Πολιτιστική παρακμή στις τεχνικές συμβουλές

Επισκέφθηκα μια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών, το όνομα είναι εντελώς άσχετο, επειδή δεν θα υπήρχε σημαντική διαφορά για τους άλλους.


Μετά από όλα τα συγκλονιστικά θέματα του τελευταίου ενημερωτικού δελτίου, ένα πολύ προσωπικό θέμα σχετικά με τον τεχνικό εξοπλισμό.

Πώς μπορεί ένας τεχνικός άσχετος να αποκτήσει τον κατάλληλο εξοπλισμό; Μέσω του πωλητή στο εξειδικευμένο κατάστημα. Τουλάχιστον έτσι γινόταν παλαιότερα. Σήμερα, αυτό δεν ισχύει ούτε για τις γνώσεις του πωλητή ούτε για τη γκάμα των προϊόντων.

  Νέος φορητός υπολογιστής με USB-C PD


Από το 1992 μέχρι αυτή την αγορά, αγόρασα 20 τετράδια για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Για όλα αυτά, είχα πρόσθετες συσκευές για να τα λειτουργώ και στο αυτοκίνητο. Αυτό προσθέτει αρκετές μονάδες τροφοδοσίας. Όλα τους, φυσικά, με μοναδικά βύσματα μόνο από τον κατασκευαστή. Ήταν μια αχτίδα ελπίδας ότι τα 2 Acer από το 2004 και τα 4 από το 2016 είχαν το ίδιο βύσμα. Τα ASUS του 2010 και του 2020 είχαν διαφορετικά βύσματα.

Εν ολίγοις, επικρατούσε ένα χάος όπως πριν από τη ρύθμιση του βύσματος USB για τα κινητά τηλέφωνα. Κάθε κατασκευαστής είχε ένα διαφορετικό, πολύ ιδιαίτερο βύσμα. Τότε, ήταν μόλις πριν από 15 χρόνια, είχα 3 διαφορετικούς φορτιστές κινητών τηλεφώνων στο αυτοκίνητο για να τροφοδοτώ όλη την οικογένεια.

Τότε τουλάχιστον υπήρχαν μόνο διαφορετικά καλώδια: micro USB, USB-C και το καλώδιο iPhone. Τώρα ακόμη και η Apple αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει USB-C για το iPhone.

Δυστυχώς, μια τέτοια διάταξη τυποποίησης δεν υπάρχει ακόμη για τους φορητούς υπολογιστές. Το πρότυπο USB-C PD φτάνει τώρα μέχρι 240 Watt, το οποίο είναι απολύτως επαρκές για τα πάντα.

  Συμβουλευτική και έρημος προϊόντων


Επισκέφθηκα μια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών, το όνομα είναι εντελώς άσχετο, επειδή δεν θα υπήρχε σημαντική διαφορά για τους άλλους.
  • Δεν υπάρχουν powerbanks για φορητούς υπολογιστές, οπότε το ερώτημα "Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το παλιό μου powerbank με έναν φορητό υπολογιστή USB-C PD" είναι ήδη περιττό.
  • Χωρίς καλώδια Volt. Ένα καλώδιο Volt έχει το πολύ συνηθισμένο βύσμα 5,5 mm από τη μία πλευρά και USB-C από την άλλη. Ένα τσιπ στο καλώδιο λέει στο τροφοδοτικό USB-C PD πόσα βολτ πρέπει να παρέχει. Τέτοια καλώδια διατίθενται με 9, 12, 15 και 20 βολτ. Αυτό επιτρέπει τη λειτουργία παλαιών συσκευών με ένα τροφοδοτικό USB-C PD.
  • Όταν ρωτάω για αντάπτορες ρεύματος USB-C PD, με στέλνουν από το τμήμα υπολογιστών στο τμήμα κινητών τηλεφώνων.
Είμαι βέβαιος ότι κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Κίνα θα είχε λάμψει με μια ολοκληρωμένη γκάμα και καλές συμβουλές. Αντίθετα, ένας Κινέζος τουρίστας θα σοκαριζόταν μάλλον από την έλλειψη επιλογών εδώ.

  Εδώ σε όλες τις νέες σελίδες σε αυτό


  Αισιοδοξία σε περίοδο κατάρρευσης


Ποιες είναι οι μελλοντικές προοπτικές των σημερινών παιδιών; Η πλειονότητα της κοινωνίας έχει μόνο εξαιρετικά αρνητικές απόψεις για το μέλλον. Αυτό ισχύει μόνο για τη στέγαση, μια κεντρική ανάγκη κάθε ανθρώπου. Το ερώτημα αναζήτησης "στέγαση Γερμανία" φέρνει στα αποτελέσματα αναζήτησης μόνο αναφορές καταστροφής. Τα προβλήματα δεν μπορούν πλέον να ξεπεραστούν με τις συμβατικές μεθόδους. Χρειάζονται εντελώς νέες προσεγγίσεις.

Αν υποστηρίξετε αυτούς τους εντελώς νέους τρόπους σκέψης αγοράζοντας μετοχές, τότε σε μερικά χρόνια δεν θα μπορείτε μόνο να πείτε "συνέβαλα σε αυτό", αλλά πιθανόν να προσβλέπετε και σε μια σημαντική αύξηση της αξίας των μετοχών αυτών.  Γίνετε μέτοχος της GEMINI next Generation AG


Ένα μέλος της ένωσης δωρίζει τη συνδρομή του στην ένωση και είναι ευτυχής αν η ένωση είναι επιτυχής. Αν όχι, έχω υποστηρίξει έναν καλό σκοπό.

Ένας μέτοχος αγοράζει μετοχές από μια ανώνυμη εταιρεία. Εάν η AG είναι επιτυχής, οι μετοχές του αξίζουν πολύ περισσότερο. Στην περίπτωση της GEMINI next Generation AG, η ανταμοιβή του για την υποστήριξη ενός καλού σκοπού.

Ως μέτοχος, εργαζόμενος ή αγοραστής κατοικίας, γίνεστε επίσης μέρος της αντιπολίτευσης ενάντια σε πολλές αρνητικές, αντι-επιβιωτικές εξελίξεις στην κοινωνία μας.

Ένας νέος μέτοχος είπε "Εγώ με την πολύ μικρή μου επένδυση", αλλά 4.000 επί 1.000 € είναι επίσης 4 εκατομμύρια για όλες τις επενδύσεις μέχρι το άνοιγμα του οικισμού στο Unken ως αφετηρία για παγκόσμια επέκταση.

Μόνο η Ετήσια Γενική Συνέλευση μπορεί να αποφασίσει για τις μεγάλες αυξήσεις κεφαλαίου, αλλά το Εκτελεστικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο μπορούν να αποφασίσουν τα εξής. Το νέο μετοχικό κεφάλαιο χρησιμεύει για την τελειοποίηση των εγγράφων για τις μεγαλύτερες προγραμματισμένες αυξήσεις κεφαλαίου.

Από το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο υπάρχουν 5 νέοι μέτοχοι και 15.800 ευρώ επιπλέον στον δεσμευμένο λογαριασμό για την αύξηση κεφαλαίου. Υπάρχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για τη σύσταση της μετοχής. Δύο από τους νέους μετόχους έγιναν μέτοχοι μέσω αυτού του προγράμματος ανταμοιβής.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.
          Πολιτιστική παρακμή στις τεχνικές συμβουλές: Επισκέφθηκα μια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών, το όνομα είναι εντελώς άσχετο, επειδή δεν https://2023.pege.org/10-01/greek.htm