Ukradena prihodnost, družba na koncu

Že skoraj dve desetletji pišem o Nemčiji, "deželi težkih skrbi". Breme skrbi je tako težko, da se skoraj zrušijo.
  Vedenjska znanost


O velikih razlikah med dvema skupinama prebivalstva sem prvič bral leta 1990. Šlo je za osebnostni test. V oceni testa so bile zahtevane določene značilnosti: "Ali ste odvisnik od drog? Ali imate resno kronično bolezen?". Potem ko je to na območju nekdanje NDR povzročilo veliko začudenja, se je pojavil še tretji vzrok za določene značilnosti v testu: 40 let življenja v komunističnem režimu.

Zdaj sem naletel na velike razlike med različnimi skupinami prebivalstva v samem YouTubu. Pravzaprav je šlo za projekt za spodbujanje nakupa delnic in ne za projekt vedenjskih raziskav. Zato nekatere podrobnosti niso tako natančno zajete, kot bi lahko bile.

  2 minuti Kratek opis projekta


Ta videoposnetek je na voljo v nemški in angleški različici.Za nemško različico so bile testirane ločene kampanje za Avstrijo, Bavarsko in preostalo Nemčijo, vsaka za nemški jezik.

CPV - stopnja klikov na ogled je bila zelo različna. To pomeni, da se oglas prikaže kot video predlog in koliko odstotkov ga nato klikne, da si ogleda video.
  • 3,37 % za Avstrijo
  • 2,26 % za Bavarsko
  • 1,61 % za preostalo Nemčijo brez Bavarske
To je bilo prvo veliko presenečenje, tako velika razlika.Tukaj je prikazana razdelitev med Nemčijo in Avstrijo po podatkih storitve YouTube Analytics.Tukaj je razdelitev v Nemčiji po podatkih storitve YouTube Analytics.Do konca si je videoposnetek ogledalo le 8,1 % gledalcev.

CPV za angleško različico je bil 3,72 %. Za ZDA, Kanado, Združeno kraljestvo, Avstralijo, Novo Zelandijo, Kitajsko in Japonsko za angleški jezik.

Do konca si je videoposnetek ogledalo 29,8 % gledalcev. To je dramatična razlika v primerjavi z 8,1 % nemške različice. Nemški videoposnetek bi moral naložiti večkrat, da bi podrobno zajel obnašanje Avstrije, Bavarske in preostale Nemčije. Z Nemčijo brez Bavarske v primerjavi z izbranimi angleško govorečimi državami je razlika med tem, kako pogosto je treba prikazati sporočilo, dokler si nekdo ne ogleda videoposnetka do konca, za red velikosti.

Sporočilo je optimistično, nova tehnologija, nove rešitve problemov, dvig življenjskega standarda je mogoč. To sporočilo je v drugih državah sprejeto za red velikosti bolje kot v Nemčiji.

Zakaj so državljani NDR leta 1990 na osebnostnih testih pokazali lastnosti, ki so jih na Zahodu našli le pri odvisnikih od drog in kroničnih bolnikih? Ker so bili ljudje v NDR močno ovirani pri svobodnem razvoju osebnosti.

Zakaj Nemci tako zavračajo optimizem, nove tehnologije in nove rešitve problemov? To bi bile odlične raziskovalne teme, odlične teme za disertacije, vendar se ne pišejo zaradi strahu, da bi si uničili kariero. Lahko samo domnevam:

  Dvomljivci o težki kategoriji


Že skoraj dve desetletji pišem o Nemčiji, "deželi težkih skrbi". Breme skrbi je tako težko, da se skoraj zrušijo. Za vsako rešitev se izumijo neštete težave. To sem opazil zlasti v času testiranja električnih skuterjev med letoma 2006 in 2011. Vse pogosteje sem bil v razpravah napaden: "To ni mogoče, vse je izmišljeno." Da, obstajali so moji resnični testi in izmišljeni problemi težkih dvomljivcev, da moji resnični testi preprosto niso mogoči.

  Stalno varčevanje Omejitev Odrekanje Pridige


Resnična težava je, da moramo preiti na obnovljive vire energije. Obstaja nemški energetski preobrat, kjer so idioti pozabili na baterije. Edina "rešitev", ki se nenehno pridiga, je varčevanje, omejevanje, odrekanje, in ko pridigarji pridejo na oblast, jo brutalno uveljavijo.

Marsikdo si celo domišlja, da je to velik izvozni artikel, da naj bi svet ozdravila nemška narava.

  Večna krivda in sprava Pridige


Za večino od njih je to že generacija njihovih starih staršev. Večina zdaj živečih leta 1933 ni imela volilne pravice, zato ni mogla imeti nobenega vpliva. Kljub temu ta tema prevladuje v nemški politiki kot nobena druga.

"Sprejeti moramo begunce, ne glede na ceno". Ali obstajajo študije o tem, kako se ti begunci počutijo? Da, obstajajo, v posameznih primerih jih opravijo sodni psihiatri, ki potrjujejo blaznost.

  Razlog za optimizem kot najpomembnejše sredstvo


Zelo pomembno je, da to razpoloženje spremenimo. Hiša naslednje generacije GEMINI in program 1 milijona hektarjev zemljišč za energijo za Nemčijo bosta odlični rešitvi težav, vendar bi bila zdaj to le zdravila za velik pesimizem družbe.

  Javnomnenjska raziskava


Predpostavimo, da bi mesečni izdatki za gospodinjstvo, ogrevanje prostorov, toplo vodo, polnjenje električnega avtomobila in odplačilo posojila za hišo znašali 900 EUR na mesec. Potem je tu še financiranje gradbene parcele.

Najdi na anketo javnega mnenja tukaj.

Prosimo, da sodelujete, saj bo ta akcija trajala še en teden, v naslednjem glasilu pa bom predstavil rezultate.

  Optimizem v času propada


Kakšne možnosti za prihodnost lahko pričakujemo od današnjih otrok? Večina družbe ima o prihodnosti le zelo negativne poglede. To velja samo za stanovanje, ki je osrednja potreba vsakega človeka. Iskalna poizvedba "stanovanja Nemčija" v rezultatih iskanja prikaže le poročila o katastrofah. Težav ni več mogoče odpraviti s konvencionalnimi metodami. Potrebni so popolnoma novi pristopi.

Če boste z nakupom delnic podprli ta popolnoma nov način razmišljanja, boste čez nekaj let lahko rekli ne le "prispeval sem k temu", temveč se boste verjetno lahko veselili tudi precejšnjega povečanja vrednosti teh delnic.  Postanite delničar družbe GEMINI next Generation AG


Član združenja nameni svojo članarino združenju in je vesel, če je združenje uspešno. Če ne, sem podprl dober namen.

Delničar kupi delnice delniške družbe. Če je delniška družba uspešna, so njegove delnice vredne veliko več. V primeru družbe GEMINI next Generation AG je to nagrada za podporo dobremu namenu.

Kot delničar, zaposleni ali kupec stanovanja postanete tudi del protislovnega gibanja proti številnim negativnim, proti preživetju usmerjenim dogodkom v naši družbi.

Novi delničar je rekel: "Jaz s svojo zelo skromno naložbo." Toda 4.000 krat 1.000 EUR je tudi 4 milijone za vse naložbe do odprtja naselja v Unkenu kot izhodišča za širitev po vsem svetu.

O velikih povečanjih kapitala lahko odloča le letna skupščina delničarjev, vendar lahko o tem odločata tudi upravni odbor in nadzorni svet. Novi osnovni kapital je namenjen izpopolnitvi dokumentov za večja načrtovana povečanja kapitala.

Od zadnjega glasila je bilo izdanih 5 novih delničarjev, na depozitnem računu za povečanje kapitala pa je še 15.800 EUR. Za priporočanje delnice je na voljo program nagrajevanja. Dva od novih delničarjev sta postala delničarja prek tega programa nagrajevanja.

Tole so podrobnosti.
          Ukradena prihodnost, družba na koncu: Že skoraj dve desetletji pišem o Nemčiji, "deželi težkih skrbi". Breme skrbi je tako težko, da se skoraj zrušijo. https://2023.pege.org/10-22/slovenian.htm