Kulturelt forfald i teknisk rådgivning

Jeg besøgte en stor elektronikkæde, navnet er fuldstændig irrelevant, for der ville ikke være nogen væsentlig forskel for andre.


Efter alle de skelsættende emner i sidste nyhedsbrev, et meget personligt emne om teknisk udstyr.

Hvordan får en teknisk lægmand fat i ordentligt udstyr? Gennem sælgeren i specialforretningen. Sådan var det i hvert fald før i tiden. I dag er det hverken tilfældet med sælgerens viden eller med produktsortimentet.

  Ny notebook med USB-C PD


Fra 1992 til dette køb købte jeg 20 bærbare computere til mig selv og min familie. Til dem alle havde jeg også ekstra enheder til at betjene dem i bilen. Det bliver til en hel del strømforsyninger. Alle selvfølgelig kun med unikke stik fra producenten. Det var et håb, at de 2 Acer fra 2004 og de 4 fra 2016 havde det samme stik. ASUS 2010 og 2020 havde forskellige stik.

Kort sagt var det et kaos som før forordningen om USB-stik til mobiltelefoner. Hver producent havde et forskelligt, meget specielt stik. Dengang, det er kun 15 år siden, havde jeg 3 forskellige mobilopladere i bilen til at forsyne hele familien.

Dengang var der i det mindste kun forskellige kabler: micro USB, USB-C og iPhone-kablet. Nu bliver selv Apple tvunget til at bruge USB-C til iPhone.

Desværre findes en sådan standardiseringsbestemmelse endnu ikke for notebooks. USB-C PD-standarden når nu op på 240 watt, hvilket er helt tilstrækkeligt til alt.

  Rådgivning og produktørken


Jeg besøgte en stor elektronikkæde, navnet er fuldstændig irrelevant, for der ville ikke være nogen væsentlig forskel for andre.
  • Ingen powerbanks til notebooks, så spørgsmålet "Hvordan bruger jeg min gamle powerbank med en USB-C PD-notebook" er allerede overflødigt.
  • Ingen Volt-kabler. Et Volt-kabel har det meget almindelige 5,5 mm-stik på den ene side og USB-C på den anden. En chip i kablet fortæller USB-C PD-strømforsyningen, hvor mange volt den skal levere. Sådanne kabler fås med 9, 12, 15 og 20 volt. Det gør det muligt at bruge gamle enheder på en USB-C PD-strømforsyningsenhed.
  • Når jeg spørger om USB-C PD-strømadaptere, bliver jeg sendt videre fra computerafdelingen til mobiltelefonafdelingen.
Jeg er sikker på, at en elektronikbutik i Kina ville have brilleret med et omfattende udvalg og gode råd. Omvendt ville en kinesisk turist nok blive chokeret over manglen på valgmuligheder her.

  Her til alle de nye sider om dette


  Optimisme i en tid med sammenbrud


Hvilke fremtidsudsigter kan man nævne for børn af i dag? Størstedelen af samfundet har kun et ekstremt negativt syn på fremtiden. Det gælder alene for boligen, som er et centralt behov for ethvert menneske. Hvis man søger på "bolig i Tyskland", kommer der kun katastroferapporter frem i søgeresultaterne. Problemerne kan ikke længere overvindes med konventionelle metoder. Der er brug for helt nye tilgange.

Hvis du støtter disse helt nye måder at tænke på ved at købe aktier, så vil du om nogle år ikke bare kunne sige "jeg har bidraget til dette", men sandsynligvis også kunne se frem til en betydelig stigning i værdien af disse aktier.  Bliv aktionær i GEMINI next Generation AG


Et foreningsmedlem donerer sit kontingent til foreningen og er glad, hvis foreningen får succes. Hvis ikke, har jeg støttet en god sag.

En aktionær køber aktier i et aktieselskab. Hvis AG'et får succes, bliver hans aktier meget mere værd. I GEMINI next Generation AG's tilfælde er det hans belønning for at støtte en god sag.

Som aktionær, medarbejder eller boligkøber bliver du også en del af modbevægelsen mod mange negative, overlevelsesfjendtlige udviklinger i vores samfund.

En ny aktionær sagde "Mig med min meget beskedne investering", men 4.000 gange 1.000 € er også 4 millioner for alle investeringer indtil åbningen af bosættelsen i Unken som et udgangspunkt for verdensomspændende ekspansion.

Det er kun generalforsamlingen, der kan beslutte de store kapitaludvidelser, men her er, hvad direktionen og bestyrelsen kan beslutte. Den nye aktiekapital tjener til at gøre dokumenterne til de større planlagte kapitaludvidelser perfekte.

Siden sidste nyhedsbrev er der kommet 5 nye aktionærer og 15.800 euro mere på spærret konto til kapitalforhøjelsen. Der er et belønningsprogram for at anbefale aktien. To af de nye aktionærer er blevet aktionærer gennem dette belønningsprogram.

Her er detaljerne.
          Kulturelt forfald i teknisk rådgivning: Jeg besøgte en stor elektronikkæde, navnet er fuldstændig irrelevant, for der ville ikke være nogen væsentlig forskel for andre. https://2023.pege.org/10-01/danish.htm