2023 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – hungarian

Hírek és nyilatkozatok az energetikai átállással, az éghajlatvédelemmel és a globális jóléthez szükséges fejlődéssel kapcsolatos aktuális témákról.

Politikai javaslatok és vitatémák
A politika csak azzal tud dolgozni, ami a technika jelenlegi állása szerint lehetséges. Mi drasztikusan megváltoztatjuk a technika jelenlegi állását, és ezzel új lehetőségeket teremtünk.


Az alapvetően eltérő filozófia
A gondolkodásmód határozza meg, hogy milyen termékfejlesztések lehetségesek egyáltalán. A mentális akadályok sokkal fontosabbak lehetnek, mint a technikaiak.


Hogyan leszel tudatlan?
A fotovoltaikáról és az építésről különböző fórumok léteznek. Az ottani szakértők nagyon gyorsan egyetértenek abban, hogy én csak hülyeségeket írok.


A magas energiaárak megfizethetőbbé teszik a lakástulajdont
A GEMINI következő generációs házak számlája a magánrész és az energiarendszer között oszlik meg. Az energiarendszer előzetesen felszámított adó levonására jogosult vállalkozásként van bejegyezve.


Az EFH halott, éljen az új EFH! Az EFH halott, éljen az új EFH!
De miért koncentrálódik minden olyan közel a 0-vonalhoz? Ez a hiba a rossz célbeállítás miatt van. A hangsúly csak a helyiségek fűtési igényének csökkentésére összpontosított.


Az elektromos üzemanyagok nem CO2-semlegesek
E-fuels optimista a jövőbeni tökéletesített termeléssel: 17 kWh literenként benzin 19 kWh literenként dízel


Rendkívül tudománytalan klímaváltozás-aktivisták
A javasolt intézkedéseknek a lakosság számára elfogadhatónak kell lenniük. Figyelembe kell venni a technikai és gazdasági lehetőségeket.


A hagyományos autóiparnak nincs túlélési szándéka A hagyományos autóiparnak nincs túlélési szándéka
Egy körút során világossá vált az uniós és japán autógyártók új hozzáállása: "Csak prémiumot vegyél" és "A szegénységed felbosszant".


Mi vagyunk az ellenmozgalom Mi vagyunk az ellenmozgalom
Részvényesként, alkalmazottként vagy lakásvásárlóként Ön is részese lesz a társadalmunk számos negatív, a túlélésünket veszélyeztető fejleményével szembeni ellenmozgalomnak.


40 W fotovoltaikus energia lakosonként és évente
A napenergia-fejlesztés léptéke: Mit tud egy négytagú család egy valamivel naposabb országban egy bizonyos mennyiségű fotovoltaikával?


Szénenergia helyett atomenergia-őrület
Az atomerőművek akadályozzák az európai energiaátállást. Hogyan jutnak eszébe ilyen értelmetlen kijelentések? Egész egyszerűen az akkumulátorok tagadásával.


Az akkumulátortechnológia jelenlegi állása
Lítiumvas-foszfát 200 Wh/kg felett - a nátrium olyan, mint a só a tengerben - a CATL 500 Wh/kg-ot jelent be.


Jogos követelések az éghajlatvédők számára
A fotovoltaikus és akkumulátorgyártás támogatása - Földterület az energiáért - Az összes működő atomerőmű újraindítása


Németország nem válhat Észak-Koreává
Mi a fontosabb? A demokrácia túlélése vagy az emberiség túlélése? Indokolt lenne egy klímadiktatúra, ha ezzel megmentenénk az emberiséget?


A zöld filc valódi költségei
Graichen csak a jéghegy csúcsa. A filc negatívan költségoptimalizált energiafordulathoz vezetett.


Hőszivattyú: piacgazdaság kontra kényszerítő gazdaság
Gázégő helyett hőszivattyú felújítása régi épületben? Nem kaptam ajánlatot: A hőszivattyú cégek cseresznyeválogatók, a torta nem elég jó.


A sarlatánok leleplezése és megfosztása hatalmától
Az éghajlatváltozás problémája azért vált ekkora méretűvé, mert a sarlatánok úgy tesznek, mintha képesek lennének megoldani a problémát. Itt az ideje, hogy a problémát tudományosan kezeljük!


Teljes őrület: elfelejtett elemek
Napközben negatív áron exportálja a villamos energiát, éjszaka pedig pozitív áron importálja. Az ideológiai téveszme és a dogmatikus makacsság következményei.


A hőszivattyú és a régi épület
A régi épületek hőszivattyúira vonatkozó statisztikákat vizsgálva azt is szem előtt kell tartani, hogy a hőszivattyúkra való átállás gazdasági okokból történt.


Polgármesterek konferenciája Felső-Ausztriában Polgármesterek konferenciája Felső-Ausztriában
Globális jólét és a bolygó helyreállítása ahelyett, hogy a társadalmat tönkretennénk az állandó "ments, korlátozz, mondj le" követelésekkel.


A klímavédők központi dogmáinak ellentézisei A klímavédők központi dogmáinak ellentézisei
Tényleg csak egyféleképpen lehet 100 megújuló energiát felhasználni? Tényleg csak egyetlen módja van az éghajlat védelmének? Elégséges és elérhető a cél?


Bevételsemleges CO2-adó vs. tilalmak Bevételsemleges CO2-adó vs. tilalmak
Tilalmak a szabad piacgazdaság helyett. Korlátozások és kényszerítés a hatékony CO2-csökkentés helyett. Mindez egyetlen szóban is összefoglalható: Embergyűlölet.


Oroszország 1917 - Kalifornia ma
Ha csak az egy főre jutó GNP-t nézzük, Kalifornia a földi paradicsom lenne. De ha a részleteket nézzük, akkor ez a földi pokol.


Mentális tömegpusztító fegyverek tervezése
Példa éghajlatváltozás: mesterséges érveket kreálni róla úgy, hogy mindegy, hogy a klímaaktivisták vagy a klímatagadók győznek, mindkét esetben katasztrófa.


Engedélyezze a vita újra
Vannak "tudósok a jövőért", de arra a kérdésre, hogy hogyan és mikor érjük el újra a 350 ppm CO2-t, csak mormogó csenddel válaszolnak.


Mekkora hálózatbővítésre van szükség?
A költségek összehasonlítása lehetetlen, mert nincs működő feltételezés. Nem lehet összehasonlítani egy fából készült makettet egy autóval, mert a fából készült makett nem tud vezetni.


Az 1 millió hektáros program Az 1 millió hektáros program
Funkcionális energetikai átállás, megfizethető lakhatás, valódi éghajlatvédelem, a földigény csökkentése, az idősek szegénységének csökkentése, a születési ráta növelése, amely túlságosan alacsony.


Penny és a környezeti hatás költségei
Tehát a 2,35 eurós felár kiszűri a légkörből az élelmiszer előállításához szükséges CO2-t, és visszafordítja a talajszennyezést?


Az emberekre, a környezetre és a gazdaságra káros adórendszer
Az emberek már nem engedhetik meg maguknak az embereket. Ezért káros ez az adórendszer az emberekre nézve. Az adórendszer megakadályozza a szükséges gyors változásokat.


A jobb jövő reményének megteremtése
Ha részvényvásárlással támogatja ezeket a teljesen új gondolkodásmódokat, akkor néhány év múlva nem csak azt mondhatja majd, hogy "hozzájárultam".


Embervadászat Németországban: Aiwanger
Íme 3 kijelentés, amely megkérdőjelezi Aiwanger gazdasági miniszteri képesítését. De mivel is üldözik őt? Egy furcsa papírral az iskolás éveiből.


Görögország és Marokkó
Mindenáron meg kell akadályozni, hogy a politikusok további korlátozásokat vezessenek be a rendelkezésre álló építési területekre, mert különben a lakhatás megfizethetetlenné válik.


A tudományt aláásták
Lehetséges volt-e Sztálin alatt Liszenko szocialista biológiájának kritikája? Lehetséges-e a tárolás nélküli energiaátállás kritikája a tanulatlan zöld dogmatikusok körében?


Téves fejlesztések az energiaátalakításban
Bárki, aki nem 100%-ban mellettünk áll, ellenség, a fosszilis tüzelőanyag-vállalatok fizetett lobbistája, és nem lehet velük beszélni. Ezzel a hozzáállással a korrekció lehetetlen.


Kulturális hanyatlás a műszaki tanácsadásban
Meglátogattam egy nagy elektronikai láncot, a név teljesen lényegtelen, mert mások számára nem lenne jelentős különbség.
          2023 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – hungarian: Hírek és nyilatkozatok az energetikai átállással, az éghajlatvédelemmel és a globális jóléthez szükséges fejlődéssel kapcsolatos aktuális témákról. https://2023.pege.org/hungarian.htm