Viitor furat, o societate la sfârșit

De aproape două decenii, scriu despre Germania, "Țara preocupărilor grele". Povara preocupărilor este atât de grea încât aproape că se prăbușesc.
  Știința comportamentală


Prima dată când am citit despre diferențe majore între două grupuri de populație a fost în 1990. Era vorba de un test de personalitate. La evaluarea testului se cereau anumite caracteristici: "Sunteți dependent de droguri? Aveți o boală cronică gravă?". După ce acest lucru a stârnit multă uimire în zona fostei RDG, a apărut o a treia cauză pentru anumite caracteristici din test: 40 de ani de viață sub un regim comunist.

Acum am întâlnit diferențe dramatice între diferite grupuri de populație chiar pe YouTube. De fapt, a fost un proiect de promovare a achiziției de acțiuni și nu un proiect de cercetare comportamentală. De aceea, unele detalii nu sunt surprinse atât de exact pe cât ar putea fi.

  2 minute Scurtă descriere a proiectului


Există o versiune germană și una engleză a acestui videoclip.Pentru versiunea germană, au fost testate campanii separate pentru Austria, Bavaria și restul Germaniei, fiecare în limba germană.

CPV - Click to View Rate a fost foarte diferit. Acest lucru înseamnă că anunțul apare ca o sugestie video și câte procente fac clic pe el pentru a viziona videoclipul.
  • 3,37 % pentru Austria
  • 2,26 % pentru Bavaria
  • 1,61 % pentru restul Germaniei fără Bavaria
Aceasta a fost prima mare surpriză, o diferență atât de mare.Iată repartizarea între Germania și Austria, conform YouTube Analytics.Iată defalcarea în Germania, conform YouTube Analytics.Până la final, doar 8,1% dintre telespectatori au vizionat videoclipul.

CPV pentru versiunea în limba engleză a fost de 3,72%. Pentru SUA, Canada, Regatul Unit, Australia, Noua Zeelandă, China și Japonia, fiecare pentru limba engleză.

Până la final, 29,8% dintre telespectatori au vizionat videoclipul. Aceasta este o diferență dramatică față de cei 8,1% din versiunea germană. Ar fi trebuit să încarc videoclipul german de mai multe ori pentru a surprinde în detaliu comportamentul din Austria, Bavaria și restul Germaniei. Cu Germania fără Bavaria în comparație cu anumite țări vorbitoare de limbă engleză, există o diferență de ordin de mărime între cât de des trebuie să fie afișat un mesaj până când cineva urmărește videoclipul până la sfârșit.

Mesajul este optimismul, noile tehnologii, noile soluții la probleme, un nivel de trai în creștere este posibil. Acest mesaj este primit cu un ordin de mărime mai bine în alte țări decât în Germania.

De ce în 1990, cetățenii RDG au prezentat la testele de personalitate caracteristici care se regăseau doar la dependenții de droguri și la bolnavii cronici din Occident? Pentru că oamenii din RDG au fost grav împiedicați în dezvoltarea liberă a personalității.

De ce resping germanii atât de mult optimismul, noile tehnologii și noile soluții la probleme? Acestea ar fi teme de cercetare excelente, subiecte excelente pentru disertații, dar nu sunt scrise din cauza fricii de a-și distruge cariera. Nu pot face decât câteva presupuneri:

  Dubii la categoria grea


De aproape două decenii, scriu despre Germania, "Țara preocupărilor grele". Povara preocupărilor este atât de grea încât aproape că se prăbușesc. Pentru fiecare soluție, se inventează nenumărate probleme. Am observat acest lucru mai ales în perioada în care am testat scutere electrice între 2006 și 2011. Mai des am fost atacat în discuții "Nu este posibil, totul este inventat". Da, au existat testele mele reale și au existat problemele inventate de cei care se îndoiesc cu greutate că testele mele reale pur și simplu nu sunt posibile.

  Economisire constantă Restricție Restricție Renunțare Renunțare Predici


Există o problemă reală, și anume că trebuie să trecem la energie regenerabilă. Există o cotitură energetică germană în care idioții au uitat de baterii. Singura "soluție" care se predică constant este economisirea, limitarea, renunțarea, iar când predicatorii ajung la putere, o impun cu brutalitate.

Cineva are chiar iluzia că acesta este un mare articol de export, că lumea ar trebui să fie vindecată de natura germană.

  Predici despre vina perpetuă și ispășire


Pentru cei mai mulți dintre ei, este deja generația bunicilor lor care a fost implicată. Cei mai mulți dintre cei care trăiesc acum nu aveau drept de vot în 1933, așa că nu au putut exercita nicio influență. Cu toate acestea, acest subiect domină politica germană ca niciun alt subiect.

Acest "trebuie să primim refugiați, indiferent de costuri". Există studii despre cum se descurcă acești refugiați? Da, există în cazuri individuale, de către psihiatrii criminaliști care certifică nebunia.

  Motivul pentru optimism ca cel mai important remediu


Este foarte important să schimbăm această stare de spirit. Casa GEMINI de generație următoare, programul de 1 milion de hectare de terenuri pentru energie pentru Germania vor fi soluții grozave la probleme, dar în acest moment acestea ar fi remedii pentru marele pesimism al societății.

  Sondaj de opinie


Să presupunem că cheltuielile lunare pentru gospodărie, încălzire, apă caldă, încărcarea mașinii electrice și rata creditului pentru o casă ar fi de 900 EUR pe lună. Apoi, mai este vorba de finanțarea terenului de construcție.

Vezi sondajul de opinie aici.

Vă rugăm să participați, aceasta se va desfășura încă o săptămână, iar în următorul buletin voi prezenta rezultatele.

  Optimism într-o perioadă de colaps


Ce perspective de viitor se pot numi pentru copiii de astăzi? Majoritatea societății are doar o viziune extrem de negativă asupra viitorului. Acest lucru este valabil doar pentru locuință, o nevoie centrală a fiecărei ființe umane. Interogarea de căutare "locuințe Germania" aduce în rezultatele căutării doar rapoarte de dezastru. Problemele nu mai pot fi depășite prin metode convenționale. Sunt necesare abordări complet noi.

Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, peste câțiva ani, nu numai că veți putea spune "am contribuit la acest lucru", dar probabil că veți putea aștepta cu nerăbdare și o creștere considerabilă a valorii acestor acțiuni.  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al unei asociații își donează cotizația de membru asociației și este fericit dacă asociația are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar cumpără acțiuni de la o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mutației de contracarare a multor evoluții negative, împotriva supraviețuirii, din societatea noastră.

Un nou acționar a spus: "Eu, cu investiția mea foarte modestă", dar 4.000 ori 1.000 de euro înseamnă 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea la nivel mondial.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide cu privire la marile majorări de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

De la ultimul buletin informativ au apărut 5 noi acționari și încă 15.800 de euro în contul escrow pentru majorarea de capital. Există un program de recompensă pentru recomandarea acțiunii. Doi dintre noii acționari au devenit acționari prin acest program de recompensă.

Iată care sunt detaliile.
          Viitor furat, o societate la sfârșit: De aproape două decenii, scriu despre Germania, "Țara preocupărilor grele". Povara preocupărilor este atât de grea încât aproape că se prăbușesc. https://2023.pege.org/10-22/romanian.htm