2023 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – greek

Ειδήσεις και δηλώσεις σχετικά με τρέχοντα θέματα που αφορούν την ενεργειακή μετάβαση, την προστασία του κλίματος και την αναγκαία ανάπτυξη προς την παγκόσμια ευημερία.


Προτάσεις και θέματα συζήτησης για την πολιτική
Η πολιτική μπορεί να λειτουργήσει μόνο με ό,τι είναι δυνατό σύμφωνα με την κατάσταση της τεχνολογίας. Εμείς μετατοπίζουμε δραστικά αυτή την κατάσταση της τέχνης και δημιουργούμε έτσι νέες δυνατότητες.


Η θεμελιωδώς διαφορετική φιλοσοφία
Ο τρόπος σκέψης καθορίζει ποιες εξελίξεις προϊόντων είναι καθόλου δυνατές. Τα διανοητικά εμπόδια μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντικά από τα τεχνικά.


Πώς γίνεσαι αδαής;
Υπάρχουν διάφορα φόρουμ σχετικά με τα φωτοβολταϊκά και την οικοδόμηση. Οι ειδικοί εκεί πολύ γρήγορα συμφωνούν ότι γράφω απλώς ανοησίες.


Οι υψηλές τιμές της ενέργειας καθιστούν την ιδιοκτησία κατοικίας πιο προσιτή
Το τιμολόγιο για ένα σπίτι νέας γενιάς GEMINI μοιράζεται μεταξύ του ιδιωτικού μεριδίου και του ενεργειακού συστήματος. Το ενεργειακό σύστημα είναι εγγεγραμμένο ως εταιρεία με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου εισροών.


Η EFH είναι νεκρή, ζήτω η νέα EFH! Η EFH είναι νεκρή, ζήτω η νέα EFH!
Αλλά γιατί όλα είναι συγκεντρωμένα τόσο κοντά στη γραμμή 0; Πρόκειται για μια αποτυχία λόγω λανθασμένης ρύθμισης του στόχου. Η έμφαση δόθηκε μόνο στη μείωση της ζήτησης για θέρμανση χώρων.


Τα ηλεκτρικά καύσιμα δεν είναι ουδέτερα ως προς το CO2
Αισιοδοξία για τα ηλεκτρονικά καύσιμα με τη μελλοντική τελειοποιημένη παραγωγή: 17 kWh ανά λίτρο βενζίνης 19 kWh ανά λίτρο ντίζελ


Εξαιρετικά αντιεπιστημονικοί προστάτες του κλίματος
Τα προτεινόμενα μέτρα πρέπει να είναι αποδεκτά από τον πληθυσμό. Πρέπει να ληφθούν υπόψη οι τεχνικές και οικονομικές δυνατότητες.


Η καθιερωμένη αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει θέληση να επιβιώσει Η καθιερωμένη αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει θέληση να επιβιώσει
Μια περιοδεία κατέστησε απολύτως σαφή τη νέα στάση των κατασκευαστών αυτοκινήτων στην ΕΕ και την Ιαπωνία: "Αγοράστε μόνο premium" και "Η φτώχεια σας με τσαντίζει".


Είμαστε η αντίρροπη κίνηση Είμαστε η αντίρροπη κίνηση
Ως μέτοχος, εργαζόμενος ή αγοραστής κατοικίας, γίνεστε επίσης μέρος του αντι-κινήματος ενάντια σε πολλές αρνητικές εξελίξεις στην κοινωνία μας που είναι επιζήμιες για την επιβίωσή μας.


40 W φωτοβολταϊκά ανά κάτοικο και έτος
Η κλίμακα της ανάπτυξης της ηλιακής ενέργειας: Τι μπορεί να κάνει μια τετραμελής οικογένεια σε μια κάπως πιο ηλιόλουστη χώρα με μια ορισμένη ποσότητα φωτοβολταϊκών;


Ανθρακική ενέργεια αντί για πυρηνική τρέλα
Τα πυρηνικά εργοστάσια εμποδίζουν την ενεργειακή μετάβαση στην Ευρώπη. Πώς καταλήγετε σε τέτοιες ανούσιες δηλώσεις; Πολύ απλά, μέσω της άρνησης της μπαταρίας.


Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας των μπαταριών
Φωσφορικό λίθιο σιδήρου πάνω από 200 Wh/kg - το νάτριο είναι σαν το αλάτι στη θάλασσα - το CATL ανακοινώνει 500 Wh/kg.


Θεμιτά αιτήματα για τους προστάτες του κλίματος
Επιδοτήσεις για την παραγωγή φωτοβολταϊκών και μπαταριών - Γη για την ενέργεια - Επανεκκίνηση όλων των πυρηνικών εργοστασίων που λειτουργούν


Η Γερμανία δεν πρέπει να γίνει Βόρεια Κορέα
Τι είναι πιο σημαντικό; Η επιβίωση της δημοκρατίας ή η επιβίωση της ανθρωπότητας; Θα ήταν δικαιολογημένη μια κλιματική δικτατορία αν έσωζε την ανθρωπότητα;


Το πραγματικό κόστος της πράσινης τσόχας
Το Graichen είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η τσόχα οδήγησε σε μια αρνητικά βελτιστοποιημένη ως προς το κόστος ενεργειακή μετάβαση.


Αντλία θερμότητας: οικονομία της αγοράς έναντι της καταναγκαστικής οικονομίας
Ανανέωση αντλίας θερμότητας αντί για καυστήρα αερίου σε παλιό κτίριο; Δεν έλαβα προσφορά: Οι εταιρείες αντλιών θερμότητας είναι συλλέκτες κερασιών, το κέικ δεν είναι αρκετά καλό.


Αποκαλύψτε και αποδυναμώστε τους τσαρλατάνους
Το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής έχει γίνει τόσο μεγάλο επειδή οι τσαρλατάνοι προσποιούνται ότι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα επιστημονικά!


Ολική τρέλα: ξεχασμένες μπαταρίες
Εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε αρνητικές τιμές κατά τη διάρκεια της ημέρας και εισαγωγή σε θετικές τιμές τη νύχτα. Συνέπειες της ιδεολογικής πλάνης και του δογματικού πείσματος.


Η αντλία θερμότητας και το παλιό κτίριο
Κατά την εξέταση των στατιστικών στοιχείων για τις αντλίες θερμότητας σε παλιά κτίρια, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι η στροφή προς τις αντλίες θερμότητας έγινε για οικονομικούς λόγους.


Διάσκεψη των δημάρχων της Άνω Αυστρίας Διάσκεψη των δημάρχων της Άνω Αυστρίας
Παγκόσμια ευημερία και πλανητική αποκατάσταση αντί να καταστρέφεται η κοινωνία με τις συνεχείς απαιτήσεις "σώστε, περιορίστε, απαρνηθείτε".


Αντιθέσεις στα κεντρικά δόγματα των υποστηρικτών της προστασίας του κλίματος Αντιθέσεις στα κεντρικά δόγματα των υποστηρικτών της προστασίας του κλίματος
Υπάρχει πράγματι μόνο ένας τρόπος για 100 ανανεώσιμες πηγές ενέργειας; Υπάρχει πραγματικά μόνο ένας τρόπος για την προστασία του κλίματος; Είναι ο στόχος επαρκής και εφικτός;


Ουδέτερος φόρος CO2 έναντι απαγορεύσεων Ουδέτερος φόρος CO2 έναντι απαγορεύσεων
Απαγορεύσεις αντί για μια οικονομία της ελεύθερης αγοράς. Περιορισμοί και εξαναγκασμός αντί για αποτελεσματική μείωση του CO2. Όλα αυτά μπορούν επίσης να συνοψιστούν σε μία μόνο λέξη: Μισανθρωπία.


Ρωσία 1917 - Καλιφόρνια σήμερα
Αν κοιτάξετε μόνο το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, η Καλιφόρνια θα έπρεπε να είναι ο επίγειος παράδεισος. Αλλά αν κοιτάξετε τις λεπτομέρειες, είναι η κόλαση στη γη.


Σχεδιασμός διανοητικών όπλων μαζικής καταστροφής
Παράδειγμα η κλιματική αλλαγή: δημιουργήστε ένα τεχνητό επιχείρημα γι' αυτήν με τέτοιο τρόπο ώστε, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν οι ακτιβιστές ή οι αρνητές του κλίματος, να είναι καταστροφή και στις δύο περιπτώσεις.


Ενεργοποιήστε ξανά τη διαφορά
Υπάρχουν "επιστήμονες για το μέλλον", αλλά στο ερώτημα πώς και πότε θα επιτευχθούν και πάλι τα 350 ppm CO2 απαντούν με σιωπή.


Πόση επέκταση του δικτύου είναι απαραίτητη;
Η σύγκριση του κόστους είναι αδύνατη επειδή δεν υπάρχει υπόθεση εργασίας. Δεν μπορείτε να συγκρίνετε ένα ξύλινο μοντέλο με ένα αυτοκίνητο επειδή το ξύλινο μοντέλο δεν μπορεί να οδηγήσει.


Το πρόγραμμα 1 εκατομμυρίου εκταρίων Το πρόγραμμα 1 εκατομμυρίου εκταρίων
Λειτουργική ενεργειακή μετάβαση, οικονομικά προσιτή στέγαση, πραγματική προστασία του κλίματος, μείωση των εδαφικών απαιτήσεων, μείωση της φτώχειας των ηλικιωμένων, αύξηση του ποσοστού γεννήσεων, το οποίο είναι πάρα πολύ χαμηλό.


Penny και το κόστος των περιβαλλοντικών επιπτώσεων
Επομένως, η επιβάρυνση των 2,35 ευρώ φιλτράρει το CO2 για την παραγωγή αυτής της τροφής από την ατμόσφαιρα και αντιστρέφει τη ρύπανση του εδάφους;


Φορολογικό σύστημα επιβλαβές για τους ανθρώπους, το περιβάλλον και την οικονομία
Οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να αντέξουν οικονομικά τους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το φορολογικό σύστημα είναι επιβλαβές για τους ανθρώπους. Το φορολογικό σύστημα εμποδίζει τις αναγκαίες γρήγορες αλλαγές.


Ενεργοποίηση της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον
Αν υποστηρίξετε αυτούς τους εντελώς νέους τρόπους σκέψης αγοράζοντας μετοχές, τότε σε λίγα χρόνια δεν θα μπορείτε απλώς να πείτε "συνέβαλα".


Ανθρωποκυνηγητό στη Γερμανία: Aiwanger
Ακολουθούν 3 δηλώσεις που θέτουν υπό αμφισβήτηση τα προσόντα του Aiwanger να είναι υπουργός Οικονομίας. Αλλά με τι τον κυνηγούν; Με ένα περίεργο χαρτί από τα σχολικά του χρόνια.


Ελλάδα και Μαρόκο
Πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί ότι οι πολιτικοί επιβάλλουν περαιτέρω περιορισμούς στη διαθέσιμη οικοδομήσιμη γη, διότι διαφορετικά η στέγαση θα καταστεί απλησίαστη.


Η επιστήμη έχει υπονομευθεί
Ήταν δυνατή η κριτική της σοσιαλιστικής βιολογίας του Λισένκο υπό τον Στάλιν; Είναι δυνατή η κριτική της ενεργειακής μετάβασης χωρίς αποθήκευση μεταξύ αμόρφωτων πράσινων δογματιστών;


Λανθασμένες εξελίξεις στην ενεργειακή μετάβαση
Όποιος δεν είναι 100% υπέρ μας είναι εχθρός, πληρωμένος λομπίστας των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, και δεν μπορείτε να του μιλήσετε. Με αυτή τη στάση, οι διορθώσεις είναι αδύνατες.


Πολιτιστική παρακμή στις τεχνικές συμβουλές
Επισκέφθηκα μια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών, το όνομα είναι εντελώς άσχετο, επειδή δεν θα υπήρχε σημαντική διαφορά για τους άλλους.


Elon Musk: Ανθρωπισμός ενάντια στους εξολοθρευτές
Ενώ οι χώρες που κυβερνώνται από ανθρωπιστές είναι κάτι παραπάνω από ικανές να λύσουν τα προβλήματά τους, παρατηρούμε μια απότομη πτώση στις περιοχές όπου κυριαρχεί η τελευταία ομάδα.


Διαφορετικές πολιτικές στην Ευρώπη για μονοκατοικίες
Η κατασκευή κατοικιών έως 70 τ.μ. δεν απαιτεί οικοδομικές άδειες και διατυπώσεις. Οι αρχές στερούνται της δυνατότητας να αντιταχθούν στην επένδυση.


Κλεμμένο μέλλον, μια κοινωνία στο τέλος
Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, γράφω για τη Γερμανία "Η χώρα των βαρέων προβλημάτων". Το βάρος των ανησυχιών είναι τόσο βαρύ που σχεδόν καταρρέει.


Ενεργοποίηση περισσότερης ηλιακής ενέργειας μέσω καλύτερης οργάνωσης
Ακόμα και αν ο διαχειριστής του δικτύου θεωρεί ότι 4 kW είναι το μέγιστο, 24 ώρες επί 4 kW εξακολουθούν να είναι 96 kWh. Ημερήσια απόδοση ενός συστήματος 16 kW σε μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα.


Σχέδιο Μάρσαλ για τους Παλαιστίνιους Σχέδιο Μάρσαλ για τους Παλαιστίνιους
Μάθετε από την ιστορία! Σε κάθε περίπτωση, η εκτόνωση της σύγκρουσης είναι πολύ φθηνότερη από το να διακινδυνεύσουμε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Θα κόστιζε μόνο 1,25 χρόνια του στρατιωτικού προϋπολογισμού των ΗΠΑ.


Βελτιστοποίηση του κόστους της ενεργειακής μετάβασης μέσω συνέργειας
Η τιμή μίσθωσης για 1 εκατομμύριο εκτάρια γης για το ενεργειακό πρόγραμμα της Γερμανίας θα είναι 600 TWh ηλεκτρικής ενέργειας. Το τι θα κάνει το κράτος με το τίμημα της μίσθωσης είναι στη συνέχεια πολιτική απόφαση.


Απαιτείται συνολική νέα φιλοσοφία
Μια κοινωνία βρίσκεται στο τέλος της, όταν όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπορούν με δυσκολία ή δεν μπορούν πλέον να αντέξουν οικονομικά τη βασική ανάγκη της στέγασης. Η επόμενη γενιά του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό σπίτι.


Βελτιστοποίηση του κόστους της ενεργειακής μετάβασης
Για μια γενναιόδωρα υπολογισμένη δαπάνη 200 δισεκατομμυρίων ευρώ, που αντιστοιχεί σε 20 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο αγοραζόμενων βοσκοτόπων, το γερμανικό κράτος θα λάβει 600 TWh/a σε ενοίκιο.


COP 28 και τι χρειάζεται
Ψευδείς στόχοι, όπως οι καθαρές μηδενικές εκπομπές, οδηγούν σε καταστροφικά λανθασμένες προβλέψεις και εμποδίζουν τις επενδύσεις σε ζωτικής σημασίας νέες βιομηχανίες.


Εναλλακτική λύση στην καταστροφή της COP 28 - Όραμα για τον κόσμο και τη Γερμανία
Όχι, με την πρώτη ματιά σε αυτό το δελτίο Τύπου, κάθε δημοσιογράφος στα 45 μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αυστρία και τη Γερμανία συνειδητοποίησε ότι αυτό δεν ήταν σύμφωνο με τη συντακτική γραμμή.


Ανακαίνιση ιστορικά πολύτιμων κτιρίων, διαφορετικά πολλές νέες κατασκευές
Η νέα τεχνολογία για το σπίτι νέας γενιάς GEMINI θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί στην ανακαίνιση παλαιών κτιρίων με πολύτιμες προσόψεις.


Σχετικά με τα χάρτινα σπίτια και τα σπίτια του μέλλοντος
Χαρτόσπιτο: επιτυχημένη βραχυπρόθεσμη κερδοσκοπία και ρεκόρ αφερεγγυότητας. Μελλοντικός οίκος: θετική αλλαγή στον πολιτισμό, μακροπρόθεσμη επιτυχία.
          2023 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – greek: Ειδήσεις και δηλώσεις σχετικά με τρέχοντα θέματα που αφορούν την ενεργειακή μετάβαση, την προστασία το https://2023.pege.org/greek.htm