Elon Musk: Umanismul împotriva exterminatorilor

În timp ce țările guvernate de umaniști își rezolvă mai mult decât bine propriile probleme, asistăm la un declin abrupt în regiunile în care domină cel de-al doilea grup.


citit de Elon Musk pe Twitter:

The real fight is not between right and left,
but rather between humanists and extinctionists


Este ca și cum ar fi "infinitismul vs. limitismul" meu. Mentalitatea limitaționistă conform căreia "toate problemele pot fi rezolvate prin economisire, restricție și renunțare" paralizează societatea și o împiedică să rezolve problema schimbărilor climatice și obiectivul de etapă al energiei 100% regenerabile. Acest mod de gândire a infestat societatea într-un mod insuportabil.

În noiembrie 1993, un astfel de fanatic al "Save Restrict Renounce" a deschis discuția din cadrul Zilelor Filmului de Mediu cu "Planetele sănătoase nu au oameni". Câteva luni mai târziu, el a împiedicat ca proiectul "GEMINI, o centrală solară locuibilă" să fie realizat pentru prima dată la Viena.

  Distrugerea industriei auto


"Ciclism și transport public" a fost strigătul de luptă al ecologiștilor. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi cerut "mașini electrice încărcate cu energie solară"? În 1995, Dr. Franz Winterberg a prezentat marilor companii auto germane baterii cu litiu dezvoltate special pentru mașinile electrice.

Poate că s-au gândit că, indiferent dacă este vorba de motoare cu combustie internă sau electrice, ecologiștii ne urăsc. Poate că acesta a fost motivul pentru care Dr. Winterberg a fost trimis la plimbare cu cuvintele "Petrolul este ieftin și etern, mașina electrică nu va veni niciodată".

Un punct de decizie dacă, 40 de ani mai târziu, industria auto germană va fi lider mondial sau dacă producătorii germani își vor lipi marca pe mașini electrice produse în China.

  Distrugerea industriei fotovoltaice


Lobby-ul înseamnă a exagera, a vorbi de sus, a prezenta totul într-o lumină strălucitoare. Nimeni nu se așteaptă ca un lobbyist să subestimeze, să vorbească de rău, să prezinte totul într-o lumină sumbră. Dar exact acest lucru a făcut lobby-ul solar cu obiectivul de extindere de 70 GW de energie fotovoltaică în Germania. De ce atâta efort pentru 10% din alimentarea cu energie electrică?

Dacă aveți un astfel de lobby, nu mai aveți nevoie de dușmani: Industria fotovoltaică germană a fost distrusă în 2013.

  Nicio dezvoltare a unei industrii a bateriilor


La numai un an de la distrugerea industriei fotovoltaice germane, următoarea lovitură împotriva unei industrii a cărei dezvoltare ar fi fost urgentă: Agora Energiewende sub conducerea lui Graichen răspândește prostia că sistemele de stocare a energiei electrice nu vor fi necesare pentru tranziția energetică timp de până la 2 decenii.

  Distrugerea lentă de către mizantropi


După toate aceste rapoarte de dezastru, încă o dată citarea lui Elon Musk pe Twitter:

The real fight is not between right and left,
but rather between humanists and extinctionists


Dacă tot suntem la capitolul Elon Musk, fabrica Tesla din Brandenburg a fost aproape împiedicată de descoperirea unor șopârle rare.

  Un nou videoclip de 2 minute despre GEMINI next Generation AG


Iată noul video cu toate informațiile pentru noii cumpărători de acțiuni  Optimism într-o perioadă de colaps


Ce perspective de viitor se pot numi pentru copiii de astăzi? Majoritatea societății are doar o viziune extrem de negativă asupra viitorului. Acest lucru este valabil doar pentru locuință, o nevoie centrală a fiecărei ființe umane. Interogarea de căutare "locuințe Germania" aduce în rezultatele căutării doar rapoarte de dezastru. Problemele nu mai pot fi depășite prin metode convenționale. Sunt necesare abordări complet noi.

Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, peste câțiva ani, nu numai că veți putea spune "am contribuit la acest lucru", dar probabil că veți putea aștepta cu nerăbdare și o creștere considerabilă a valorii acestor acțiuni.  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

De la ultimul buletin informativ au apărut 5 noi acționari și încă 15.800 de euro în contul escrow pentru majorarea de capital. Există un program de recompensă pentru recomandarea acțiunii. Doi dintre noii acționari au devenit acționari prin acest program de recompensă.

Iată care sunt detaliile.
          Elon Musk: Umanismul împotriva exterminatorilor: În timp ce țările guvernate de umaniști își rezolvă mai mult decât bine propriile probleme, asistăm la un declin abrupt în regiunile în care domină cel de-al doilea grup. https://2023.pege.org/10-08/romanian.htm