2023 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – romanian

Noutăți și declarații pe teme de actualitate legate de tranziția energetică, protecția climei și evoluția necesară spre prosperitatea globală.


Propuneri și teme de discuție pentru politică
Politica nu poate funcționa decât cu ceea ce este posibil în conformitate cu stadiul actual al tehnicii. Noi schimbăm drastic această stare a tehnicii și creăm astfel noi posibilități.


Filozofia fundamental diferită
Modul de gândire determină care dintre dezvoltările de produse sunt posibile. Barierele mentale pot fi mult mai importante decât cele tehnice.


Cum devii un ignorant?
Există diverse forumuri despre fotovoltaice și construcții. Experții de acolo sunt foarte repede de acord că scriu doar prostii.


Prețurile ridicate la energie fac mai accesibilă proprietatea asupra locuinței
Factura pentru o casă GEMINI de ultimă generație este împărțită între partea privată și sistemul energetic. Sistemul energetic este înregistrat ca o companie care are dreptul de a deduce impozitul pe consum.


EFH a murit, trăiască noul EFH! EFH a murit, trăiască noul EFH!
Dar de ce este totul concentrat atât de aproape de linia 0? Este un eșec datorat unei setări greșite a țintei. Accentul a fost pus doar pe reducerea cererii de încălzire a spațiilor.


Carburanții electrici nu sunt neutri din punct de vedere al emisiilor de CO2
Carburanții electrici sunt optimiști în ceea ce privește producția viitoare perfecționată: 17 kWh pe litru de benzină 19 kWh pe litru de motorină


Protectorii extrem de neștiințifici ai climei
Măsurile propuse trebuie să fie acceptabile pentru populație. Trebuie să se țină seama de posibilitățile tehnice și economice.


Industria auto consacrată nu are voința de a supraviețui Industria auto consacrată nu are voința de a supraviețui
Un tur a evidențiat foarte clar noua atitudine a producătorilor de automobile din UE și Japonia: "Cumpărați numai produse premium" și "Sărăcia voastră mă enervează".


Noi suntem contramutația Noi suntem contramutația
În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mișcării de combatere a multor evoluții negative din societatea noastră, care sunt în detrimentul supraviețuirii noastre.


40 W de energie fotovoltaică pe cap de locuitor și pe an
Scara de dezvoltare a energiei solare: Ce poate face o familie de 4 persoane într-o țară ceva mai însorită cu o anumită cantitate de energie fotovoltaică?


Nebunia cărbunelui în locul energiei nucleare
Centralele nucleare îngreunează tranziția energetică în Europa. Cum puteți face astfel de afirmații absurde? Pur și simplu, prin negarea bateriei.


Stadiul actual al tehnologiei bateriilor
Litiu-fosfat de fier peste 200 Wh/kg - sodiul este ca sarea în mare - CATL anunță 500 Wh/kg.


Revendicări legitime pentru cei care protejează clima
Subvenții pentru producția de energie fotovoltaică și de baterii - Terenuri pentru energie - Repornirea tuturor centralelor nucleare funcționale


Germania nu trebuie să devină Coreea de Nord
Ce este mai important? Supraviețuirea democrației sau supraviețuirea umanității? Ar fi justificată o dictatură climatică dacă ar salva omenirea?


Adevăratul cost al pâslei verzi
Graichen este doar vârful icebergului. Sentimentul a dus la o tranziție energetică cu costuri negative.


Pompa de căldură: economia de piață versus economia coercitivă
Reînnoiți pompa de căldură în locul arzătorului pe gaz în clădirea veche? Nu am primit nicio ofertă: Companiile de pompe de căldură sunt niște chermeze, prăjitura nu este suficient de bună.


Expuneți și lipsiți de putere șarlatanii
Problema schimbărilor climatice a devenit atât de mare pentru că șarlatanii pretind că sunt capabili să o rezolve. Este timpul să abordăm problema din punct de vedere științific!


Nebunie totală: baterii uitate
Exportă energie electrică la prețuri negative în timpul zilei și o importă la prețuri pozitive pe timp de noapte. Consecințele iluziei ideologice și ale încăpățânării dogmatice.


Pompa de căldură și clădirea veche
Atunci când analizăm statisticile privind pompele de căldură în clădirile vechi, trebuie să ținem cont și de faptul că trecerea la pompele de căldură a fost făcută din motive economice.


Conferința primarilor din Austria Superioară Conferința primarilor din Austria Superioară
Prosperitate globală și refacere planetară în loc să distrugem societatea cu cereri constante de "salvare, restricție, renunțare".


Contra-adevăruri la dogmele centrale ale protecționiștilor climei Contra-adevăruri la dogmele centrale ale protecționiștilor climei
Există cu adevărat o singură cale de a obține 100 de energie regenerabilă? Există cu adevărat o singură cale de a proteja clima? Este obiectivul suficient și realizabil?


Taxă CO2 neutră din punctul de vedere al veniturilor vs. interdicții Taxă CO2 neutră din punctul de vedere al veniturilor vs. interdicții
Interdicții în locul unei economii de piață libere. Restricții și coerciție în locul unei reduceri eficiente a emisiilor de CO2. Toate acestea pot fi, de asemenea, rezumate într-un singur cuvânt: Mizantropie.


Rusia 1917 - California astăzi
Dacă ne uităm doar la PNB pe cap de locuitor, California ar trebui să fie paradisul pe pământ. Dar dacă ne uităm la detalii, este un iad pe pământ.


Proiectarea de arme mentale de distrugere în masă
Exemplu: schimbările climatice: creați un argument artificial în acest sens, în așa fel încât, indiferent dacă câștigă activiștii pentru climă sau cei care neagă schimbările climatice, este un dezastru în ambele cazuri.


Activați din nou disputa
Există "oameni de știință pentru viitor", dar la întrebarea cum și când se va ajunge din nou la 350 ppm CO2 se răspunde cu o tăcere mormăitoare.


Cât de mult trebuie să se extindă rețeaua?
O comparație a costurilor este imposibilă, deoarece nu există o ipoteză de lucru. Nu puteți compara un model din lemn cu o mașină, deoarece modelul din lemn nu poate conduce.


Programul 1 milion de hectare Programul 1 milion de hectare
Tranziție energetică funcțională, locuințe accesibile, protecție reală a climei, reducerea necesarului de terenuri, reducerea sărăciei în rândul persoanelor în vârstă, creșterea ratei natalității, care este mult prea scăzută.


Penny și costurile de impact asupra mediului
Așadar, suprataxa de 2,35 euro filtrează CO2 pentru producerea acestor alimente din atmosferă și inversează poluarea solului?


Un sistem fiscal dăunător pentru oameni, mediu și economie
Oamenii nu-și mai pot permite oameni. De aceea, acest sistem de impozitare este dăunător pentru oameni. Sistemul fiscal împiedică schimbările rapide necesare.


Să permitem speranța pentru un viitor mai bun
Dacă sprijiniți aceste moduri complet noi de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, în câțiva ani, nu veți putea spune doar "am contribuit".


Vânătoare de oameni în Germania: Aiwanger
Iată 3 declarații care pun sub semnul întrebării calificarea lui Aiwanger pentru a fi ministru al Economiei. Dar cu ce este hăituit? Cu o lucrare ciudată din timpul școlii sale.


Grecia și Maroc
Trebuie să se evite cu orice preț ca politicienii să impună restricții suplimentare asupra terenurilor disponibile pentru construcții, pentru că altfel locuințele vor deveni inaccesibile.


Știința a fost subminată
A fost posibilă o critică a biologiei socialiste a lui Lyssenko sub Stalin? Este posibilă o critică a tranziției energetice fără stocare în rândul dogmaticilor ecologiști needucați?


Evoluții eronate în tranziția energetică
Oricine nu este 100% de partea noastră este un dușman, un lobbyist plătit de companiile de combustibili fosili, și nu puteți vorbi cu ei. Cu această atitudine, corecțiile sunt imposibile.


Degradarea culturală în consultanța tehnică
Am vizitat un mare lanț de electronice, numele este complet irelevant, pentru că nu ar exista nicio diferență semnificativă pentru ceilalți.


Elon Musk: Umanismul împotriva exterminatorilor
În timp ce țările guvernate de umaniști își rezolvă mai mult decât bine propriile probleme, asistăm la un declin abrupt în regiunile în care domină cel de-al doilea grup.


Politici diferite în Europa pentru casele unifamiliale
Construcția unei case de până la 70 mp nu necesită autorizații și formalități de construcție. Autoritățile sunt lipsite de posibilitatea de a se opune investiției.


Viitor furat, o societate la sfârșit
De aproape două decenii, scriu despre Germania, "Țara preocupărilor grele". Povara preocupărilor este atât de grea încât aproape că se prăbușesc.


Permiterea creșterii energiei solare printr-o mai bună organizare
Chiar dacă operatorul de rețea consideră că 4 kW este maximul, 24 de ore înmulțite cu 4 kW înseamnă tot 96 kWh. Producția zilnică a unui sistem de 16 kW într-o zi însorită de vară.


Planul Marshall pentru palestinieni Planul Marshall pentru palestinieni
Învățați din istorie! În orice caz, dezamorsarea conflictului este mult mai ieftină decât să riscăm un al treilea război mondial. Ar costa doar 1,25 ani din bugetul militar al SUA.


Optimizarea costurilor tranziției energetice prin sinergii
Prețul de închiriere pentru programul de 1 milion de hectare de terenuri pentru energie pentru Germania ar fi de 600 TWh de energie electrică. Ce face statul cu prețul de închiriere este apoi o decizie politică.


Este necesară o nouă filozofie cuprinzătoare
O societate este pe sfârșite atunci când din ce în ce mai mulți oameni își pot permite cu greu sau nu își mai permit nevoia de bază de locuință. GEMENI următoarea generație este mult mai mult decât o simplă casă.


Optimizarea costurilor tranziției energetice
Pentru o cheltuială calculată cu generozitate de 200 de miliarde de euro, ceea ce ar însemna 20 de euro pe metru pătrat de pajiște achiziționată, statul german ar primi 600 TWh/a în chirie.


COP 28 și ceea ce este necesar
Obiectivele false, cum ar fi emisiile nete zero, conduc la previziuni catastrofal de greșite și împiedică investițiile în noi industrii vitale.


Alternativă la dezastrul COP 28 - Viziune pentru lume și Germania
Nu, la prima vedere a acestui comunicat de presă, toți jurnaliștii din cele 45 de mass-media din Austria și Germania și-au dat seama că acest lucru nu este în conformitate cu linia editorială.


Renovarea clădirilor cu valoare istorică, în caz contrar multe construcții noi
Noua tehnologie pentru casa de generație viitoare GEMINI ar putea fi utilizată și în renovarea clădirilor vechi cu fațade valoroase.


Despre casele de cărți și casele viitorului
Casa de cărți de joc: speculații de succes pe termen scurt și recorduri de insolvență. Casa viitorului: o schimbare pozitivă în civilizație, succes pe termen lung.
          2023 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – romanian: Noutăți și declarații pe teme de actualitate legate de tranziția energetică, protecția climei și evoluția necesară spre prosperitatea globală. https://2023.pege.org/romanian.htm