândul dogmaticilor ecologiști needucați? https://2023.pege.org/09-17/romanian.htm