Degradarea culturală în consultanța tehnică

Am vizitat un mare lanț de electronice, numele este complet irelevant, pentru că nu ar exista nicio diferență semnificativă pentru ceilalți.


După toate subiectele cutremurătoare din ultimul buletin informativ, un subiect foarte personal despre echipamentul tehnic.

Cum poate un neprofesionist tehnic să facă rost de echipament adecvat? Prin intermediul vânzătorului din magazinul specializat. Cel puțin așa se proceda înainte. Astăzi, nu este cazul nici cu nivelul de cunoștințe al vânzătorului și nici cu gama de produse.

  Un nou notebook cu USB-C PD


Din 1992 și până la această achiziție, am cumpărat 20 de caiete pentru mine și familia mea. Pentru toate, am avut dispozitive suplimentare pentru a le opera și în mașină. Asta înseamnă destul de multe unități de alimentare. Toate, bineînțeles, cu prize unice numai de la producător. A fost o rază de speranță că cele 2 Acer din 2004 și cele 4 din 2016 aveau aceeași mufă. ASUS din 2010 și 2020 aveau prize diferite.

Pe scurt, a fost un haos ca înainte de reglementarea privind fișa USB pentru telefoanele mobile. Fiecare producător avea o mufă diferită, foarte specială. Pe atunci, era acum doar 15 ani, aveam 3 încărcătoare diferite de telefoane mobile în mașină pentru a alimenta întreaga familie.

Atunci, cel puțin existau doar cabluri diferite: micro USB, USB-C și cablul pentru iPhone. Acum, chiar și Apple este obligată să folosească USB-C pentru iPhone.

Din păcate, o astfel de normalizare nu există încă pentru notebook-uri. Standardul USB-C PD ajunge acum până la 240 de wați, ceea ce este perfect adecvat pentru orice.

  Consultanță și desert de produs


Am vizitat un mare lanț de electronice, numele este complet irelevant, pentru că nu ar exista nicio diferență semnificativă pentru ceilalți.
  • Nu există powerbank-uri pentru notebook-uri, astfel încât întrebarea "Cum pot utiliza vechiul meu powerbank cu un notebook USB-C PD" este deja superfluă.
  • Nu există cabluri Volt. Un cablu Volt are pe de o parte o mufă foarte comună de 5,5 mm și pe de altă parte un cablu USB-C. Un cip din cablu îi spune sursei de alimentare USB-C PD câți volți trebuie să furnizeze. Astfel de cabluri sunt disponibile cu 9, 12, 15 și 20 de volți. Acest lucru permite ca dispozitivele vechi să funcționeze pe o unitate de alimentare USB-C PD.
  • Când întreb despre adaptoare de alimentare USB-C PD, sunt trimis de la departamentul de calculatoare la cel de telefoane mobile.
Sunt sigur că un magazin de electronice din China ar fi strălucit cu o gamă completă și sfaturi bune. Dimpotrivă, un turist chinez ar fi probabil șocat de lipsa de alegere de aici.

  Aici la toate paginile noi de pe acest


  Optimism într-o perioadă de colaps


Ce perspective de viitor se pot numi pentru copiii de astăzi? Majoritatea societății are doar o viziune extrem de negativă asupra viitorului. Acest lucru este valabil doar pentru locuință, o nevoie centrală a fiecărei ființe umane. Interogarea de căutare "locuințe Germania" aduce în rezultatele căutării doar rapoarte de dezastru. Problemele nu mai pot fi depășite prin metode convenționale. Sunt necesare abordări complet noi.

Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, peste câțiva ani, nu numai că veți putea spune "am contribuit la acest lucru", dar probabil că veți putea aștepta cu nerăbdare și o creștere considerabilă a valorii acestor acțiuni.  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

De la ultimul buletin informativ au apărut 5 noi acționari și încă 15.800 de euro în contul escrow pentru majorarea de capital. Există un program de recompensă pentru recomandarea acțiunii. Doi dintre noii acționari au devenit acționari prin acest program de recompensă.

Iată care sunt detaliile.
          Degradarea culturală în consultanța tehnică: Am vizitat un mare lanț de electronice, numele este complet irelevant, pentru că nu ar exista nicio diferență semnificativă pentru ceilalți. https://2023.pege.org/10-01/romanian.htm