Културен упадък в техническите съвети

Посетих голяма верига за електроника, името е напълно без значение, защото няма да има съществена разлика за другите.


След всички разтърсващи теми от последния бюлетин, една много лична тема за техническото оборудване.

Как един технически лаик може да се сдобие с подходящо оборудване? Чрез продавача в специализирания магазин. Поне така е било в миналото. Днес това не се отнася нито за знанията на продавача, нито за продуктовата гама.

  Нов преносим компютър с USB-C PD


От 1992 г. до тази покупка купих 20 тетрадки за себе си и за семейството си. За всички тях имах допълнителни устройства, за да ги управлявам и в автомобила. Това води до доста голям брой захранващи блокове. Всички те, разбира се, са с уникални щепсели само от производителя. Лъч надежда беше, че 2 Acer от 2004 г. и 4 от 2016 г. имаха един и същ щепсел. ASUS от 2010 г. и 2020 г. имаха различни щепсели.

Накратко, това беше хаос като преди регламента за USB конектора за мобилни телефони. Всеки производител имаше различен, много специален щепсел. Тогава, беше само преди 15 години, имах 3 различни зарядни устройства за мобилни телефони в колата, за да захранвам цялото семейство.

Тогава поне имаше само различни кабели: micro USB, USB-C и кабел за iPhone. Сега дори Apple е принудена да използва USB-C за iPhone.

За съжаление такава разпоредба за стандартизация все още не съществува за преносимите компютри. Стандартът USB-C PD вече достига до 240 вата, което е напълно достатъчно за всичко.

  Консултации и дезертиране на продукти


Посетих голяма верига за електроника, името е напълно без значение, защото няма да има съществена разлика за другите.
  • Няма захранващи батерии за преносими компютри, така че въпросът "Как да използвам старата си захранваща банка с преносим компютър с USB-C PD" вече е излишен.
  • Няма кабели Volt. Кабелът Volt има много разпространения 5,5-милиметров щепсел от едната страна и USB-C от другата. Чип в кабела указва на захранването USB-C PD колко волта трябва да подава. Такива кабели се предлагат с 9, 12, 15 и 20 волта. Това позволява старите устройства да работят със захранващо устройство USB-C PD.
  • Когато попитам за адаптери за захранване USB-C PD, ме изпращат от компютърния отдел в отдела за мобилни телефони.
Сигурен съм, че някой магазин за електроника в Китай щеше да блесне с изчерпателна гама и добри съвети. И обратното, китайски турист вероятно би бил шокиран от липсата на избор тук.

  Тук за всички нови страници в този


  Оптимизъм във време на срив


Какви са перспективите за бъдещето на днешните деца? По-голямата част от обществото има само крайно негативни възгледи за бъдещето. Това важи само за жилището - основна потребност на всяко човешко същество. Запитването за търсене "жилища Германия" извежда в резултатите от търсенето само доклади за бедствия. Проблемите вече не могат да бъдат преодолени с конвенционалните методи. Необходими са изцяло нови подходи.

Ако подкрепите тези напълно нови начини на мислене, като закупите акции, след няколко години не само ще можете да кажете "аз допринесох за това", но вероятно ще можете да очаквате и значително увеличение на стойността на тези акции.  Станете акционер на GEMINI next Generation AG


Членът на сдружението дарява членския си внос на сдружението и е щастлив, ако сдружението е успешно. Ако това не се случи, аз съм подкрепил добра кауза.

Акционер купува акции от акционерно дружество. Ако акционерното дружество е успешно, акциите му струват много повече. В случая на GEMINI next Generation AG това е награда за подкрепа на добра кауза.

Като акционер, служител или купувач на жилище, вие също ставате част от противопоставянето срещу много негативни, насочени срещу оцеляването събития в нашето общество.

Един нов акционер казва: "Аз с моята много скромна инвестиция", но 4000 пъти по 1000 евро са също 4 милиона за всички инвестиции до откриването на селището в Ункен като отправна точка за разширяване на дейността в световен мащаб.

Само годишното общо събрание на акционерите може да вземе решение за големи увеличения на капитала, но ето какво могат да решат Изпълнителният и Надзорният съвет. Новият акционерен капитал служи за усъвършенстване на документите за по-големите планирани увеличения на капитала.

След последния бюлетин има 5 нови акционери и още 15 800 евро в депозитната сметка за увеличението на капитала. Съществува програма за възнаграждение за препоръчване на акция. Двама от новите акционери са станали акционери чрез тази програма за възнаграждение.

Ето какви са подробностите.
          Културен упадък в техническите съвети: Посетих голяма верига за електроника, името е напълно без значение, защото няма да има съществена ра https://2023.pege.org/10-01/bulgarian.htm