Κλεμμένο μέλλον, μια κοινωνία στο τέλος

Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, γράφω για τη Γερμανία "Η χώρα των βαρέων προβλημάτων". Το βάρος των ανησυχιών είναι τόσο βαρύ που σχεδόν καταρρέει.
  Επιστήμη της συμπεριφοράς


Η πρώτη φορά που διάβασα για σημαντικές διαφορές μεταξύ δύο πληθυσμιακών ομάδων ήταν το 1990. Υπήρχε ένα τεστ προσωπικότητας. Η αξιολόγηση του τεστ ζητούσε ορισμένα χαρακτηριστικά: "Είστε τοξικομανής; Έχετε κάποια σοβαρή χρόνια ασθένεια;". Αφού αυτό είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στην περιοχή της πρώην ΓΛΔ, προέκυψε μια τρίτη αιτία για ορισμένα χαρακτηριστικά στο τεστ: 40 χρόνια ζωής υπό κομμουνιστικό καθεστώς.

Τώρα έχω συναντήσει δραματικές διαφορές μεταξύ διαφορετικών πληθυσμιακών ομάδων στο ίδιο το YouTube. Για την ακρίβεια, επρόκειτο για ένα πρόγραμμα προώθησης της αγοράς μετοχών και όχι για ένα πρόγραμμα έρευνας συμπεριφοράς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένες λεπτομέρειες δεν έχουν αποτυπωθεί με τόση ακρίβεια όσο θα μπορούσαν.

  2 λεπτά Σύντομη περιγραφή του έργου


Υπάρχει μια γερμανική και μια αγγλική έκδοση αυτού του βίντεο.Για τη γερμανική έκδοση, δοκιμάστηκαν ξεχωριστές καμπάνιες για την Αυστρία, τη Βαυαρία και την υπόλοιπη Γερμανία, η καθεμία για τη γερμανική γλώσσα.

Το CPV - Click to View Rate ήταν πολύ διαφορετικό. Αυτό σημαίνει ότι η διαφήμιση εμφανίζεται ως πρόταση βίντεο και πόσοι τοις εκατό κάνουν κλικ πάνω της για να παρακολουθήσουν το βίντεο.
  • 3,37 % για την Αυστρία
  • 2,26 % για τη Βαυαρία
  • 1,61 % για την υπόλοιπη Γερμανία χωρίς τη Βαυαρία
Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη έκπληξη, μια τόσο μεγάλη διαφορά.Ακολουθεί η κατανομή μεταξύ Γερμανίας και Αυστρίας σύμφωνα με το YouTube Analytics.Ακολουθεί η κατανομή εντός της Γερμανίας σύμφωνα με το YouTube Analytics.Μέχρι το τέλος, μόνο το 8,1% των θεατών είχε παρακολουθήσει το βίντεο.

Το CPV για την αγγλική έκδοση ήταν 3,72%. Για τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Κίνα και την Ιαπωνία για την αγγλική γλώσσα.

Μέχρι το τέλος, το 29,8% των θεατών είχε παρακολουθήσει το βίντεο. Αυτή είναι μια δραματική διαφορά από το 8,1% της γερμανικής έκδοσης. Θα έπρεπε να ανεβάσω το γερμανικό βίντεο αρκετές φορές για να καταγράψω λεπτομερώς τη συμπεριφορά της Αυστρίας, της Βαυαρίας και της υπόλοιπης Γερμανίας. Με τη Γερμανία χωρίς τη Βαυαρία σε σύγκριση με επιλεγμένες αγγλόφωνες χώρες, υπάρχει μια τάξη μεγέθους διαφορά μεταξύ του πόσο συχνά πρέπει να προβάλλεται ένα μήνυμα μέχρι κάποιος να παρακολουθήσει το βίντεο μέχρι το τέλος.

Το μήνυμα είναι αισιοδοξία, νέα τεχνολογία, νέες λύσεις στα προβλήματα, άνοδος του βιοτικού επιπέδου είναι εφικτή. Αυτό το μήνυμα γίνεται δεκτό μια τάξη μεγέθους καλύτερα σε άλλες χώρες απ' ό,τι στη Γερμανία.

Γιατί οι πολίτες της ΛΔΓ εμφάνισαν το 1990 σε τεστ προσωπικότητας χαρακτηριστικά που στη Δύση εντοπίζονταν μόνο σε τοξικομανείς και χρόνια ασθενείς; Επειδή οι άνθρωποι στη ΛΔΓ παρεμποδίζονταν σοβαρά στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Γιατί οι Γερμανοί απορρίπτουν τόσο πολύ την αισιοδοξία, τη νέα τεχνολογία και τις νέες λύσεις στα προβλήματα; Αυτά θα ήταν σπουδαία ερευνητικά θέματα, σπουδαία θέματα για διατριβές, αλλά δεν γράφονται λόγω του φόβου να καταστραφεί η καριέρα κάποιου. Μπορώ να κάνω μόνο κάποιες υποθέσεις:

  Βαρέων βαρών αμφισβητίες


Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, γράφω για τη Γερμανία "Η χώρα των βαρέων προβλημάτων". Το βάρος των ανησυχιών είναι τόσο βαρύ που σχεδόν καταρρέει. Για κάθε λύση, επινοούνται αμέτρητα προβλήματα. Αυτό το παρατήρησα ιδιαίτερα την εποχή που έκανα δοκιμές ηλεκτρικών σκούτερ από το 2006 έως το 2011. Πιο συχνά δέχτηκα επίθεση σε συζητήσεις "Αυτό δεν είναι δυνατόν, είναι όλα επινοημένα". Ναι, υπήρχαν οι πραγματικές δοκιμές μου και υπήρχαν τα επινοημένα προβλήματα των βαρύγδουπων αμφισβητιών ότι οι πραγματικές δοκιμές μου είναι απλά αδύνατες.

  Σταθερή Αποθήκευση Περιορισμός Αποκήρυξη Κηρύγματα


Υπάρχει το πραγματικό πρόβλημα ότι πρέπει να στραφούμε προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Υπάρχει μια γερμανική ενεργειακή στροφή όπου οι ηλίθιοι έχουν ξεχάσει τις μπαταρίες. Η μόνη "λύση" που συνεχώς κηρύσσεται είναι η εξοικονόμηση, ο περιορισμός, η παραίτηση και όταν οι κήρυκες έρχονται στην εξουσία, την επιβάλλουν βάναυσα.

Κάποιος μάλιστα έχει την ψευδαίσθηση ότι αυτό είναι ένα μεγάλο εξαγωγικό προϊόν, ότι ο κόσμος θα πρέπει να θεραπευτεί από τη γερμανική φύση.

  Διαρκής ενοχή και εξιλέωση Κηρύγματα


Για τους περισσότερους από αυτούς, είναι ήδη η γενιά των παππούδων τους που συμμετείχε. Οι περισσότεροι από αυτούς που ζουν τώρα δεν είχαν δικαίωμα ψήφου το 1933, οπότε δεν μπορούσαν να ασκήσουν καμία επιρροή. Παρ' όλα αυτά, κυριαρχεί στη γερμανική πολιτική όσο κανένα άλλο θέμα.

Αυτό το "πρέπει να δεχτούμε πρόσφυγες, όποιο κι αν είναι το κόστος". Υπάρχουν μελέτες για το πώς τα πάνε αυτοί οι πρόσφυγες; Ναι, υπάρχουν σε μεμονωμένες περιπτώσεις, από ιατροδικαστές ψυχιάτρους που πιστοποιούν την παραφροσύνη.

  Λόγος αισιοδοξίας ως το σημαντικότερο φάρμακο


Είναι πολύ σημαντικό να αντιστρέψουμε αυτή τη διάθεση. Το σπίτι της επόμενης γενιάς GEMINI, το πρόγραμμα του 1 εκατομμυρίου εκταρίων γης για την ενέργεια στη Γερμανία θα είναι σπουδαίες λύσεις για τα προβλήματα, αλλά αυτή τη στιγμή αυτά θα ήταν φάρμακα για τη μεγάλη απαισιοδοξία της κοινωνίας.

  Δημοσκόπηση γνώμης


Ας υποθέσουμε ότι η μηνιαία δαπάνη για το νοικοκυριό, τη θέρμανση χώρου, το ζεστό νερό, τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και τη δόση του δανείου για ένα σπίτι θα είναι 900 € μηνιαίως. Στη συνέχεια, υπάρχει η χρηματοδότηση του οικοπέδου.

Πηγαίνετε στη δημοσκόπηση εδώ.

Παρακαλείστε να συμμετάσχετε, αυτό θα διαρκέσει άλλη μια εβδομάδα, στο επόμενο ενημερωτικό δελτίο θα παρουσιάσω τα αποτελέσματα.

  Αισιοδοξία σε περίοδο κατάρρευσης


Ποιες είναι οι μελλοντικές προοπτικές των σημερινών παιδιών; Η πλειονότητα της κοινωνίας έχει μόνο εξαιρετικά αρνητικές απόψεις για το μέλλον. Αυτό ισχύει μόνο για τη στέγαση, μια κεντρική ανάγκη κάθε ανθρώπου. Το ερώτημα αναζήτησης "στέγαση Γερμανία" φέρνει στα αποτελέσματα αναζήτησης μόνο αναφορές καταστροφής. Τα προβλήματα δεν μπορούν πλέον να ξεπεραστούν με τις συμβατικές μεθόδους. Χρειάζονται εντελώς νέες προσεγγίσεις.

Αν υποστηρίξετε αυτούς τους εντελώς νέους τρόπους σκέψης αγοράζοντας μετοχές, τότε σε μερικά χρόνια δεν θα μπορείτε μόνο να πείτε "συνέβαλα σε αυτό", αλλά πιθανόν να προσβλέπετε και σε μια σημαντική αύξηση της αξίας των μετοχών αυτών.  Γίνετε μέτοχος της GEMINI next Generation AG


Ένα μέλος της ένωσης δωρίζει τη συνδρομή του στην ένωση και είναι ευτυχής αν η ένωση είναι επιτυχής. Αν όχι, έχω υποστηρίξει έναν καλό σκοπό.

Ένας μέτοχος αγοράζει μετοχές από μια ανώνυμη εταιρεία. Εάν η AG είναι επιτυχής, οι μετοχές του αξίζουν πολύ περισσότερο. Στην περίπτωση της GEMINI next Generation AG, η ανταμοιβή του για την υποστήριξη ενός καλού σκοπού.

Ως μέτοχος, εργαζόμενος ή αγοραστής κατοικίας, γίνεστε επίσης μέρος της αντιπολίτευσης ενάντια σε πολλές αρνητικές, αντι-επιβιωτικές εξελίξεις στην κοινωνία μας.

Ένας νέος μέτοχος είπε "Εγώ με την πολύ μικρή μου επένδυση", αλλά 4.000 επί 1.000 € είναι επίσης 4 εκατομμύρια για όλες τις επενδύσεις μέχρι το άνοιγμα του οικισμού στο Unken ως αφετηρία για παγκόσμια επέκταση.

Μόνο η Ετήσια Γενική Συνέλευση μπορεί να αποφασίσει για τις μεγάλες αυξήσεις κεφαλαίου, αλλά το Εκτελεστικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο μπορούν να αποφασίσουν τα εξής. Το νέο μετοχικό κεφάλαιο χρησιμεύει για την τελειοποίηση των εγγράφων για τις μεγαλύτερες προγραμματισμένες αυξήσεις κεφαλαίου.

Από το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο υπάρχουν 5 νέοι μέτοχοι και 15.800 ευρώ επιπλέον στον δεσμευμένο λογαριασμό για την αύξηση κεφαλαίου. Υπάρχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για τη σύσταση της μετοχής. Δύο από τους νέους μετόχους έγιναν μέτοχοι μέσω αυτού του προγράμματος ανταμοιβής.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.
          Κλεμμένο μέλλον, μια κοινωνία στο τέλος: Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, γράφω για τη Γερμανία "Η χώρα των βαρέων προβλημάτων". Το βάρος των ανη https://2023.pege.org/10-22/greek.htm