Evoluții eronate în tranziția energetică

Oricine nu este 100% de partea noastră este un dușman, un lobbyist plătit de companiile de combustibili fosili, și nu puteți vorbi cu ei. Cu această atitudine, corecțiile sunt imposibile.
  Lovituri distructive împotriva redresării energetice


În Germania au avut loc două lovituri zdrobitoare împotriva Energiewende. Ambele au fost conduse de susținătorii Energiewendei într-o prostie incomensurabilă.

Lobby-ul exagerează mereu, trece cu vederea, prezintă totul într-o lumină strălucitoare. Nimeni nu se așteaptă ca un lobby să exagereze, nimeni nu se așteaptă ca un lobby să subestimeze și să își denigreze propria cauză. Deci, ce ar trebui să presupunem în legătură cu obiectivul de expansiune fotovoltaică de 70 GW? Orice persoană normală trebuia să perceapă acest lucru ca fiind un lobby, ca o exagerare a posibilităților. Prin urmare, s-a pus întrebarea: "De ce atâta efort pentru doar 10% din producția de energie electrică?".Rezultatul a fost distrugerea industriei fotovoltaice germane în 2013. Când se întâmplă o astfel de catastrofă, greșelile trebuie să fie tratate. I-am abordat pe cei responsabili de la toate târgurile Intersolar din 2014 până în 2019 cu privire la acceptarea acestor greșeli catastrofale și nu au existat deloc dorința de a le accepta, ci doar de a spune din nou și din nou că lobby-ul malefic al combustibililor fosili a fost cel care a făcut acest lucru.

  Centrale electrice de tip Flutter Power, Dark Slack și de rezervă


Adepții tranziției energetice nu au vrut să învețe absolut nimic din dezastrul din 2013. Acest lucru este la fel de stupid ca și cum un apărător ar înscrie un autogol într-un meci de fotbal și apoi se plânge tot timpul de adversarul nedrept. Acesta este motivul pentru care Graichen a propagat prin intermediul Agora Energiewende încă din septembrie 2014 că ar fi încă posibil să ne descurcăm fără stocare timp de până la două decenii.

Ca urmare, criticii acestei prostii au inventat trei termeni: Flutter power, Dark lull și centrale electrice de rezervă. Este noapte și nu bate vântul, dacă 1.000 de centrale eoliene produc doar 0 wați, câtă energie electrică ar produce 10.000 de centrale eoliene? Orice șofer de mașină cu motor cu combustie știe acest lucru: nu trebuie să pornești imediat motorul rece la putere maximă. A porni la -10° și a accelera imediat până la 6.000 rpm este foarte dăunător. Același lucru este valabil și pentru centralele electrice. Ce se întâmplă dacă prognoza de vânt este de plus-minus 5 GW? Dacă nu aveți un sistem de stocare a energiei electrice, atunci trebuie să țineți centralele electrice pregătite pentru utilizare. Este ca și cum ai face să funcționeze un motor cu combustie internă la -10°, astfel încât să te poți urca în el și să îl turezi până la 6.000 rpm fără probleme.

  Prețuri exorbitante pentru stocarea energiei electrice


Într-o industrie emergentă, se presupune o reducere de 20% a prețului pentru fiecare dublare a pieței mondiale. Minunat, așa funcționează perturbarea, noul produs devine din ce în ce mai ieftin și înlocuiește vechiul produs. Dar nu este așa în cazul stocării energiei electrice în Germania. Practic, prețurile de ripostă practic neschimbate, dacă nu se folosește nicio rentabilitate calculată, pur și simplu neprofitabile.

Există calcule de rentabilitate complet diferite. Există o gamă foarte largă. Pentru a pune această gamă foarte drastic: Tesla S plaid este foarte profitabilă la 120.000 de euro, deoarece accelerează la 250 km/h cu 0,2 secunde mai repede decât Bugatti Chiron la 3.500.000 de euro. Tesla Semi este foarte profitabil deoarece costul pe tonă de marfă și pe km este doar la jumătate față de cel al unui camion cu motor diesel.

Există o gamă la fel de largă pentru stocarea energiei electrice: Stocarea energiei electrice este foarte profitabilă, deoarece defectarea acestei infrastructuri critice ar genera costuri enorme. Stocarea energiei electrice este foarte profitabilă, deoarece produce în medie cu 5 cenți mai mult pe kWh pe piața la vedere, dar achitarea stocării energiei electrice costă doar jumătate din randamentul mai mare.

  Transformarea energiei în hidrogen în loc de transformare a energiei în metan


Germania are 25 km³ de depozite subterane de gaze. Cândva, când Germania exploata Rusia cu prețuri mult prea mici la gaz, gazoductele livrau în mod egal pe tot parcursul anului. Vara, depozitele se umpleau, iar iarna se goleau. Dacă umpleți instalațiile de stocare a gazelor cu hidrogen în loc de metan, aveți nevoie de un volum de 3,2 ori mai mare pentru aceeași cantitate de energie.

Dacă presupunem o nevoie de stocare extrem de redusă, atunci putem spune că fie 8 km³ de metan, fie 25 km³ de hidrogen se potrivesc perfect.

Dacă, pe de altă parte, se presupune o tranziție energetică bazată în principal pe energia solară, atunci ar fi vorba fie de 40 km³ de metan, fie de 128 km³ de hidrogen. Prin urmare, fie 15 km³ în plus pentru depozitarea subterană a metanului, fie 103 km³ în plus pentru hidrogen. Fie cu 60% mai mult spațiu de depozitare subterană, fie cu 512% mai mult pentru hidrogen.

  Centrale electrice flexibile pentru hidrogen


Studiul meu privind Germania 100% solară a arătat că, în timpul semestrului de iarnă, fiecare centrală electrică CCGT este pornită și oprită doar de două ori. Nu este nevoie de o proiectare flexibilă. Criteriul principal de proiectare: cel mai bun randament în funcționare continuă.Economia, care este dependentă de contractele guvernamentale, trebuie să se conformeze cerințelor politice, oricât de stupide și costisitoare ar fi acestea.

  Extinderea liniei


Titlu: "Energia fotovoltaică nu poate fi pusă în funcțiune din cauza lipsei de extindere a rețelei". Cu 3 kWh de baterii pentru fiecare kW de energie fotovoltaică, se poate face față de 3 ori mai mult cu aceeași rețea. Dacă bateriile fier-aer oferă ceea ce promit, se poate trece la 20 kWh de baterie pe kW fotovoltaic și atunci se poate gestiona de 5 ori mai mult fotovoltaic cu aceeași rețea electrică. Vor urma studii mai detaliate.

  Cultura discuțiilor


Oricine nu este 100% de partea noastră este un dușman, un lobbyist plătit de companiile de energie fosilă, și nu trebuie să vorbim cu ei. Cu această atitudine de bază, nu este posibilă nicio corecție.De aceea, trebuie să denunțăm grotescul tranziției energetice germane în toată gravitatea sa, pentru a-i transforma pe toți dușmanii acestui grotesc în fani ai unei tranziții energetice funcționale.

  Optimism într-o perioadă de colaps


Ce perspective de viitor se pot numi pentru copiii de astăzi? Majoritatea societății are doar o viziune extrem de negativă asupra viitorului. Acest lucru este valabil doar pentru locuință, o nevoie centrală a fiecărei ființe umane. Interogarea de căutare "locuințe Germania" aduce în rezultatele căutării doar rapoarte de dezastru. Problemele nu mai pot fi depășite prin metode convenționale. Sunt necesare abordări complet noi.

Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, peste câțiva ani, nu numai că veți putea spune "am contribuit la acest lucru", dar probabil că veți putea aștepta cu nerăbdare și o creștere considerabilă a valorii acestor acțiuni.  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

De la ultimul buletin informativ au apărut 5 noi acționari și încă 15.800 de euro în contul escrow pentru majorarea de capital. Există un program de recompensă pentru recomandarea acțiunii. Doi dintre noii acționari au devenit acționari prin acest program de recompensă.

Iată care sunt detaliile.
          Evoluții eronate în tranziția energetică: Oricine nu este 100% de partea noastră este un dușman, un lobbyist plătit de companiile de combustibili fosili, și nu puteți vorbi cu ei. Cu această atitudine, corecțiile sunt imposibile. https://2023.pege.org/09-24/romanian.htm