Ellopott jövő, egy társadalom a végén

Közel két évtizede írok Németországról, "A nehézsúlyú aggodalmak országáról". A gondok olyan súlyos terhei, hogy szinte összeomlanak.
  Viselkedéstudomány


Először 1990-ben olvastam két népességcsoport közötti jelentős különbségekről. 1990-ben volt egy személyiségteszt. A teszt kiértékelése bizonyos tulajdonságokra kérdezett rá: "Ön drogfüggő? Van-e súlyos krónikus betegsége?". Miután ez nagy megdöbbenést váltott ki az egykori NDK területén, a tesztben felbukkant egy harmadik ok is bizonyos tulajdonságokra: 40 év kommunista rendszerben eltöltött élet.

Magán a YouTube-on is drámai különbségekkel találkoztam a különböző népességcsoportok között. Valójában ez egy részvényvásárlást népszerűsítő projekt volt, nem pedig egy viselkedéskutatási projekt. Ezért néhány részletet nem olyan pontosan rögzítettünk, mint amennyire lehetne.

  2 perc A projekt rövid leírása


A videónak van egy német és egy angol változata is.A német változat esetében külön kampányokat teszteltek Ausztria, Bajorország és Németország többi része számára, mindegyiket német nyelven.

A CPV - Click to View Rate nagyon eltérő volt. Ez azt jelenti, hogy a hirdetés videójavaslatként jelenik meg, és hány százalékuk kattint rá, hogy megnézze a videót.
  • 3,37 % Ausztria esetében
  • 2,26 % Bajorország esetében
  • 1,61 % Németország többi részén, Bajorország nélkül
Ez volt az első nagy meglepetés, ekkora különbség.Íme a YouTube Analytics szerint Németország és Ausztria közötti megoszlás.A YouTube Analytics szerint Németországon belül a következő a megoszlás.A végére a nézőknek mindössze 8,1%-a nézte meg a videót.

Az angol nyelvű változat CPV-értéke 3,72% volt. Az USA, Kanada, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Új-Zéland, Kína és Japán esetében az angol nyelv esetében.

A végére a nézők 29,8%-a nézte meg a videót. Ez drámai különbség a német változat 8,1%-ához képest. A német videót többször kellett volna feltöltenem, hogy részletesen megörökítsem Ausztria, Bajorország és Németország többi részének viselkedését. A Bajorország nélküli Németországgal szemben a kiválasztott angol nyelvű országokkal nagyságrendi különbség van abban, hogy hányszor kell egy üzenetet megmutatni, amíg valaki végignézi a videót.

Az üzenet optimizmus, új technológia, új megoldások a problémákra, az életszínvonal emelkedése lehetséges. Ezt az üzenetet más országokban nagyságrendekkel jobban fogadják, mint Németországban.

Miért mutattak az NDK polgárai 1990-ben olyan tulajdonságokat a személyiségteszteken, amelyeket nyugaton csak a drogfüggőknél és a krónikus beteg embereknél találtak? Mert az NDK-ban az embereket súlyosan akadályozták a személyiség szabad kibontakozásában.

Miért utasítják el a németek annyira az optimizmust, az új technológiát és a problémák új megoldásait? Ezek nagyszerű kutatási témák, nagyszerű disszertációs témák lennének, de nem azért írják meg őket, mert félnek a karrierjük tönkretételétől. Csak néhány feltételezést tudok feltenni:

  Nehézsúlyú kétkedők


Közel két évtizede írok Németországról, "A nehézsúlyú aggodalmak országáról". A gondok olyan súlyos terhei, hogy szinte összeomlanak. Minden megoldáshoz számtalan problémát találnak ki. Ezt különösen az elektromos robogótesztek idején vettem észre 2006 és 2011 között. Többször támadtak rám a vitákban, hogy "Ez nem lehetséges, ez mind kitalált". Igen, voltak a valós tesztjeim és voltak a nehézsúlyú kétkedők kitalált problémái, hogy a valós tesztjeim egyszerűen nem lehetségesek.

  Folyamatos megtakarítás Korlátozó lemondó prédikációk


Az a valódi probléma, hogy át kell állnunk a megújuló energiára. Van egy német energiafordulat, ahol az idióták elfelejtették az akkumulátorokat. Az egyetlen "megoldás", amit folyamatosan prédikálnak, az a takarékosság, a korlátozás, a lemondás, és amikor a prédikátorok hatalomra kerülnek, akkor brutálisan érvényesítik.

Az ember még abban a tévhitben is ringatja magát, hogy ez egy nagyszerű exportcikk, hogy a világot a német természetnek kellene meggyógyítania.

  Örökös bűntudat és engesztelő prédikációk


Legtöbbjüknél már a nagyszülők generációja is érintett. A most élők többsége 1933-ban nem volt választójogosult, így nem tudott befolyást gyakorolni. Ennek ellenére úgy uralja a német politikát, mint semmilyen más téma.

Ez a "menekülteket kell befogadnunk, bármi áron". Vannak tanulmányok arról, hogyan boldogulnak ezek a menekültek? Igen, vannak, egyedi esetekben, igazságügyi pszichiáterek által, akik igazolják az elmebetegséget.

  Az optimizmus oka, mint a legfontosabb gyógymód


Nagyon fontos, hogy megfordítsuk ezt a hangulatot. A GEMINI következő generációs ház, az 1 millió hektár földet az energiáért program Németország számára nagyszerű megoldások lesznek a problémákra, de jelenleg ezek a társadalom nagy pesszimizmusának orvoslására szolgálnának.

  Közvélemény-kutatás


Tegyük fel, hogy a háztartás, a fűtés, a melegvíz, az elektromos autó töltése és a hitel törlesztőrészlete egy ház esetében havi 900 € lenne. Aztán ott van az építési telek finanszírozása.

Lépjen tovább a közvélemény-kutatáshoz itt.

Kérem, vegyen részt, ez még egy hétig fog futni, a következő hírlevélben ismertetem az eredményeket.

  Optimizmus az összeomlás idején


Milyen jövőképet lehet megnevezni a mai gyerekek számára? A társadalom többsége csak rendkívül negatívan látja a jövőt. Ez egyedül a lakhatásra vonatkozik, amely minden ember központi szükséglete. A "lakhatás Németországban" keresőkérdésre csak katasztrófajelentéseket találunk a keresési eredmények között. A problémákat hagyományos módszerekkel már nem lehet leküzdeni. Teljesen új megközelítésekre van szükség.

Ha részvényvásárlással támogatja ezeket a teljesen új gondolkodásmódokat, akkor néhány év múlva nemcsak azt mondhatja majd, hogy "én is hozzájárultam ehhez", hanem valószínűleg a részvények értékének jelentős növekedésére is számíthat.  Legyen a GEMINI next Generation AG részvényese!


Az egyesületi tag felajánlja tagdíját az egyesületnek, és örül, ha az egyesület sikeres. Ha nem, akkor is egy jó ügyet támogattam.

Egy részvényes részvényt vásárol egy részvénytársaságtól. Ha az AG sikeres, a részvényei sokkal többet érnek. A GEMINI next Generation AG esetében a jó ügy támogatásának jutalma.

Részvényesként, alkalmazottként vagy lakásvásárlóként Ön is részese lesz a ellenmozgalomnak, amely a társadalmunkban zajló számos negatív, túlélésellenes fejlemény ellen irányul.

Egy új részvényes azt mondta: "Én az én nagyon szerény befektetésemmel", de 4.000-szer 1.000 € is 4 millió az összes befektetéshez az unkeni telep megnyitásáig, mint a világméretű terjeszkedés kiindulópontja.

A nagy tőkeemelésekről csak az éves közgyűlés dönthet, de a következőkről az igazgatóság és a felügyelőbizottság dönthet. Az új alaptőke a tervezett nagyobb tőkeemelések dokumentumainak tökéletesítésére szolgál.

A legutóbbi hírlevél óta 5 új részvényes érkezett, és 15 800 euróval több van a tőkeemeléshez szükséges letéti számlán. A részvények ajánlásáért jutalomprogram van érvényben. Az új részvényesek közül ketten a jutalmazási program révén váltak részvényessé.

Itt vannak a részletek.
          Ellopott jövő, egy társadalom a végén: Közel két évtizede írok Németországról, "A nehézsúlyú aggodalmak országáról". A gondok olyan súlyos terhei, hogy szinte összeomlanak. https://2023.pege.org/10-22/hungarian.htm