Planul Marshall pentru palestinieni

Învățați din istorie! În orice caz, dezamorsarea conflictului este mult mai ieftină decât să riscăm un al treilea război mondial. Ar costa doar 1,25 ani din bugetul militar al SUA.
  Despre Marshall și Morgenthau


Ce să facem cu germanii? Au declanșat două războaie mondiale la rând într-un sfert de secol. A existat Planul Morgenthau: dezmembrarea și dezindustrializarea Germaniei. Din fericire, a existat și Planul Marshall: reconstrucția Germaniei. De ce a avut loc cel de-al Doilea Război Mondial? Pentru că Germania a fost tratată atât de rău în Tratatul de pace de la Versailles, încât politicieni extrem de radicali au preluat puterea.

Dacă ar fi existat ceva asemănător Planului Marshall la sfârșitul Primului Război Mondial, nu ar fi existat niciodată un al Doilea Război Mondial. Acesta a fost, de asemenea, principalul argument în favoarea Planului Marshall: evitarea greșelilor de la Versailles, nu crearea unui teren propice pentru un alt conflict. De aici și întrebarea: cum ar putea arăta un Plan Marshall pentru palestinieni?

  Necesarul de spațiu: compania de 1000 m²


Pentru necesarul de spațiu, luăm ca bază societatea de 1000 m²: 1000 m² pe cap de locuitor pentru toate activitățile de civilizație. Aceasta include locuințele, transportul, economia, spațiile comune, producția de energie și producția de alimente. În plus, încă 1000 m² pe cap de locuitor pentru zonele naturale. Pentru întregul studiu, folosim cifre rotunde. Prin urmare, se proiectează pentru 10 milioane de locuitori. Prin urmare, necesarul de spațiu ar fi de 20 000 km². Peninsula Sinai are 60.000 km², deci 1/3 din Sinai este suficientă.Hartă de la Wikipedia Maximilian Dörrbecker (Chumwa)

  Cerințe bugetare: Ce este mai ieftin decât un al treilea război mondial?


Bugetul pentru un astfel de proiect trebuie să ia în considerare potențialele costuri de urmărire a conflictelor din această regiune. Câteva petroliere scufundate în Strâmtoarea Ormuz, unde este prețul petrolului atunci? Criza prețului petrolului din 2008 a fost declanșată de o penurie de doar 3,5 milioane de barili de petrol. 17 milioane de barili pe zi sunt transportate prin Strâmtoarea Ormuz. Bugetul trebuie să ia în considerare probabilitățile și costurile aferente până la cel de-al treilea război mondial, inclusiv. Ca să rămânem la cifre rotunde: 100.000 de euro pe locuitor înmulțit cu 10 milioane de locuitori înseamnă 1.000 de miliarde de euro. Acesta este ordinul de mărime al câtorva companii foarte mari. Aceasta reprezintă doar 1,25 ani din bugetul militar al SUA. Pentru comparație: cei 40.000 km de cale ferată de mare viteză din China reprezintă aproximativ 2 ani de buget militar al SUA.

  Cerința de apă: Este foarte uscat


Întrebați pe Google despre ploaia din Sinai și rezultatele apar: Precipitațiile din Peninsula Sinai abia dacă merită să fie menționate. Practic, nu există zile oficiale de ploaie. Așa că este nevoie de desalinizarea apei de mare în cantități mari. Cât de mult? Voi folosi Mallorca ca punct de referință: acolo sunt 406 mm pe an. Cu o oarecare optimizare, 300 mm ar trebui să fie de ajuns. Așadar, 20.000 km² înmulțit cu 300 mm înseamnă 6 miliarde m³ de apă. Cele mai moderne instalații de desalinizare a apei de mare necesită 2,5 kWh de energie electrică pe m³ de apă de mare. Apoi, apa trebuie să fie distribuită. Să presupunem încă 3,5 kWh pentru aceasta. 6 miliarde m³ de apă înmulțit cu 6 kWh înseamnă 36 TWh de energie electrică. Pentru a pune acest lucru în perspectivă: aceasta este puțin sub cantitatea de energie electrică pe care Austria o produce cu ajutorul energiei hidroelectrice.

  Producția de alimente


Am făcut studii privind producția alimentară în Iordania în 2020. Iordania este chiar mai dificilă decât Sinaiul, deoarece nu are acces la mare. Trebuie să vă mulțumiți cu 90 de metri cubi de apă pe cap de locuitor pe an. Aceasta este doar puțin mai mult decât se presupune că este necesarul de apă pe cap de locuitor în Germania. Problema poate fi depășită cu ajutorul unor tehnologii moderne, cum ar fi grădinăritul vertical aeroponic.

  Producția de energie electrică


O structură tipică de așezare are 16 familii și 1 MW de energie fotovoltaică pe hectar. Cu toate acestea, există încă zone pentru producția de alimente și alte zone. Drumurile sunt în mod obișnuit acoperite cu panouri fotovoltaice. Într-un amestec de zone diferite, ar putea exista 600 kW de fotovoltaice pe hectar. Asta înseamnă 600 GW de energie fotovoltaică. Aceasta înseamnă un randament anual de aproximativ 900 TWh. Este cu jumătate mai mult decât necesarul actual de energie electrică al Germaniei. Dar ideea nu este de a crea un stat al beneficiarilor de pomană, ci un stat care să fie viabil prin propriile forțe economice.

36 TWh pentru desalinizarea apei de mare și distribuția apei, necesarul de 3 000 kWh pentru fiecare locuitor face 30 TWh. Să presupunem încă 34 TWh pentru producția de alimente. Rămân 800 TWh/a pentru Power to X. Să presupunem 20 kWh de energie electrică pentru 1 litru de parafină. 800 TWh sunt suficienți pentru 40 de miliarde de litri. 4.000 de litri de e-carburant pentru avioane ca bun de export pentru fiecare din cele 10 milioane de locuitori.

Cât valorează combustibilul neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2 pentru avioane? La 50 de cenți pe litru, acesta ar valora 20 de miliarde de euro în venituri anuale din exporturi. Un stat care își poate produce singur energia și alimentele poate menține un nivel de trai ridicat pentru 10 milioane de locuitori cu 20 de miliarde de euro din venituri din exporturi. Așadar, nu este un beneficiar permanent de almose, ci un stat independent care se poate descurca foarte bine cu veniturile sale din exporturi.

Amintim că Planul Marshall a dus la miracolul economic german în 1948 și a făcut din Germania principalul exportator mondial. În 1945, marile orașe germane arătau foarte asemănător cu orașul Gaza.

  Al doilea Canal Suez


Există planuri pentru un al doilea Canal Suez. Am mai scris înainte despre navele mari cu propulsie electrică: 30.000 de tone de baterii de sodiu la 200 Wh pe kg înseamnă 6 GWh. O altă aplicație a producției de energie electrică de 900 TWh ar putea fi reîncărcarea navelor. 20 de nave pe zi, poate reîncărcându-se în timp ce călătoresc prin noul canal. 20 de nave * 5 GWh după încărcare * 365 de zile înseamnă 36,5 TWh. Poate o linie electrică pentru ca navele care traversează noul canal să se încarce în timpul călătoriei. 212 km de canal cu o durată de călătorie de 10 ore ar necesita 500 MW de energie de încărcare prin intermediul liniei aeriene.

Această încărcare a bateriei poate fi apoi folosită pentru a ajunge în orice port din Marea Mediterană. În cealaltă direcție, se poate ajunge în partea de vest a Indiei până în Sri Lanka sau în Africa până în orașul port Dar es Salaam. O altă stație de încărcare importantă ar putea fi atunci Sri Lanka și coasta de sud a Indiei. Din Sri Lanka, Hong Kong și Shenzhen sunt deja la îndemână. Pentru porturile chinezești aflate mai la nord, reîncărcarea va avea loc în Singapore.

O viziune a viitorului pentru 2050.

  Optimism într-o perioadă de colaps


Ce perspective de viitor li se pot oferi copiilor de astăzi? Majoritatea societății menționează doar viziuni extrem de negative asupra viitorului. Chiar și atunci când vine vorba de locuințe, o nevoie centrală pentru toată lumea. Interogarea de căutare "locuințe în Germania" aduce în rezultatele căutării doar rapoarte de dezastru. Problemele nu mai pot fi rezolvate prin metode convenționale. Sunt necesare abordări complet noi.

Dacă sprijiniți acest mod complet nou de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, peste câțiva ani, nu numai că veți putea spune "am contribuit la acest lucru", dar veți putea, de asemenea, să priviți în urmă la o creștere considerabilă a valorii acestor acțiuni.  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al clubului donează cotizația de membru clubului și este fericit dacă clubul are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar dobândește acțiuni într-o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mișcării de contracarare a multor evoluții negative din societatea noastră, care sunt în detrimentul supraviețuirii noastre.

Un nou acționar a declarat: "Fac o investiție foarte modestă", dar 4 000 de euro înmulțit cu 1 000 de euro înseamnă, de asemenea, 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea globală.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide asupra majorărilor majore de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

De la ultimul buletin informativ, există 5 noi acționari și încă 15.800 de euro în contul escrow pentru majorarea de capital. Există un program de recompensă pentru recomandarea acțiunii către alte persoane. Doi dintre noii acționari au devenit acționari prin acest program de recompensă.

Iată care sunt detaliile.
          Planul Marshall pentru palestinieni: Învățați din istorie! În orice caz, dezamorsarea conflictului este mult mai ieftină decât să riscăm un al treilea război mondial. Ar costa doar 1,25 ani din bugetul militar al SUA. https://2023.pege.org/11-05/romanian.htm